- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
Test sonucum şimdi çıktı 186ay ikiz olabilir mi ilk testim bu
Maşallah kat kat artsın değerlerin sımsıkı tutunsun bebişlerkızlar ikinci testim 860 çıktıdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah dualarım sizinle
Maşallah gözün aydın kavuştun bebeğine yada bebeklerine mı demeliyim yuksek cıkmıs değerin 2. Kan testi mı
Sağol canım benim
umudunu kaybetme lütfen..... biliyorum, sürecin kendisi zor zaten.... ama saglıksız olmasındansa veya sonra 3. 4. ayda sonlandırmak zorunda kalacagına simdi olmaması daha hayırlı.....Bir rüya son buldu galiba 94,5 ile başlayan serüven 140 152,5 ve 160 oldu doktor ilaca devam perşembe muayene dedi ama sağlıksız olacak gibi dedi... Hayırlısı......
Hadi hayirlisi canim 2 ocak degil ama ocak ortasi insallah adetime 1 hafta falan kaldiKızlar ben 2 ocakta transfer olacağım benimle aynı dönemde transfer olacak var mı
canım ikisini yasamıs biri olarak Allah kimseye yasatmasın öncelikleKızlar yaa bu dış gebelik ya da kimyasal gebelik ne zaman belli olur
yaaa çok sevindim canım benim darısı basımıza sağlıkla sorunsuz sıkıntısız kucağına alman dileğiylekızlar ikinci testim 860 çıktıdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah dualarım sizinle
herseyin hayırlısı canım aynı seyleri yasamıs biri olarak çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama elden birsey gelmiyor maalesef sadece sorguluyoruz neden ben diye isyan değil kırgınlık hep bunu derim kendime Allah'ım geçiktiriyorsa çok daha güzelleştiriyorBir rüya son buldu galiba 94,5 ile başlayan serüven 140 152,5 ve 160 oldu doktor ilaca devam perşembe muayene dedi ama sağlıksız olacak gibi dedi... Hayırlısı......
Canımcım ne yaptin transferini oldun muuSağol canım benimBugün olacak evet
Oldum kızlar dua edin lütfenCanımcım ne yaptin transferini oldun muu
Dualarimiz seninle canim benim insallah sana tutunur bebisin nasil gecti anlatir misin bizedeOldum kızlar dua edin lütfen
Hadi gozun aydin canimm masallah degerin cok guzel kat kat artar insallahMerhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
Cok sevindim allah tamamina erdirsin 7 ocakta bana ve benim gibi sonuc bekleyenlerede boyle guzel sonuclar paylasmayi nasip etsin inskızlar ikinci testim 860 çıktıdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?