Ben de emseySen hangi merkezde yaptirdin tedavini banada sonda uyguladilar cok rahat oluyor yoksa oteki turlu cok zor oluyor ama heryer yapmiyor onu ben emseyde oldum diger yaptirdigim hic bir yer sonda yapmiyordu
Hayatımda hiç kullanmadım sondayı rahatsız edici mi bilmem ama lazimlik gayet iyiydiKoca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar yatransferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.
Hayatımda hiç kullanmadım sondayı rahatsız edici mi bilmem ama lazimlik gayet iyiydiKoca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar yatransferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.
Valla bi şey hissediyosun alt tarafta acı ağrı gibi değil ama bi hassasiyet diyelim. Napıyosunuz arkadaşlar dedim, idrarı boşaltıyoruz dedilerHayatımda hiç kullanmadım sondayı rahatsız edici mi bilmem ama lazimlik gayet iyiydi
Anladım canım. Valla benimki de çok rahattıValla bi şey hissediyosun alt tarafta acı ağrı gibi değil ama bi hassasiyet diyelim. Napıyosunuz arkadaşlar dedim, idrarı boşaltıyoruz dedilerlazımlıktan daha rahat
İşini görsün de hepsi olurAnladım canım. Valla benimki de çok rahattıDünyalar benim oldu kullanınca
Aa sen ne zaman oldun transferini pozitifdi dimi sonucum ben ordan memnunum ya ins sonucumda guzel olurBen de emsey
19unda oldum, hcg katlanmasını bekliyorum şimdi. Evet ben de çok memnunum, bölümdeki herkes çok iyi, çok ilgili.Aa sen ne zaman oldun transferini pozitifdi dimi sonucum ben ordan memnunum ya ins sonucumda guzel olur
Benim daha var test gunume 26 sinda transfer oldum ocagin 7sinde test gunun 3.gun embriyosu bu sfer digerleri hep bwsinci gundu olmadi bu sefer de 3.gun bakalim senin kacinci gun embriyosuydu katlanir hayirlisiyla takma fazla kafana19unda oldum, hcg katlanmasını bekliyorum şimdi. Evet ben de çok memnunum, bölümdeki herkes çok iyi, çok ilgili.
Senin test günün geldi mi?
Ay daha çok yeniymişBenim daha var test gunume 26 sinda transfer oldum ocagin 7sinde test gunun 3.gun embriyosu bu sfer digerleri hep bwsinci gundu olmadi bu sefer de 3.gun bakalim senin kacinci gun embriyosuydu katlanir hayirlisiyla takma fazla kafana
Benimde nesrin hanim cok sakin bir yapisi var ve asla pes etmeden of demeden sakinlestiriyor naz cekiyor benin 9. Tedavim 5.ve 6. Tedavimi nesrin hanimda denemistim pozitif sonuc aldim ana dusukle sonuclandiydi sonra bi sakarya arastirma hastanesine geldim 7ve 8 zi orda denedim ama yine dondum nesrin hanima gozum kapali ona gittim yineAy daha çok yeniymişbenim ilk transferim, iki tane 5. gün embriyosu. Ben biraz sabırsızlığımın kurbanı oldum. Erken test yapınca kafalar karıştı, doktorum sakinleştirdi bugün sağolsun :)
Senin doktorun kim? Benimki nesrin hanım
Bende biliyorum aralik ayi tup bebek oldugunu art niyetli degilsen kusura bakma ben art niyet sezdigim icin biyle soyluyorum. Normal sartlarda bende aralikta transfer olacaktim ama hastaligim gecikti vs surec uzadi. Bu arada buradada var ayni gun transfer olan hatta ocak ortasi transfer olanBurdakiler aralık ayı tup bebek yapanlar başlığı olduğu için bulamazsın sen yeni bir başlık açıp o şekilde daha çok kişiye ulaşırsın.
Canim neden serum taktiracaksin. İcim kipir kipir. Eylulde dondurulmusti embriyolar merak icindeyim doktor tekmi ciftmi transfer edecek. Canim ben nar suyu mandalina suyu iciyorum gunluk ilaclara devam zaten. Bugun ananasa basladim. Guya hergun ceviz yiyecektim ama unutuyorum. Sen neler yiyorsunCnm benim de 2 ocak transfer. ..aynı gün. .Ay çok heecanliyim. Sen napiyorsun. Neler yiyorsun. ? Bu dönemde yememiz gereken bişeyler var mı. ?
Ben intralipid serum taktircam cnm..dua et bana da
Inşallah bu sefer hayırlısıyla doğuma kadar giderBenimde nesrin hanim cok sakin bir yapisi var ve asla pes etmeden of demeden sakinlestiriyor naz cekiyor benin 9. Tedavim 5.ve 6. Tedavimi nesrin hanimda denemistim pozitif sonuc aldim ana dusukle sonuclandiydi sonra bi sakarya arastirma hastanesine geldim 7ve 8 zi orda denedim ama yine dondum nesrin hanima gozum kapali ona gittim yine
Bende oksabarı da aspirini de her gün alıyorum aşırı çarpıntım var ilaç aklıma gelmedi de kendimce belirti diyordumkızlar iyi aksamlar oksapar iğne ve coraspin birlikte kullanan varmı iğneyi iki günde bir yapıyorum hapı hergün çarpıntı oluyor yatınca kalbim ağzımda atıyor sanki yan etkisimi acaba
Ellerini öpseydin valla ben orda çişten can verecektim resmenKoca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar yatransferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.
Aay inşallah öyledir sevincim ikiye katlanırYaa hadi insallah okurken de aklimdan gecmedi degil ikiz mi acaba diye❤
Bence senin pozitif canm çünkü bende de aynı belirtiler vardı kasıkta batma falan baş dönmesi kan verdim 7. Gün çıktıIyi aksamlar ben kullaniyorum sabah coraspini aliyorum 11 gibi aksam 20.00de oksapari bende ole bir etkisi yok sadece basim donuyormus gibi hissediyorum birde kasiklarim cok batiyor ama onlarda ilaclarin etkisidir ben estrofem coraspin oksapar paroğraf progestan dostinex prednol ve folic 1 kullaniyorum bunlardan biri yapiyordur heralde
Koca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar yatransferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım
ahahahahhcanım banada aynısı oldu ama sonda takmadı Dr çataldayken rahat rahat yap dediler o anki mutluluğumu anlatamam ayy aynı sorunu bende yasadım aşırı sıkıştım Dr sende teraziyi bir türlü tutturamıyoruz dedi Ama ruhumu teslim ediyorum sandım işlem bittikten sonra çatalda yapmamı istediler o anki mutluluğumu tarif edememEllerini öpseydin valla ben orda çişten can verecektim resmen
aynen canım simdi bunlar için kafanı çok yorma hayırlısını dile hayırlısı olsun stresten her hastalığın başı ben bu sefer oyun indirdim kendime çok iyi geldi ne kendimi dinledim nede evham yaptımEvet yaşıyorum .... üzerine bir de insülinim yüksek çıktıçok kilo aldım bu dönemde ve gebelik şekeri ve tansiyonundan korkuyorum ailede de var ama önce hayırlısıyla bir tutsun ileriki aylarda düşünürüm bunları diyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?