ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah transferi olanlar tahlil günü bekleyenler karnınız eliniz boş dönmeyin inşallah ben pazartesiyi ettim perşembe tahlil günüm ondan önce de kendim hiç test almıcam sabrettim persembe ye kadar da sabrederim inşallah Rabbım hepimizin yuzune baksın nolur boş döndürmesin

Maşallah gözün aydın kavuştun bebeğine yada bebeklerine mı demeliyim yuksek cıkmıs değerin 2. Kan testi mı

evet canımcım 2. test bu
sabırsızlıkla ultrason gününü bekleyeceğiz şimdi.
bizim kaderimiz de beklemek :)) olsun sonuçları iyi olsun yeter ki, bekleyelim...

Bir rüya son buldu galiba 94,5 ile başlayan serüven 140 152,5 ve 160 oldu doktor ilaca devam perşembe muayene dedi ama sağlıksız olacak gibi dedi... Hayırlısı......

Bir rüya son buldu galiba 94,5 ile başlayan serüven 140 152,5 ve 160 oldu doktor ilaca devam perşembe muayene dedi ama sağlıksız olacak gibi dedi... Hayırlısı......
umudunu kaybetme lütfen..... biliyorum, sürecin kendisi zor zaten.... ama saglıksız olmasındansa veya sonra 3. 4. ayda sonlandırmak zorunda kalacagına simdi olmaması daha hayırlı.....
bazen bizim de bu dünyadaki sınavımız bu diyorum kendi kendime....

Kızlar yaa bu dış gebelik ya da kimyasal gebelik ne zaman belli olur
canım ikisini yasamıs biri olarak Allah kimseye yasatmasın öncelikle
kimyasalda değerim az yükseldi düzensiz yükseldi ve yükseliş durdu 132 148 195 201 olarak sonra düştü 3 ve 4.betada belli oluyor yani
bos gebelikte ise süre daha uzun hersey normaldi yükselişte hatta 990 da değerim kesmeyi gördük bayabi yükseldi değerim 10bin kusurlar kese bos olunca büyümeyincede ilaçlarım kesildi sükür kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü

herseyin hayırlısı canım aynı seyleri yasamıs biri olarak çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama elden birsey gelmiyor maalesef sadece sorguluyoruz neden ben diye isyan değil kırgınlık hep bunu derim kendime Allah'ım geçiktiriyorsa çok daha güzelleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…