• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Günaydıııın bugün nazlıdan haber bekliyoruz 11 de sonucu çıkacaktı inşallah mutluluğunu paylaşıcaz🤲🥰

Canım Sıkma güzel kalbini Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ben anladımki herşeyin bi zamanı var ve sen pamuklarada sarsan kendini amudada kalksan vaktinde gelecekler rabbim huzur versin içine 💕🤲
Amin canım çok sağol aynen dediğin gibi herşeyin zamanı var bekliycez

Benim 2 embriyo kondu 5bb ve 4bb olarak. Umarım bu sefer olur, inanıyorum. İkimiz de güzel haber alalım. Test günü de aynı mı acaba, bana 23 Aralık dediler
İnşallah 2 embriyonun şansı daha yüksek umarım olumlu olur sonuclarimiz 10 gün sonra dediler bana 20sine geliyor ayın o gün vericem insallah

Yaklaşık iki saattir kasıklarımda sancı başladı çok üzülüyorum sanki adet olacakmış gibi var mı böyle bir şey yaşayan arkadaslar moral olarak çok kötüyüm...

benim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum

benim de yarın transferim var. moral olarak çok kötüyüm. ilk transferim olacak inş ama o kadar uzun yıllardır evliyim ve o kadar çok bekledim ki, hiç umudum yok artık olacağına. çok mutsuzum
Niye kötüsün moralini yüksek tutmaya çalış asıl önemli aşama transfer ve sonrası inşallah güzel sonuçlar alırsın

Back