Aralık( Gebelik-tedavi-iğne-klomen-aşılama] deneme

Amin inşallah rabbim cümlemizin yardımcısı olsun kucağımıza boş koymasın inşallah

Dualarım her zaman sizlerle ben önce isteyen herkese sonra bana diye başlıyorum dualarıma umarım en güzel haberleri weririz birbirimize

Hayali bile çok güzel fakat o negatiflik beni öldürüyor hiç Bi skntı yok ne eşimde ne bende böyle olunca daha çok neden neden diye isyan ediyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı en başta etkileyen stres oda elimde deil

Bende bu ay Allah nasıp ederse bende aşılama için başlayacağım ama beni adetimin 2. Günü çağırdılar

Arkadaşlar benim yarın aşılamanın 12. Günü. İlle 14. Günü mü bekleyeyim yoksa yarın da belli olur mu:) evde de erken gebelik testim var, sabırsızlar derneği üyesiyim de biraz

Kızlar klomeni ilk kez kullandım şu an yumurtlama günümdeyim ara ara sağ kasık bölgeme adet olacakmışım gibi ağrı giriyo ve aşırı ateş basıp terliyorum sizce neden ilaçtan kaynaklı olabilir mi ama 6 gün oldu bitti ilaç

Yumurtlamaa döneminde ter sıcak basması yoğun akıntı kasık ağrısı yumurtalıklarda hafif tekrar eden sızlama olması çok normal. Yumurtan follop tüplerine doğru yola çıkıyor çatlayıp

Yumurtlamaa döneminde ter sıcak basması yoğun akıntı kasık ağrısı yumurtalıklarda hafif tekrar eden sızlama olması çok normal. Yumurtan follop tüplerine doğru yola çıkıyor çatlayıp
Hadi inşallah aralığın sonunda inşallah güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin her ay hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum benim de dualarım sizlerle her zaman diyorum önce isteyen herkese sonra bana

Allah razı olsun canım. Allah duanı kabul etsin sevinçli haberler almamızı nasip etsin

Kızlar bugün 12. Günüm. Erken gebelik testi yaptım ama emin değilim ikinci çizgiden var mı yok mu ilaç etkisi mi ben mi uyduruyorum var diye erken mi davrandım kafam karıştı. Emin olamadığım için içini açtım bu şekilde. Bunlar da kaset test olmadığı için kuruma çizgisi filan oluyor mu bilginiz var mıdır?

Bu arada duphaston kullanıyorum günde üç kere. İlacın etkisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…