Beklenen dakika içerisinde gerçekleşti ise gebelik olabilir. Çatlatöa iğnesi ve başka bir şeyin etkisi en fazla 10 gün etkisi eder. Testi tekrar edebilirsin koyulaşırsa her gün gebelikten muhtemelen:)Eki Görüntüle 3516856
Kızlar bugün 12. Günüm. Erken gebelik testi yaptım ama emin değilim ikinci çizgiden var mı yok mu ilaç etkisi mi ben mi uyduruyorum var diye erken mi davrandım kafam karıştı. Emin olamadığım için içini açtım bu şekilde. Bunlar da kaset test olmadığı için kuruma çizgisi filan oluyor mu bilginiz var mıdır?
İlk iki üç dk içerisinde çıktı, beş dk bile olmadı. Ama bana çok silik geldi, yarın ve yarından sonra tekrar deneyeyim madem. Eğer koyulaşırsa da kan testi veririm.Beklenen dakika içerisinde gerçekleşti ise gebelik olabilir. Çatlatöa iğnesi ve başka bir şeyin etkisi en fazla 10 gün etkisi eder. Testi tekrar edebilirsin koyulaşırsa her gün gebelikten muhtemelen:)
Evet en doğru sonuç 2 gün sonra olur. 14.günden sonra net sonuç alınıyor.İlk iki üç dk içerisinde çıktı, beş dk bile olmadı. Ama bana çok silik geldi, yarın ve yarından sonra tekrar deneyeyim madem. Eğer koyulaşırsa da kan testi veririm.
Klomende kaçıncı gün test yapayım sizce kızlar yoksa adet geçikirse mi yapayımEvet en doğru sonuç 2 gün sonra olur. 14.günden sonra net sonuç alınıyor.
14 mutlaka geçmesi lazım. 16 17 en kesin ama 14 ten sonra çıkar zaten.Klomende kaçıncı gün test yapayım sizce kızlar yoksa adet geçikirse mi yapayım
14 mutlaka geçmesi lazım. 16 17 en kesin ama 14 ten sonra çıkar zaten
Ya kuzum bişe sorcam benim bu kasıktaki ağrılarım geçmiyor böyle gaz birikintisi gibi sürekli neden acaba14 mutlaka geçmesi lazım. 16 17 en kesin ama 14 ten sonra çıkar zaten.
Ya kuzum bişe sorcam benim bu kasıktaki ağrılarım geçmiyor böyle gaz birikintisi gibi sürekli neden acaba
Gebelik varsa ondan olabilir. Benimde gaz çok oluşuyor.Ya kuzum bişe sorcam benim bu kasıktaki ağrılarım geçmiyor böyle gaz birikintisi gibi sürekli neden acaba
Umutlanmak istemiyorum daha çok erkenGebelik varsa ondan olabilir. Benimde gaz çok oluşuyor.
Yumurtlama ne zaman olduUmutlanmak istemiyorum daha çok erken
DünYumurtlama ne zaman oldu
Dün dü Bi de genital bölgede de şişlik war yani anlamadımYumurtlama ne zaman oldu
Dün olduysa 13 gün sonra belli olur canım . Çatlama ağrısıdır oDün dü Bi de genital bölgede de şişlik war yani anlamadım
Benim ama 4 gün falan oldu ama böyle ağrım oluyoDün olduysa 13 gün sonra belli olur canım . Çatlama ağrısıdır o
Çok normal canım.Benim ama 4 gün falan oldu ama böyle ağrım oluyo
Hiç bu kadar hissetmemiştim en ufak seyde yazıyorum hakkını helal et canımÇok normal canım.
Helal olsun ne demek. Her zaman herşeyi sorabilirsin. Bende bana cevap veren olsun diye nasılsın çırpınırdım:)Hiç bu kadar hissetmemiştim en ufak seyde yazıyorum hakkını helal et canım
Ya canım çok tşk ederim sende kafana takılan bişe olursa sor elimizden geldiğince destek olalım birbirimizeHelal olsun ne demek. Her zaman herşeyi sorabilirsin. Bende bana cevap veren olsun diye nasılsın çırpınırdım:)
Ay inşallah canım benim:)Ya canım çok tşk ederim sende kafana takılan bişe olursa sor elimizden geldiğince destek olalım birbirimize