ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

benim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum
Canım hic tedirgin girme transfere içini ferah tut ve ölümlü karşıla embriyolarini olumlu dusun olumlu olsun

Kızlar günaydın test yaptım ve gözlerime inanamadım hassas gebelik testim. Rabbime şükür olsunki iki çizgi çıktı şimdi kan verdik 2 saate sonucu alıcaz ellerim titriyo ilk size yazdım eşimle şoktayız. İnşallah kan testimde doğrular dua edin kader arkadaşlarım

Gözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz kaçıncı gün bugun?

Yaaa canım benim Rabbim gönlündekini yazmış olsun Güzel haberlerini bekliyoruz

Gözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz kaçıncı gün bugun?
8.günüm 1 saat kaldı sonucu öğrenmeye. DÜnden beri adet olucam hissi başladı ve şimdi wcde pembe jel geri geldi bide kırmızı pıtırcıklar geldi jelin tortuları attı kendini zaman geçmiyo kan değerini bi öğrenseydim hayırlıyla ben hala inanamıyorum. Size yazıyorum am ne yzıyorum bilmiyorum

Yaaa canım benim hadi gozun aydin simdiden

Beni bile heyecan sardı su an hadi hepimize bir umut ol bebeginle sonra bizde arkadan geliyoruz

Kızlarr 216 çıktı 8. Gün sonucum Rabbime şükürler olsun herkes bu annelik duygusunu yaşarda ben yaşayamam sanıyordum hala inanamıyorum titriyorum Allahım sizede bu duyguyu yaşatsın inşallah sevinçlerinşzi paylaşın canım kaderdaşlarım bu kadınlar kulübünde 2 yılım geçti hergün her saat belkide hep bi unut aradım nebilim ya duygularımı ifade edemiyorum şuan

Ohhhh sukurler olsun rabbime geciktiriyorsa guzellesiyordur diye bos yere demiyoruz saglikla kucagina al insallah bizde geliyoruz yolundan

Gözünaydın canım maşallah değerin süper sağlıkla ilerlesin kucağına gelsin minişin inşallah 5. Gün embriyosumuydu?
Annelik cok güzel inşallah her isteyen tatsın Rabbim herkese nasib etsin inşallah

Benimde 3. Gün embriyosu 2 adet geçen hafta Cumartesi transfer oldum gitsem mi diyorum kan vermeye ama salı vermek istiyorum normal tarihim Perşembe. 2 gündür sabah bulantı yaşıyorum evet cok erken ama bundan önceki gebeliğimde de böyle oldu ve ondan kaldı salı günü bende gidip 2 gün erkende olsa vericem kanı

Seni yerimmm minik fasulye hoşgeldin Canım benim Rabbim sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin Çok ama çok mutlu oldum. Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurursun inşaAllah

Dün arkadaşlarımın zoru ile test yaptım ve hiç bir şey çıkmadı bende amann be dedim çöpe attım. Şimdi de yine olumsuz düşünmüyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor diyorum.Benim de 2 gündür bulantı var sabah kalktığımda oluyor ve hemen geçiyor Perşembe ye kadar artık test yapmıcam

Normal test mi canım bende iki kez yaptım cıkmadı onlar hemen sonuç vermiyor nadiren veriyor cıkmadı ama bende umutsuz değilim zamanı var demek ki çıkması için birde sabah ilk idrar ile yapman gerekiyor

Normal test mi canım bende iki kez yaptım cıkmadı onlar hemen sonuç vermiyor nadiren veriyor cıkmadı ama bende umutsuz değilim zamanı var demek ki çıkması için birde sabah ilk idrar ile yapman gerekiyor
Erken gebelik testiydi akşam saatlerinde yaptım Zaten hcg salımı bizim embriyo lar da 8.gün oluyormuş Çok kızdım kendime neden onlara uydum diye. Hemen abdest alıp hacet namazi ve duasını ettim. Hepimiz için İnşallah

Yaptıktan sonra bende kızdım kendime bile bile niye yaptım dedim Allah kabul etsin canım Allah razı olsun

benim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum
Canım neden umutsuzsun.. İlk denemen bide.. Hiç mutsuz olma belli mi olur bu işler. Allah nasip etsin yeter ki

Gözünüz aydın canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiin hep okurdum inanamazdım benimde bunları düşünüp yazacağıma şimdi sıra katlanarak değerin çoğalmasında şimdide başka türlü korkuyo insan endişe korku hiç bitmiyor ne garip bi mücadele bu Allahım hepimizin emeklerinin dualarının karşılığını versin yüzlerinizi güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…