ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bende oksabarı da aspirini de her gün alıyorum aşırı çarpıntım var ilaç aklıma gelmedi de kendimce belirti diyordum
valla belirti de olabilir ama bugunde idrar testi yaptım net çıktı daha öncekinde böyle bir belirti yasamadığım için ben belirtiye yormadım direk ilaçtan dedim coraspini kalp rahatsızlıkları olanlara veriyorlar ya

Bos bos konusuyor ocak ayinda sonuc alacaklar var transferi birak sanki tapulu blogu rahatsizsa kendi gitsin canim benim

Polemik yaratmaya çalışmayın
Bir polemik yaratmaya calisan varsa oda kendisi siz neden dahil oluyorsunuz kız insan gibi yazmış degilse cevaplamasın bile insanlarin moralini bozmayin burda herkes keyfinden durmuyor herkes bir arayış icinde belki de aralık bekleyip ocakta olanlar var herkes her yere yazabilir ve kimse kimseyi ilgilendirmez

O zaman niye başlık diye birsey var??? Siz neden dahil olduysanız ben de o yüzden dahil oldum, saldırgan tavırlara gerek yok

Ben de o bahsettiğiniz arayış içindeyken alakasız bir yerde alakasız birsey gördüğüm zaman keske ilgili yere yazsaymış daha çok insana ulaşabilirmiş diyorum

O zaman niye başlık diye birsey var??? Siz neden dahil olduysanız ben de o yüzden dahil oldum, saldırgan tavırlara gerek yok
Bende aralıktı ama ocak ayina aksadı ne yani bizde mi ayrılalım sende ocak olsaydın sende dahil olsaydın anladın mı neden savundugumu herkes istedigini yere yazar kimsede buna karisamaz

Belki de ocak ayında biz sonuc beklerken subat ayı transferi icin yazacaklar bizde mi oyle tepkiyle karsilayalim insanlari önden giden insan yol gosterici olur geriden gelenlere bu sayfanin mantigi bu zaten neyse bundan sonra ayrım yapilmasin yeter kimse kimsenin sorusunu cevaplamak zorunda degil kendi ile alakalı degilse

Buna biz de dahil

Canim senlik birsey yok arkadasta polemik yaratmiyor sence alakasizmi bu baslikta 2 ocakta transfer olacagi aramak surec aralikta basladigi icin sordum sadece ki bircok kiside benim gibi aksilikler sonucu kalmis ocagin basina. Ben bu ay transfer olacaktim adetim 10 gun gecikti ve basindan beri bu topicte oldugum icin sordum aykiri bir durum degildi bu. Cok sukur okuma yazmamda var ama sordugum konu aykiri degil. Karsidaki kisi sanki git burdan der gibi kotu uslupla konu basligini vurgulamis garip.

Sonucun pozitifmi yoksa hala beklemedemisin ya bu isin en zor yeri beklemek var evde bir idrar testim ama tutuyorum kendimi daha cok erken diye yapmak istemiyorum
Pazartesi test gunum bugun 4. Gunum transfer gunu hariç bnce yapma burda okuyrum erken yapan cıkmıyır test gununde cıkıyor kendını riske atma tadını cıkar

Pazartesi test gunum bugun 4. Gunum transfer gunu hariç bnce yapma burda okuyrum erken yapan cıkmıyır test gununde cıkıyor kendını riske atma tadını cıkar
Bende ondan korkuyorum varsa bile durduk yere moreli bozmim diye bu arada benimde bugun 5.gunum bende sali vericem pespeseyiz ins guzel haberler aliriz

kızlar beni iyice heyecan bastı ya bu sefer olacakmı ki??
ilk gördüğüm an silik çıktı sonra çok netleşmiş normalmi!!! ben ısrarla kan test tarihimi bekleyenlerden ama sabırsızca idrar testi yapanlardanım
ve heyecanımıda sizle paylasmak beni çok mutlu ediyor çünkü hepimiz dert ortağı sayılırız

Eklentiler

• IMG_20191231_060953.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20191231_080924.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 24
Hadi gozun aydin diyelim o zaman kacinci gun yaptin kacinci gun embriyosuydu

Hayırlı olsun darısı başımıza
Beni de bugün aradılar 4 tane minnagım dondurulmuş ilkinde tek olmuştu şimdi ikisi içinde dördü beklemede 2020 bize bebislerle gelsin sağlıklı hayırlı bebislerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…