Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de belirti yok diye üzülmeyin bende de brlirti yok hatta gecrn ay daha cok belirti vardı. Şuan sadece adet olcakmş gbi arada gelen ağrı var

Ben bu miratech marka ovulasyon testi kullandim adetin 16.gunu iki cizgiyi yakaladim iki cizgi gorur gormez hemen gittim yakı yapıştırdım o gün ilişki oldu 2gün sonrada bi daha ilişki oldu daha da olmadı.İlişki oldugu zamnlarda yakı yapıştırdım fazla durdurmadım ama yarım saat yatıyodum sonra ayaga kalktım yakıyı cıkardım. Yakı nın da etkisi oldu belki canlarım bilmiyorum:)
Bacım sen şimdi bize umut ol:halay: ewde bi kaba idrarını koysan üstünede çamaşır suyu koysan köpürüp baloncuklar yukarı cıkıyomu söylesen:halay::halay::ben yaptım smdı köpürdü yukarı dogru kızımın ıdrarıyla yaptım bırıkı baloncuk oldu bıdaha olmadı

Ben bu miratech marka ovulasyon testi kullandim adetin 16.gunu iki cizgiyi yakaladim iki cizgi gorur gormez hemen gittim yakı yapıştırdım o gün ilişki oldu 2gün sonrada bi daha ilişki oldu daha da olmadı.İlişki oldugu zamnlarda yakı yapıştırdım fazla durdurmadım ama yarım saat yatıyodum sonra ayaga kalktım yakıyı cıkardım. Yakı nın da etkisi oldu belki canlarım bilmiyorum:)
yakı ne olaki bide nereya yapışacak :olamaz:

Bacım sen şimdi bize umut ol:halay: ewde bi kaba idrarını koysan üstünede çamaşır suyu koysan köpürüp baloncuklar yukarı cıkıyomu söylesen:halay::halay::ben yaptım smdı köpürdü yukarı dogru kızımın ıdrarıyla yaptım bırıkı baloncuk oldu bıdaha olmadı
Dur canım yapıyım bekle ama umutsuzluğa da kapılma moralini bozma hic

Nezaman yapıstrcaz yakıyı :KK76:

Kızlar camasır suyunu denedim sizin icin:) oncelijle idrarim cok koyu bugun ustune camasir suyu doktum ilk bisey olmadi sonradan asiri kopurdu ayni kola kopugu gibi kaldi ustte

Kızlar camasır suyunu denedim sizin icin:) oncelijle idrarim cok koyu bugun ustune camasir suyu doktum ilk bisey olmadi sonradan asiri kopurdu ayni kola kopugu gibi kaldi ustte
Au saol bacım benımde öle köpürdü baloncuklandı üste cıktı hep

Sendede cisini kapatacak kadar beyaz kopuk olustu mu canim benimki oyle oldu.Bi de bat kc senin
Bat 5 köpük oldu bembeyaz kasenın üstğnü kapladı tamamen.ama ben bat 7gun kala beta bakmıstım 0 100dü

tovbeeeeee yaa bu ne hal arkadas biyerimize yakı yapıştırıyoruz çişimize karbonat döküyoz çamaşır suyunda köpük beklioruz. allahım sen keçilerimize mukayet oll. yakıyı alırken ne diyecem şeyime yapıştırmaya yakı var mıııı:oops::KK8:

ben iyi değilim sanırım ıkı gündür eşim de diyo senin neyin var. bi değişik olmuşsun diyo tabi onun bu yazışmalardan son testlerimden haberi yok. yapma diye kızıyo

ben iyi değilim sanırım ıkı gündür eşim de diyo senin neyin var. bi değişik olmuşsun diyo tabi onun bu yazışmalardan son testlerimden haberi yok. yapma diye kızıyo
Anne olmak ıstıypz sadece ewet bu ugurda delırebılıyoz ama umut fakırın ekmegı sende yapsana cıslı camasırsuyunu:halay:ewde herkese denedım allam bı bende köpürdü

tovbeeeeee yaa bu ne hal arkadas biyerimize yakı yapıştırıyoruz çişimize karbonat döküyoz çamaşır suyunda köpük beklioruz. allahım sen keçilerimize mukayet oll. yakıyı alırken ne diyecem şeyime yapıştırmaya yakı var mıııı:oops::KK8:
Yok bacım yakı dedıgınde eczane werıo zaten biyerime deme sen:rapci:

:KK70: saka yapiyom kizzzz. Yapacam aksam simdi kizim gelecek yemek falan sakin kafayla yaparim yazarim
Yap bakalım bende yarın 1fe randewuya gıdıcem şnş olumsuz bişey duymam gercı selman beyden olumsuz bişey duymak neredeyse sıfır.hala beni motıwe etmek için rahatlatmak için yazıyo.inş güzel sonuclarla size gelırım

Back