ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Koca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar ya transferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.
Hayatımda hiç kullanmadım sondayı rahatsız edici mi bilmem ama lazimlik gayet iyiydi

Koca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar ya transferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.
Hayatımda hiç kullanmadım sondayı rahatsız edici mi bilmem ama lazimlik gayet iyiydi

Valla bi şey hissediyosun alt tarafta acı ağrı gibi değil ama bi hassasiyet diyelim. Napıyosunuz arkadaşlar dedim, idrarı boşaltıyoruz dediler lazımlıktan daha rahat

Valla bi şey hissediyosun alt tarafta acı ağrı gibi değil ama bi hassasiyet diyelim. Napıyosunuz arkadaşlar dedim, idrarı boşaltıyoruz dediler lazımlıktan daha rahat
Anladım canım. Valla benimki de çok rahattı Dünyalar benim oldu kullanınca

Aa sen ne zaman oldun transferini pozitifdi dimi sonucum ben ordan memnunum ya ins sonucumda guzel olur
19unda oldum, hcg katlanmasını bekliyorum şimdi. Evet ben de çok memnunum, bölümdeki herkes çok iyi, çok ilgili.
Senin test günün geldi mi?

19unda oldum, hcg katlanmasını bekliyorum şimdi. Evet ben de çok memnunum, bölümdeki herkes çok iyi, çok ilgili.
Senin test günün geldi mi?
Benim daha var test gunume 26 sinda transfer oldum ocagin 7sinde test gunun 3.gun embriyosu bu sfer digerleri hep bwsinci gundu olmadi bu sefer de 3.gun bakalim senin kacinci gun embriyosuydu katlanir hayirlisiyla takma fazla kafana

Benim daha var test gunume 26 sinda transfer oldum ocagin 7sinde test gunun 3.gun embriyosu bu sfer digerleri hep bwsinci gundu olmadi bu sefer de 3.gun bakalim senin kacinci gun embriyosuydu katlanir hayirlisiyla takma fazla kafana
Ay daha çok yeniymiş benim ilk transferim, iki tane 5. gün embriyosu. Ben biraz sabırsızlığımın kurbanı oldum. Erken test yapınca kafalar karıştı, doktorum sakinleştirdi bugün sağolsun :)
Senin doktorun kim? Benimki nesrin hanım

Benimde nesrin hanim cok sakin bir yapisi var ve asla pes etmeden of demeden sakinlestiriyor naz cekiyor benin 9. Tedavim 5.ve 6. Tedavimi nesrin hanimda denemistim pozitif sonuc aldim ana dusukle sonuclandiydi sonra bi sakarya arastirma hastanesine geldim 7ve 8 zi orda denedim ama yine dondum nesrin hanima gozum kapali ona gittim yine

Burdakiler aralık ayı tup bebek yapanlar başlığı olduğu için bulamazsın sen yeni bir başlık açıp o şekilde daha çok kişiye ulaşırsın.
Bende biliyorum aralik ayi tup bebek oldugunu art niyetli degilsen kusura bakma ben art niyet sezdigim icin biyle soyluyorum. Normal sartlarda bende aralikta transfer olacaktim ama hastaligim gecikti vs surec uzadi. Bu arada buradada var ayni gun transfer olan hatta ocak ortasi transfer olan

Cnm benim de 2 ocak transfer. ..aynı gün. .Ay çok heecanliyim. Sen napiyorsun. Neler yiyorsun. ? Bu dönemde yememiz gereken bişeyler var mı. ?
Ben intralipid serum taktircam cnm..dua et bana da
Canim neden serum taktiracaksin. İcim kipir kipir. Eylulde dondurulmusti embriyolar merak icindeyim doktor tekmi ciftmi transfer edecek. Canim ben nar suyu mandalina suyu iciyorum gunluk ilaclara devam zaten. Bugun ananasa basladim. Guya hergun ceviz yiyecektim ama unutuyorum. Sen neler yiyorsun

Inşallah bu sefer hayırlısıyla doğuma kadar gider

kızlar iyi aksamlar oksapar iğne ve coraspin birlikte kullanan varmı iğneyi iki günde bir yapıyorum hapı hergün çarpıntı oluyor yatınca kalbim ağzımda atıyor sanki yan etkisimi acaba
Bende oksabarı da aspirini de her gün alıyorum aşırı çarpıntım var ilaç aklıma gelmedi de kendimce belirti diyordum

Bence senin pozitif canm çünkü bende de aynı belirtiler vardı kasıkta batma falan baş dönmesi kan verdim 7. Gün çıktı

aynen canım simdi bunlar için kafanı çok yorma hayırlısını dile hayırlısı olsun stresten her hastalığın başı ben bu sefer oyun indirdim kendime çok iyi geldi ne kendimi dinledim nede evham yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…