• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ademel

mutluluğun doruk larında
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
2.584
2
116
Ankara
arkadaşlar çok şükür artık bebeklerimizin boyları uzadı
gr gr kiloları oluştu
hepimizin ki farklı tabi
ama hem kendimizi takip ederiz hemde paylaşımda bulunuruz dedim
hayırlı olsun topiğimiz

benimki tam18+0haftalikken 270gr dedi doktor boyunu bilmiyorum söylemedim ama yarin ayrintiliya giriyorum bakalim ne cikcak cok heycanliyim cinsiyette kesin degil ins kesinlesir simdilik kiz bakalim hayirlisi

tabii ki dr sağlıklı dedikten sonra didiklemeyin kızlar:oklava:
her bebek tosun olacak diye birşey yok önemli olan sağlıklı olması
saçma sapan pimpirik yapan ya da teleşa kapılanlara bu topik te sopa var:oklava:

benimki tam18+0haftalikken 270gr dedi doktor boyunu bilmiyorum söylemedim ama yarin ayrintiliya giriyorum bakalim ne cikcak cok heycanliyim cinsiyette kesin degil ins kesinlesir simdilik kiz bakalim hayirlisi

bende 25 inde gireceğim ayrıntılıya
tam 20 haftalık olacak bende çok heyecanlıyım inşallah seninki de benimki de sağlıklıdır

kızlar benim oğluşumda 19+5de 290 gr.boyunu bilmiyorum.

canım bir gebelik sitesinde okudum tahmini boyu ultrasondaki fl nin yani bacak boyunun 7 katı olarak hesaplanıyormuş
benim fl uzunluğu 25mm ona göre yazdım
yoksa benim dr da demedi
bu haftalar çok şaşırtıcı olur dedi

16.5 gunluk ken 190 gr dı boyunu bilmiyorum,yanı doktora sordum bızım için boy o kadar onemlı deıl gr kilo önemlı demişti

benim bebişimde 19+3 günlükken 14.7 cm ve 327 gram biraz fazla kilolu galiba

benim bebeğimde geçen hafta 310 gr dı tam 19 haftalıktı o zaman:nazar::asigim:

benim bebeğimde 18+5 286 gr ve 14 cm. boyu dr. herşeyi güzel dedi aman sağlıklı olsunlarda önemli olan o

biz biraz daha büyümüşüz çok şükür:Saruboceq:
20+3 de 400 gr olmuş benim oğluşum:nazar:

20+5 de 359 gr dı doktor iyi olduğunu söyledi, bende şeker olduğu için benimki belki biraz iri olabilirmiş

Back