2 şer koyuyoruz canim ilki 2ydi buda 2 olucak eger bi aksilik olmassa insallah Allahin izniyle..Iyi yapmışsın canım son birşey daha sorayim aklımdan çıktı şöylemismiydin ilk transferin kaç embriyo olmuştu ve bu kaç olucak
Benimde bu pazartesi kontrolde netlesicek. Yaş olayını pek takmıyor sanırım 2 deneyecek. Şansımız artıyor diye bende öyle istiyorum sanırım. Benimde ikiserli dondurmustu umarım çözülürken bisey olmaz insan herşeye stres oluyor olur olmadik2 şer koyuyoruz canim ilki 2ydi buda 2 olucak eger bi aksilik olmassa insallah Allahin izniyle..
5.gun 1 tupte 2 ser koyduk aralarinda 1 tanesinde 3 tane var
Olmazmi... asla kesin sole olcak diyemiyorumBenimde bu pazartesi kontrolde netlesicek. Yaş olayını pek takmıyor sanırım 2 deneyecek. Şansımız artıyor diye bende öyle istiyorum sanırım. Benimde ikiserli dondurmustu umarım çözülürken bisey olmaz insan herşeye stres oluyor olur olmadik
Seninde öyle olur umarım canım sağolasın. Kendine iyi bakOlmazmi... asla kesin sole olcak diyemiyorum
Şartlarin guzel sekilde gitmesini diliyorum..
Rabbime emanet.
Insallah haberlerini yaz... beledigine deger umarim emeklerimiz bosa gitmesin insallahSeninde öyle olur umarım canım sağolasın. Kendine iyi bak
İlk değil arkadasim. İlk denemede ikiz gebelik oluştu 6 aylık erken doğumla kaybettim yasamadilar ikinci dondurulmuş 8 haftalık kalbi durdu kaybettim. Üçüncü hiç tutmadı. Bu 4. Deneme inşallah bu kez Rabbim sonuca kavuşturur senin hikayen nedirMerhaba canım benden 3 gün sonra transfer olmuşsun senin de ilk denememiAmin inşallah İnşirah ferahlığı versin cümlemize
Canımmmm başın sağ olsunİlk değil arkadasim. İlk denemede ikiz gebelik oluştu 6 aylık erken doğumla kaybettim yasamadilar ikinci dondurulmuş 8 haftalık kalbi durdu kaybettim. Üçüncü hiç tutmadı. Bu 4. Deneme inşallah bu kez Rabbim sonuca kavuşturur senin hikayen nedir
Canım darısı basına inşallahhhh
Çok sağol Allah size de nasip etsin inşallah 5.gün embriyosuKaçıncı gün embriosu? Hayırlı olsun canım gozun aydı darısı başımıza
Gonal f ve merional kullanmaya başladım. Peki haftaya mı toplanmaya mı başlayacakRabbim yar ve yardımcın olsun canım. Gonal f ye başlamışsındır saati saatine yap ihmal etme sakın. Folibiol da verilmiştir onu da ihmal etme. Sadece pozitif ol iğne vurulurken şifa niyetine de her fırsatta. İncir ,ceviz ,badem ye kaliteli yumurta elde edebilmek içinBalık tüket 1 haftada 2 gün ye. Daha çok fırında buğulama olarak levrek yada somon tüket. Omega 3 açısından çok zengin. Ben her sabah aç karnına ballı karışım yedim. Beeo dan aldığım arı sütü polen propolis ham bal karışımı. Yoğurt sabah akşam ye. Opu da sakin ol biraz ağrı olabilir. Ama her bünyede farklı tepkiler verebilir. Opu sonrası 2 gün bol sıvı tüket kendini yorma. Transfer en güzel olay hiç ağrı sızı yok idrara sıkısık gideceksin sadece. Sonra minnoşlarını transfer ederken göreceksin kendini. Herşey gönlünce olsun. Her hangi sorunda bizler buradayız
Her bilgiye tecrübeye ihtiyacım var gerçektenCanım darısı basına inşallahhhh❤ Yarın bilgisayardan detaylı anlatırım şimdi mobildeyim. Ya da aklında olan soruları özelden yaz yarın cevaplayayım inşallah
Aynı gün transferimiz olmuş, insallah ikimiz de pozitif sonuç alırız. Ben ilk denemede pozitif sonuç almıştım ve farklı hiç bir belirti yoktu sonra düşük oldu maalesef. Çok ilaç hormon vs kullanıyoruz, kendini dinleme insallah güzel olacak sonucumuzMerhabalar. Ben de 10 Aralık'ta transfer oldum umarım herkesin sonucu pozitif olur bir belirtim yok ama olumlu hissediyorum inşallah Rabbim bir ferahlık gönderir herkese ve olumsuz dusuncelerden sıyrılırız..
Her doktorun tedavisi kendisine has lakin 10 gün içinde toplama işlemi için çağırılıyorsun. Zaten ikinci kez muayene de milimlerine bakıp sana bu tarihte gel üstünde takı toka VS olmayacak ve deodorant parfüm sıkılmayacak deniliyor. 8 saat aç olman gerekecek. Anestezi için.Go
Gonal f ve merional kullanmaya başladım. Peki haftaya mı toplanmaya mı başlayacak
Neden agrılı ? Anestezi almadınızmıMerhaba kizlar bugun yumurta toplama islemim vardı cok agrili gecirdim bayginlik gecirdim hala agrim var tavsiyeleriniz var mi bu arada transfer 1 ay sonra
Aldim genel anestezi ile oldum ama yumurta sayisindan midir anlamadim cok zor atlattim bi hastanede bide evde bayilmisim geceyi acilde gecirdim daha once de iki kere almistim anestezi ama bu cok etkiledi beni transferim1 ay olmasina ragmen 3 tane cetrotide 20 gun boyunca da oksapar kullanacagim ohss ye yakalanmamak icin ama bende birseyler ters gidiyor karin kasik agrim degil mide bolgem cok sert ve sis yuruyemez haldeyimNeden agrılı ? Anestezi almadınızmı
Her doktorun uyguladigi farkli canim ben gonal f ile baslamistim kac doz basladiGo
Gonal f ve merional kullanmaya başladım. Peki haftaya mı toplanmaya mı başlayacak
Allah yüzünü güldürsün inşallah canım bende ikizlerimi 17. Haftada kaybettim tek yumurta ikiziydi benimkiler 5 yaşında bir kızım var çok şükür 19 Aralık test günü bakalım ben pazartesi Salı yaptırmayı düşünüyorumİlk değil arkadasim. İlk denemede ikiz gebelik oluştu 6 aylık erken doğumla kaybettim yasamadilar ikinci dondurulmuş 8 haftalık kalbi durdu kaybettim. Üçüncü hiç tutmadı. Bu 4. Deneme inşallah bu kez Rabbim sonuca kavuşturur senin hikayen nedir
Amin canım inşallah güzel haberi alırsın :)Merhabalar. Ben de 10 Aralık'ta transfer oldum umarım herkesin sonucu pozitif olur bir belirtim yok ama olumlu hissediyorum inşallah Rabbim bir ferahlık gönderir herkese ve olumsuz dusuncelerden sıyrılırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?