Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler alırsın inşallah arkadaşım bizlere de moral olsunInşallah hepimiz güzel haberler aliriz.. kanı verdim 9 da 2 saat dediler 11 gibi cikar sonuç haber veririm
Günaydın canım inşallah güzel birgün olurGünaydın güzel kadınlar Gününüz aydınlık ve güzel geçsin inşallah
Çok üzüldüm canım Rabbim hayırlı zamanda yazmıştır eminimArkadaşlar merhaba
Malesef sonuc olumsuz oldu hayırlısı böyleymiş
Aynen zamanı değilmiş demek birdahakine insallahÇok üzüldüm canım Rabbim hayırlı zamanda yazmıştır eminim
Canım Sıkma güzel kalbini Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ben anladımki herşeyin bi zamanı var ve sen pamuklarada sarsan kendini amudada kalksan vaktinde gelecekler rabbim huzur versin içineArkadaşlar merhaba
Amin canım çok sağol aynen dediğin gibi herşeyin zamanı var bekliycezCanım Sıkma güzel kalbini Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ben anladımki herşeyin bi zamanı var ve sen pamuklarada sarsan kendini amudada kalksan vaktinde gelecekler rabbim huzur versin içine
Rabbim hakkında en hayırlı olanı sana vaktinde verecektir canım benim Güçlü ol ve pes etmeArkadaşlar merhaba
Olsun rabbim geciktiriyorsa bir bildigi vardir elbet bir daha deneriz biz her zaman senin yanindayizArkadaşlar merhaba
İnşallah 2 embriyonun şansı daha yüksek umarım olumlu olur sonuclarimiz 10 gün sonra dediler bana 20sine geliyor ayın o gün vericem insallahBenim 2 embriyo kondu 5bb ve 4bb olarak. Umarım bu sefer olur, inanıyorum. İkimiz de güzel haber alalım. Test günü de aynı mı acaba, bana 23 Aralık dediler
Canım o sancı genelde iyiye yorumlanır adet belirtisi ve yerleşme belirtisi aynıymış derlerYaklaşık iki saattir kasıklarımda sancı başladı çok üzülüyorum sanki adet olacakmış gibi var mı böyle bir şey yaşayan arkadaslar moral olarak çok kötüyüm...
Canım üzüldüm gerçekten. Allah hayırlısını nasip etsinArkadaşlar merhaba
Niye kötüsün moralini yüksek tutmaya çalış asıl önemli aşama transfer ve sonrası inşallah güzel sonuçlar alırsınbenim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum
İnşallah öyledir biraz araştırınca ben de okudum nette ama korkuyir insan gerçektenCanım o sancı genelde iyiye yorumlanır adet belirtisi ve yerleşme belirtisi aynıymış derler
Çok sağol canım güzel sözlerin icinOlsun rabbim geciktiriyorsa bir bildigi vardir elbet bir daha deneriz biz her zaman senin yanindayiz ♥