Canım hic tedirgin girme transfere içini ferah tut ve ölümlü karşıla embriyolarini olumlu dusun olumlu olsunbenim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum
Gözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz kaçıncı gün bugun?Kızlar günaydın test yaptım ve gözlerime inanamadım hassas gebelik testim. Rabbime şükür olsunki iki çizgi çıktı şimdi kan verdik 2 saate sonucu alıcaz ellerim titriyo ilk size yazdım eşimle şoktayız. İnşallah kan testimde doğrular dua edin kader arkadaşlarım
Yaaa canım benim Rabbim gönlündekini yazmış olsunKızlar günaydın test yaptım ve gözlerime inanamadım hassas gebelik testim. Rabbime şükür olsunki iki çizgi çıktı şimdi kan verdik 2 saate sonucu alıcaz ellerim titriyo ilk size yazdım eşimle şoktayız. İnşallah kan testimde doğrular dua edin kader arkadaşlarım
8.günüm 1 saat kaldı sonucu öğrenmeye. DÜnden beri adet olucam hissi başladı ve şimdi wcde pembe jel geri geldi bide kırmızı pıtırcıklar geldi jelin tortuları attı kendini zaman geçmiyo kan değerini bi öğrenseydim hayırlıyla ben hala inanamıyorum. Size yazıyorum am ne yzıyorum bilmiyorumGözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz kaçıncı gün bugun?
Yaaa canım benim hadi gozun aydin simdidenKızlar günaydın test yaptım ve gözlerime inanamadım hassas gebelik testim. Rabbime şükür olsunki iki çizgi çıktı şimdi kan verdik 2 saate sonucu alıcaz ellerim titriyo ilk size yazdım eşimle şoktayız. İnşallah kan testimde doğrular dua edin kader arkadaşlarım
Beni bile heyecan sardı su an hadi hepimize bir umut ol bebeginle sonra bizde arkadan geliyoruzKızlar günaydın test yaptım ve gözlerime inanamadım hassas gebelik testim. Rabbime şükür olsunki iki çizgi çıktı şimdi kan verdik 2 saate sonucu alıcaz ellerim titriyo ilk size yazdım eşimle şoktayız. İnşallah kan testimde doğrular dua edin kader arkadaşlarım
Ohhhh sukurler olsun rabbime geciktiriyorsa guzellesiyordur diye bos yere demiyoruz saglikla kucagina al insallah bizde geliyoruz yolundanKızlarr 216 çıktı 8. Gün sonucum Rabbime şükürler olsun herkes bu annelik duygusunu yaşarda ben yaşayamam sanıyordum hala inanamıyorum titriyorum Allahım sizede bu duyguyu yaşatsın inşallah sevinçlerinşzi paylaşın canım kaderdaşlarım bu kadınlar kulübünde 2 yılım geçti hergün her saat belkide hep bi unut aradım nebilim ya duygularımı ifade edemiyorum şuan
Gözünaydın canım maşallah değerin süper sağlıkla ilerlesin kucağına gelsin minişin inşallah 5. Gün embriyosumuydu?Kızlarr 216 çıktı 8. Gün sonucum Rabbime şükürler olsun herkes bu annelik duygusunu yaşarda ben yaşayamam sanıyordum hala inanamıyorum titriyorum Allahım sizede bu duyguyu yaşatsın inşallah sevinçlerinşzi paylaşın canım kaderdaşlarım bu kadınlar kulübünde 2 yılım geçti hergün her saat belkide hep bi unut aradım nebilim ya duygularımı ifade edemiyorum şuan
Seni yerimmm minik fasulye hoşgeldinKızlarr 216 çıktı 8. Gün sonucum Rabbime şükürler olsun herkes bu annelik duygusunu yaşarda ben yaşayamam sanıyordum hala inanamıyorum titriyorum Allahım sizede bu duyguyu yaşatsın inşallah sevinçlerinşzi paylaşın canım kaderdaşlarım bu kadınlar kulübünde 2 yılım geçti hergün her saat belkide hep bi unut aradım nebilim ya duygularımı ifade edemiyorum şuan
Dün arkadaşlarımın zoru ile test yaptım ve hiç bir şey çıkmadı bende amann be dedim çöpe attım. Şimdi de yine olumsuz düşünmüyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor diyorum.Benim de 2 gündür bulantı var sabah kalktığımda oluyor ve hemen geçiyorBenimde 3. Gün embriyosu 2 adet geçen hafta Cumartesi transfer oldum gitsem mi diyorum kan vermeye ama salı vermek istiyorum normal tarihim Perşembe. 2 gündür sabah bulantı yaşıyorum evet cok erken ama bundan önceki gebeliğimde de böyle oldu ve ondan kaldı salı günü bende gidip 2 gün erkende olsa vericem kanı
Normal test mi canım bende iki kez yaptım cıkmadı onlar hemen sonuç vermiyor nadiren veriyor cıkmadı ama bende umutsuz değilim zamanı var demek ki çıkması için birde sabah ilk idrar ile yapman gerekiyorDün arkadaşlarımın zoru ile test yaptım ve hiç bir şey çıkmadı bende amann be dedim çöpe attım. Şimdi de yine olumsuz düşünmüyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor diyorum.Benim de 2 gündür bulantı var sabah kalktığımda oluyor ve hemen geçiyorPerşembe ye kadar artık test yapmıcam
Erken gebelik testiydi akşam saatlerinde yaptımNormal test mi canım bende iki kez yaptım cıkmadı onlar hemen sonuç vermiyor nadiren veriyor cıkmadı ama bende umutsuz değilim zamanı var demek ki çıkması için birde sabah ilk idrar ile yapman gerekiyor
Yaptıktan sonra bende kızdım kendime bile bile niye yaptım dedim Allah kabul etsin canım Allah razı olsunErken gebelik testiydi akşam saatlerinde yaptımZaten hcg salımı bizim embriyo lar da 8.gün oluyormuş Çok kızdım kendime neden onlara uydum diye. Hemen abdest alıp hacet namazi ve duasını ettim. Hepimiz için İnşallah
Ah bizlerr ahhYaptıktan sonra bende kızdım kendime bile bile niye yaptım dedim Allah kabul etsin canım Allah razı olsun
Canım neden umutsuzsun.. İlk denemen bide.. Hiç mutsuz olma belli mi olur bu işler. Allah nasip etsin yeter kibenim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum
Gözünüz aydın canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr 216 çıktı 8. Gün sonucum Rabbime şükürler olsun herkes bu annelik duygusunu yaşarda ben yaşayamam sanıyordum hala inanamıyorum titriyorum Allahım sizede bu duyguyu yaşatsın inşallah sevinçlerinşzi paylaşın canım kaderdaşlarım bu kadınlar kulübünde 2 yılım geçti hergün her saat belkide hep bi unut aradım nebilim ya duygularımı ifade edemiyorum şuan
Amiin hep okurdum inanamazdım benimde bunları düşünüp yazacağıma şimdi sıra katlanarak değerin çoğalmasında şimdide başka türlü korkuyo insan endişe korku hiç bitmiyor ne garip bi mücadele buGözünüz aydın canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?