Bu konuda benim bir bilgim yok canımKızlar merhaba yardıma ihtiyacim varr doktora yazdim transfer icin diger adetimle gidecektim ya yasmine kullan adet ol gel yazmis boyle kullanip kac gun sonra adet oluyoruz
Benimde bilgim yom ama benim şöyle oldu. Kasım 1 de yumurtam toplandı 12 kasımda yani işlemden 12 gün sonra adet olmuştum. Bu ay aralık 13 de 2. adetimi gördüm ve bir gün sonra dr a gittim. Transfer için başladık hazırlıklara... O süreçte de ilaç kullanmadım.Kızlar merhaba yardıma ihtiyacim varr doktora yazdim transfer icin diger adetimle gidecektim ya yasmine kullan adet ol gel yazmis boyle kullanip kac gun sonra adet oluyoruz
Canım bende henüz transfer olmadım ama transferde ağrım oldu diyeni de hiç görmedim. Yumurta toplama işleminden sonra biraz ağrım oldu herkes gibi.. Hayırlı olsun sana şimdiden. İnşallah güzel haberini de alırızKızlar transfer nasıl oluyor agrılı bir işlemmi çarşamba opu olucak pazartesıde transfer inşallah Korkmaya basladım☹
Canım nasılsın.. Ne yaptın ? Az kaldı sanırsam test gününe değil miBu konuda benim bir bilgim yok canım
Hiç korkma ağrılı bi işlem değil. Bana ekrandan izlettiler embriyoyu görünce zaten diğer şeyleri pek umursayamadımKızlar transfer nasıl oluyor agrılı bir işlemmi çarşamba opu olucak pazartesıde transfer inşallah Korkmaya basladım☹
Hayırlısı olsun canım. Test günün perşembe değil miBen kan verdim 2 gün erken verdim sabredemedim ne varsa çıksın dedim
Sağol canım evet Perşembe nasılsa Perşembe de verecegım bakalım varsa da yok ise de çıkar bugun dedim bu bekleyiş cok yordu beni daraldımHayırlısı olsun canım. Test günün perşembe değil mi
İnşallah pozitifi görürsün canım...Sağol canım evet Perşembe nasılsa Perşembe de verecegım bakalım varsa da yok ise de çıkar bugun dedim bu bekleyiş cok yordu beni daraldım
İnşallah canım hayırlı sonuçlar versin Rabbim adet belirtilerim var kendimi dinleye dinleye yoruldum gittim verdim cok gerginimİnşallah pozitifi görürsün canım...
İnşallah pozitifi görürsün arkadaşımİnşallah canım hayırlı sonuçlar versin Rabbim adet belirtilerim var kendimi dinleye dinleye yoruldum gittim verdim cok gerginim
İnşallah canım rabbim hayırlı yazılar yazsınİnşallah pozitifi görürsün arkadaşım
Çıkar sonucun artık 10 gün olmuş.. Bundan sonrası nasip kısmet artık. İyice kendini strese sokma olumsuz da düşünme hiç bir şey belli değil.. Hamile de olabilirsinİnşallah canım hayırlı sonuçlar versin Rabbim adet belirtilerim var kendimi dinleye dinleye yoruldum gittim verdim cok gerginim
Hiç korkma bi alet takıyor o biraz sancı yapıyor ama o an embriyonun transfer edilişini görünce onu da unutuyorsun ben o an herşeyi unuttum kitlenip kalmıştımKızlar transfer nasıl oluyor agrılı bir işlemmi çarşamba opu olucak pazartesıde transfer inşallah Korkmaya basladım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın:)İnşallah canım rabbim hayırlı yazılar yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?