• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Allahıma şükürler olsun ki bana bu günleri gösterdi. şuan çok duygusalım, doğru dürüst kimseye bile söyleyemeden niyeyse buraya yazasım geldi. idrar testi yaptım 2 saat kadar önce, çift çizgi çıktı. çok mutluyum... kesin olması için kan testi de vereceğim, umarım aksi bir sonuç gelmez kan testinde
Güzel sonuçlar verirsin inşallah canım 🌾

Allahıma şükürler olsun ki bana bu günleri gösterdi. şuan çok duygusalım, doğru dürüst kimseye bile söyleyemeden niyeyse buraya yazasım geldi. idrar testi yaptım 2 saat kadar önce, çift çizgi çıktı. çok mutluyum... kesin olması için kan testi de vereceğim, umarım aksi bir sonuç gelmez kan testinde
Hadi gözünaydın canım maşallah 🧿 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kaçıncı gün yaptın testi?

Hayatında acı ile karşılaşmış biri olarak her zaman pozitif olmayı kendime borç bildim. 17 yaşında babamı kaybettim benim kollarımda can verdi.O günden sonra babama verdiğim sözümü hep tutuyorum başıma ne gelirse gelsin güzel şeyler düşünüyorum çünkü Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış🥰Hayatımız hep güzellikler ile son bulsun 🌾
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım bende 17 yaşımda kaybettim 😢
İyi dileklerin kabul olsun inşallah

Son 2 gündür kasık agrısı yaşıyorum ama ara ara. Dün akşam jeli enjekte ettiğimde geri gelmesi pembe rengini almıştı. Bilmiyorum garip bir his oluştu tutundu diyorum. Transfer edildiğinde gördüğüm de gözümden yaşlar süzülmüştü ve bende kalacaksınız dedim o andan itibaren 🤗Tabi olumsuz a da hep kendimi hazırladım, geride 2 yumoşum oldugunu bildiğim için rahatım 🙈
Canım sen ne güzel kalpli bi kızsın öyle ne mutlu eşine 🥰 hep pozitif olmayı başarman. Harika bişey burda bi çok kişiye umut oluyorsun onları yükseltiyorsun Allah gönlünden geçen muradını versin inşallah güzel sonucunu paylaş bizimle 🥰🤲

ayyyy cok swvindim adina. 🙈🙈🙈 ne kadar guzel❤ insallah tam olarak degerlerin duzgundur ve bize yine guzel bir haber verirsin. Saglikla gelsin insallah❤

Aynen belirti aramıyorum ben de iki defa pozitif gördüm ikisinde de belirtim kalp atışından sonra başladı ama işte umutsuzluk bazen etkiliyor hemen toparlanmaya çalışıyorum. İnşallah ikimizde bu kez sona ulaşırız bulup kaybetmek çok zor
Benim de transferden 1 hafta sonrasında esnemelerim çok artmıştı, sanırım tek belirti oydu. Akıntı göğüs hassasiyeti zaten oluyo ama ilaçlardan mı bilemiyorsun. İnşallah bu sefer pozitif olsun, sağlıkla devam etsin ikimizin de. Haber vericem sonucumu öğrendiğimde 🙏🙏🙏 bir de tek embriyo mu kondu sana?

Canım sen ne güzel kalpli bi kızsın öyle ne mutlu eşine 🥰 hep pozitif olmayı başarman. Harika bişey burda bi çok kişiye umut oluyorsun onları yükseltiyorsun Allah gönlünden geçen muradını versin inşallah güzel sonucunu paylaş bizimle 🥰🤲
O senin güzel görüşün çok teşekkür ederim 🥰Hayatı Rabbim bize sunmuş elimize de imkanları bırakıp vesile kılmış mutsuz olmak niye değil mi 🥰😊Rabbim hepimizin muradını versin 🌾Sonuçta da sizinleyim inşallah 🤗

Benım daha toplanmadı salı yada carsamba olacak ama bendede şişkinlik var iğnelerden dolayı sanırım birde akıntım var yumurta çatlayınca olurya onun gıbı ama çatlamasın dıye iğne kullanıyorum sizede böyle oldumu acaba ?
Aynen canim bende de vardi akinti catlamamasi icin igne verdi mi doktor en son ne zaman gitmistin doktora doktor bakiyor istedigi buyukluge gelince catlamamasi icin igne veriyor sana

Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Yumurta sayın fazla ise ağrın ve hassasiyetin çok olmuştur. Bende baygınlık geçirdim. Korkma Allahın izni ile 2-3 içinde toparlıyorsun kendini. Umarım 1.kalite yumoşlarınız olur 💕🤲
Oyy canim arkadaslarim benim hepimizin bebegi saglikla gelir insallah topladim bugun kendimi hastaneden de aradilar mutlu oldum ♥️

Gözüm aydı 😍😍😍😍😍😍

Back