Ama gebelik devam ederse birakicam benben de cok yedim çikolata patates kızartması falan tatlı isteği gelince gözüm görmüyor bişey
Kabak tatlısı yiyin harika oluyor tahin falan kuru meyve tatli krizine yaaa bebiş istiyosak mecbur katlancazben de cok yedim çikolata patates kızartması falan tatlı isteği gelince gözüm görmüyor bişey
Maşallah ne güzel darısı basimiza8Eki Görüntüle 2572562
8.gün olarak boyle gece 5 te yaptim ama tam gun dolmamosto
Allah hepimize saglikli hayirli hamilelikler nasip etsin.Maşallah ne güzel darısı basimiza
İnsllah gerek kalmaz bende 36 yaşındayım bir yumurtalik ve iki tupum yok ben tek transfer istedim 3 tanede dondurulmus var olursa benim için mucize olacak
Senin pozitif kuzum hayirlı uğurlu olsun ben böyleyken kan vermiştim8Eki Görüntüle 2572562
8.gün olarak boyle gece 5 te yaptim ama tam gun dolmamosto
Peki belirtilerin nelerdı canım yazarmisin yumurtalik ve tupler olmayınca belirti olmuyor galibaBende aynıyım canm tek yumurtalik ve 2 tüpüm yok ve sonucum pozitif inşallah sende sonucunu pozitif alirsn rabbim kimsenin kucağni boş bırakmasn her isteyene nasip etsin inşallah❤
Bide yaşın kaç ve nerede yaptirdins
Peki belirtilerin nelerdı canım yazarmisin yumurtalik ve tupler olmayınca belirti olmuyor galiba
Oldu canm ama çok asirı bişey degil 4. Gune kadar rahimde sanki ip çekiliyor gibi bir sağda bir solda bişeyler hissediyordum 4. Gün aniden bir ağrı girdi hem belime hem karnıma on dk içinde geçti o beni dürttü aslinda ve merak ettim idarar testi yaptm çoook ince tlf ısığı ile gordüğüm bir çizgi cıktı 7. Güne kadar hergün sabah ilk idrarla test yaptm her geçengün biraz daha koyulaştı 7. Gün çok net bir kırmızı çizgi oldu ve kan verdim 117.4 çıktı, ama benim 5. Gün 2 adet a kalite zarından çıkmış blastokistlerim transfer edildi doktorum ilk gün tutmuştur zaten dedi ikinci kanı da verdim9. Günümdü 294.9 çıktı dr salı günü ultrason için çağırdı bakalm bugün 12. Günüm, inşallah ikiside tutunmuş olur minnoşlarımın inşallah sağ salim doğarlar ömürleri uzun ve hayırlı evlat olurlar❤❤s
Peki belirtilerin nelerdı canım yazarmisin yumurtalik ve tupler olmayınca belirti olmuyor galiba
Bendede bi belirti olsa keşkeOldu canm ama çok asirı bişey degil 4. Gune kadar rahimde sanki ip çekiliyor gibi bir sağda bir solda bişeyler hissediyordum 4. Gün aniden bir ağrı girdi hem belime hem karnıma on dk içinde geçti o beni dürttü aslinda ve merak ettim idarar testi yaptm çoook ince tlf ısığı ile gordüğüm bir çizgi cıktı 7. Güne kadar hergün sabah ilk idrarla test yaptm her geçengün biraz daha koyulaştı 7. Gün çok net bir kırmızı çizgi oldu ve kan verdim 117.4 çıktı, ama benim 5. Gün 2 adet a kalite zarından çıkmış blastokistlerim transfer edildi doktorum ilk gün tutmuştur zaten dedi ikinci kanı da verdim9. Günümdü 294.9 çıktı dr salı günü ultrason için çağırdı bakalm bugün 12. Günüm, inşallah ikiside tutunmuş olur minnoşlarımın inşallah sağ salim doğarlar ömürleri uzun ve hayırlı evlat olurlar❤❤
Olur inşaallah canm hep olumlu düsünmeye calistm ben olumsuzlukları sildim kafamdan ve hep bebişlerimi sevdim kendimi öyle motive ettim sende öyle yapBendede bi belirti olsa keşke
Yasim 29 21 ocakta 30 olcamBide yaşın kaç ve nerede yaptirdin
Canım rabbim hayırlı uğurlu etsin bu arada bende antepli sayılırım..ikisinin tutma ihtimali yüksek bence böyle güzel şeyler umut oluyor bizlereYasim 29 21 ocakta 30 olcamgaziantep de yaptrdm benim dr um çok iyi bir doktor gercekten hep bu dertten muzdarip olanları gordükçe öneriyorum doktorumu Allah razı olsun ondan vesile olup aracı olduğu icin rabbim herkesi boyle iyilerle karsilaştirsn derdinin dermanını verecek doktorlarla karsilaştrsn inşallah adı İbrahim Halil Özdurak youtube instagram da falan var videolarıda işinin ehli bir adam❤
Ben ve tabiki negatifKızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
Kesinlikle cok fazla pozitif alan oldu pazarteside test yaptircak olan bi kac kisi var ims onlarda pozitifi gorur ve sali gunude ben takip ederim in bu pozitif kuyrugunu evet liste aslinda cok guzel fikir ama geriye donuk bakmak lazim biraz ugrastirabilir arkadasi
Inşallah oyledir canimSenin pozitif kuzum hayirlı uğurlu olsun ben böyleyken kan vermiştim
En başa zor donulur tabi haklisin.Kesinlikle cok fazla pozitif alan oldu pazarteside test yaptircak olan bi kac kisi var ims onlarda pozitifi gorur ve sali gunude ben takip ederim in bu pozitif kuyrugunu evet liste aslinda cok guzel fikir ama geriye donuk bakmak lazim biraz ugrastirabilir arkadasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?