ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Güzel sonuçlar verirsin inşallah canım

Hadi gözünaydın canım maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaçıncı gün yaptın testi?

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım bende 17 yaşımda kaybettim
İyi dileklerin kabul olsun inşallah

Canım sen ne güzel kalpli bi kızsın öyle ne mutlu eşine hep pozitif olmayı başarman. Harika bişey burda bi çok kişiye umut oluyorsun onları yükseltiyorsun Allah gönlünden geçen muradını versin inşallah güzel sonucunu paylaş bizimle

ayyyy cok swvindim adina. ne kadar guzel❤ insallah tam olarak degerlerin duzgundur ve bize yine guzel bir haber verirsin. Saglikla gelsin insallah❤

Benim de transferden 1 hafta sonrasında esnemelerim çok artmıştı, sanırım tek belirti oydu. Akıntı göğüs hassasiyeti zaten oluyo ama ilaçlardan mı bilemiyorsun. İnşallah bu sefer pozitif olsun, sağlıkla devam etsin ikimizin de. Haber vericem sonucumu öğrendiğimde bir de tek embriyo mu kondu sana?

O senin güzel görüşün çok teşekkür ederim Hayatı Rabbim bize sunmuş elimize de imkanları bırakıp vesile kılmış mutsuz olmak niye değil mi Rabbim hepimizin muradını versin Sonuçta da sizinleyim inşallah

Aynen canim bende de vardi akinti catlamamasi icin igne verdi mi doktor en son ne zaman gitmistin doktora doktor bakiyor istedigi buyukluge gelince catlamamasi icin igne veriyor sana

Oyy canim arkadaslarim benim hepimizin bebegi saglikla gelir insallah topladim bugun kendimi hastaneden de aradilar mutlu oldum

Gözüm aydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…