ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

İnşallah inşallah evet tek embriyo 5. Gün 5AA dendi inşallah rabbim de ol der artık . Peki sizin??

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk transferimi olucam 3. Gün 1. Kalite emriyosu ve sadece bir emriyom var çok korkuyorum bir yanim bir an önce olsun sonuc neyse razıyim diyor diğer yanım ya olmazsa çok fazla stresliyim
Aynı durumdayız 3.gun grade 1 tek transfer bugun 4.gun ve belirtim yok

Ne gibi bir belirti olmalı acaba ya insallah olur canım tek anladığım kafana fazla takmaman lazim mis en azından şöyle düsün olmadıgını belirten bir belirtide yok
Ben gecen yıl yaptrmustım ve tutmustu onda meme hassasiyeti coktu ama hangi gun basladı bilmiyorum simdi surekli meme kontrolu yapıyorum

Bilmiyorum işte umuda tutunma durumları
Belirtiye bakmamak lazım bazıların hic belirtisi olmayıp hamile kalanlar var bazıları tum belirtileri yaşayıp negativ gören de var ... ben ilk başlarda tüm belirtiler vardı alt karin şişkinliği ve kasık ağrısı batma adet sancısı yürürken bile zorlaniyordum göğüslerim hem hasaslasti hem dolgunlasti ama şimdi çoğu gitti tek adet sancısı ağrısı oluyor bazen oda ayata çok durunca ... Yarın test yapıp öğrenicez

Kızlar sali gunu yumurta toplanmisti acaba adet mi oluyorum ben ya adet zamanimda degil var mi aranizda yumurta toplamadan sonra erken adet olan

Kızlar sali gunu yumurta toplanmisti acaba adet mi oluyorum ben ya adet zamanimda degil var mi aranizda yumurta toplamadan sonra erken adet olan
Ben aynı durumu yaşadım canım kork ma geçen hafta pazartesi toplama işlemi oldum cumartesi regli gördüm doktorum gayet normal bir durum korkmana gerek yok dedi

İnşallah hamilesindir canim sonuçlarini bizede söylermisin ?

Ben aynı durumu yaşadım canım kork ma geçen hafta pazartesi toplama işlemi oldum cumartesi regli gördüm doktorum gayet normal bir durum korkmana gerek yok dedi
Yaaa icimi ferahlattin coook tesekkur ederim doktorda demedigi adetin erken gelebilir diye korktum 29unda adet olmustum yakin bi tarih olmayinca endiselendim acaba diger ay ki adetimde mi 28 gunde bir olacak yoksa gecikir mi

Yaaa icimi ferahlattin coook tesekkur ederim doktorda demedigi adetin erken gelebilir diye korktum 29unda adet olmustum yakin bi tarih olmayinca endiselendim acaba diger ay ki adetimde mi 28 gunde bir olacak yoksa gecikir mi
Bu ay için böyleymiş bende sordum onu doktorum demişti zaten en geç 10 güne kadar bu ay regli göreceksin demisti arastirdim 10 -12 arasi oluyormuş ama benimki erken gelmişti kotktum tekrar sordum gayet normal bu ay için bir daha ki sefere normal olur dedi bu ay mı trasfer olcaksın?

Hayir 1 ay sonra transfer dedi yumurta cok toplandi hemde dinlenme icin keske diger adetimde erken gelse de bi an once kavussam yavruma

Hayir 1 ay sonra transfer dedi yumurta cok toplandi hemde dinlenme icin keske diger adetimde erken gelse de bi an once kavussam yavruma
Bende adetin ikinci günü çağırdı ilaç başladı kontrolden sonra çarşamba tekrar kontrolüm var benim de 30 dan fazlaydı yumurtam ama regliyle birlikte temizlenmiş birşey kalmamış o yüzden bu ay dedi

Bende adetin ikinci günü çağırdı ilaç başladı kontrolden sonra çarşamba tekrar kontrolüm var benim de 30 dan fazlaydı yumurtam ama regliyle birlikte temizlenmiş birşey kalmamış o yüzden bu ay dedi
Ya benimde 32 taneydi bende bu ay istedim oyle hazirlamistim kendimi ama doktor oyle uygun gordu hadi insallah sirasiyla guzel haberleri veririz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…