- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
Koyulaşma gördünüz müGittikçe koyulaşıyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulaşma gördünüz müGittikçe koyulaşıyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tamamdır teşekkür ederimSizinki benimkinden daha net benimki gölge gibi ama regli bekleyin ben gecikmeden sonra 3 gün verdim kan yine de hala bekliyorum değer yükselsin kese gözüksün diye
Tamamdır teşekkür ederim
O zaman göğüs hassasiyeti vardı diye hatırlıyorum canım ovulasyon testi ile takip ettiğim için yumurtlama gününü değerlendirmiş dik şimdi de yine aynı şikayet iki hafta dir göğüs ağrım var beyaz krem akıntım var haftaya bugün test yapacağım İnşallahyumurtlama görmüş müydünüz sizde?
valla kasık ağrım var gibi, tuvalete gidiyorum adet yok yani bilmiyorum :)
Amin inşallahSağlıkla alırız hepimiz kucağımıza inşallah Rabbim isteyene de hayırlısı ile versin
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz o güzel gönlünüzce olsun her şey Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin sizeMaşallah cok iyi koyulasmis. Zaten bu koyuluk reglin gecmeden cikmasi fazla bile regli geçince hayalet cizgi olanlarda var seninki iyii
Ohh masalları ben neden bu ay test yapasim yok yaEki Görüntüle 2975439
Bata 2 gün kala
Kirazz peki sende herhangi bi belirti vs var mıEki Görüntüle 2975439
Bata 2 gün kala
Çiçeğim su gibi akıntı bel ağrısı ve adetmişim gibi ağrıKirazz peki sende herhangi bi belirti vs var mı
Bende bu ay cok istiyrum size bi sorum var bugün yumurtlama günüm ne zaman yumurta çatlar acaba bugün çatlar mıÇiçeğim su gibi akıntı bel ağrısı ve adetmişim gibi ağrı
Bende gelsem olur muAralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
Yumurtlama gördülten sonra adet tarihinizde refl olmadınız mı şödi ? Yumutlama görmenize rağmen mi 9 gün gecikti regliniz?O zaman göğüs hassasiyeti vardı diye hatırlıyorum canım ovulasyon testi ile takip ettiğim için yumurtlama gününü değerlendirmiş dik şimdi de yine aynı şikayet iki hafta dir göğüs ağrım var beyaz krem akıntım var haftaya bugün test yapacağım İnşallah
Tam bilmiyorum sanırım ikinci çizgi ne zaman silikleşmeye başlarsa tekrar o zaman çatlıyorBende bu ay cok istiyrum size bi sorum var bugün yumurtlama günüm ne zaman yumurta çatlar acaba bugün çatlar mı
Bugün yumurtlama günün canımBende bu ay cok istiyrum size bi sorum var bugün yumurtlama günüm ne zaman yumurta çatlar acaba bugün çatlar mı
Evet kuzumAnlamadım.
Yumurtlama gördülten sonra adet tarihinizde refl olmadınız mı şödi ? Yumutlama görmenize rağmen mi 9 gün gecikti regliniz?
ÜzdüEvet kuzum
Amin Allah razı olsunÇok teşekkür ederim içime su serptiniz o güzel gönlünüzce olsun her şey Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin size