ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ben öyle hastalıklı gibi yatmadım gezmeyede gittim alışverişe gittim yürüdüm de yani tabi ağır kaldırmadım bi hafta temizlik felan yapmadım sonra yormadan yavaş yavaş yaptım yemek te yaptım bulaşıkta topladım.

Neden acik olsun canim benim bunlar onemli seyler ne guzel bilgilendiriyorsun bizi bizim bi arkadasta aynisi yap dedi ayy nasil heyecanlandim su an senin adina kac litre su ictin ?transferden kac dk once

Evde test yaptım 10. Günümdü ama negatif çıktı hayırlısı böyleymiş ne yapalım

kızlar iyi aksamlar oksapar iğne ve coraspin birlikte kullanan varmı iğneyi iki günde bir yapıyorum hapı hergün çarpıntı oluyor yatınca kalbim ağzımda atıyor sanki yan etkisimi acaba
İkisini birden hem de hergün kullanıyorum .... göğsüm sıkışıyor gibi tam da bugün bundan şikayet ediyordum aileme ... tam üstüne bastın .... ama ben bunun prosgesteron ve östrojen yüzünden vücuttaki kan hacminin artması ve kalbin buna uyum sağlamaya çalışmasından olduğunu düşünüyorum ....

Benim de transferim 19unda. Doktorum test günü bugünü verdi, sana niye 2 ocak vermişler ki? Bekliyor musun test yaptın mı yoksa?
valla 3.gün embriyosu olduğu için olabilir bekliyorum ben beklicem sonra delik deşik oluyor kollarım idrar testi yaptım silik çıktı

ya ilk defa böyle birsey yasadım ben oksapar kullandım daha önce ama coraspin kullanmamıstım ona yordum senin dediğinde mantıklı eşimde Dr gidelim diye tutturdu hımm iyi birseymi kötümü bilemedim canım

ya ilk defa böyle birsey yasadım ben oksapar kullandım daha önce ama coraspin kullanmamıstım ona yordum senin dediğinde mantıklı eşimde Dr gidelim diye tutturdu hımm iyi birseymi kötümü bilemedim canım
Yani aslında hamileliğin daha ileri aşamalarında olması gerekiyor

kızlar iyi aksamlar oksapar iğne ve coraspin birlikte kullanan varmı iğneyi iki günde bir yapıyorum hapı hergün çarpıntı oluyor yatınca kalbim ağzımda atıyor sanki yan etkisimi acaba
Iyi aksamlar ben kullaniyorum sabah coraspini aliyorum 11 gibi aksam 20.00de oksapari bende ole bir etkisi yok sadece basim donuyormus gibi hissediyorum birde kasiklarim cok batiyor ama onlarda ilaclarin etkisidir ben estrofem coraspin oksapar paroğraf progestan dostinex prednol ve folic 1 kullaniyorum bunlardan biri yapiyordur heralde

Yani aslında hamileliğin daha ileri aşamalarında olması gerekiyor
bu bir sorun olabilirimi acaba ya değişik birsey Baska kimse yazmamıs daha önce çok daha fazla ilaç kullandım olmadı böyle birsey psikolojiktir diyordum ama sende yasıyorsun aynı sorunı

bu bir sorun olabilirimi acaba ya değişik birsey Baska kimse yazmamıs daha önce çok daha fazla ilaç kullandım olmadı böyle birsey psikolojiktir diyordum ama sende yasıyorsun aynı sorunı
Evet yaşıyorum .... üzerine bir de insülinim yüksek çıktı çok kilo aldım bu dönemde ve gebelik şekeri ve tansiyonundan korkuyorum ailede de var ama önce hayırlısıyla bir tutsun ileriki aylarda düşünürüm bunları diyorum ....

Prednol yan etkisi çok olan bir ilaç .... prograf mı kullanıyorsunuz bir de ? Bu ikisini niçin kullanıyorsunuz? İnferitilite nedeniniz neydi?

Prednol yan etkisi çok olan bir ilaç .... prograf mı kullanıyorsunuz bir de ? Bu ikisini niçin kullanıyorsunuz? İnferitilite nedeniniz neydi?
Benim ilk sebebim tuplerimin tikali olmasiydi once onlari baglattim acik ameliyatla yani oyle dediler sonrasinda 6 kere denemem oldu olmadi sonra baska bir doktor tuplerin alinmasi gerektigini soyle tupler iltahap dolmis oyuzden olmuyor dedi sonra yine bir ameliyatla tuplerimin ikisinide aldirdim 7.ve 8. Tedavilerimi denedim olmadi yine simdi ise 9. Tedevimdeyim ayni zamanda pco da var ve bu sebebden dolayi ohss oluyorum tam olarak neden verdigini sormadim ama ya tutmadigindan yada ohss oldugumdan kaynakli verdi

Bence gayet güzel değerin. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Neden acik olsun canim benim bunlar onemli seyler ne guzel bilgilendiriyorsun bizi bizim bi arkadasta aynisi yap dedi ayy nasil heyecanlandim su an senin adina kac litre su ictin ?transferden kac dk once
Ya ben çok içmedim ama sıkıştım epey. 1 saat öncesi az az içmeye başladım. Sürgü diye bi lazimlik varmış uzun biraz onu kullandım. Eşim yardımcı oldu sagolsun

Ya ben çok içmedim ama sıkıştım epey. 1 saat öncesi az az içmeye başladım. Sürgü diye bi lazimlik varmış uzun biraz onu kullandım. Eşim yardımcı oldu sagolsun
Koca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar ya transferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.

Yaa ne guzel benim esimde olamayacak yanimda artik tutucam mecbur ama cok iyi yapmisin kalkmayarak hemencecik test gunun gelsin

Koca forumda bi tek bana mı sonda yaptılar ya transferden sonra daha masadayken sonda ile boşalttılar benim idrarı, kuş gibi yattım.
Sen hangi merkezde yaptirdin tedavini banada sonda uyguladilar cok rahat oluyor yoksa oteki turlu cok zor oluyor ama heryer yapmiyor onu ben emseyde oldum diger yaptirdigim hic bir yer sonda yapmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…