ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Iyi yapmışsın canım son birşey daha sorayim aklımdan çıktı şöylemismiydin ilk transferin kaç embriyo olmuştu ve bu kaç olucak
2 şer koyuyoruz canim ilki 2ydi buda 2 olucak eger bi aksilik olmassa insallah Allahin izniyle..
5.gun 1 tupte 2 ser koyduk aralarinda 1 tanesinde 3 tane var

2 şer koyuyoruz canim ilki 2ydi buda 2 olucak eger bi aksilik olmassa insallah Allahin izniyle..
5.gun 1 tupte 2 ser koyduk aralarinda 1 tanesinde 3 tane var
Benimde bu pazartesi kontrolde netlesicek. Yaş olayını pek takmıyor sanırım 2 deneyecek. Şansımız artıyor diye bende öyle istiyorum sanırım. Benimde ikiserli dondurmustu umarım çözülürken bisey olmaz insan herşeye stres oluyor olur olmadik

Reactions: H M
Olmazmi... asla kesin sole olcak diyemiyorum
Şartlarin guzel sekilde gitmesini diliyorum..
Rabbime emanet.

Merhaba canım benden 3 gün sonra transfer olmuşsun senin de ilk denememi Amin inşallah İnşirah ferahlığı versin cümlemize
İlk değil arkadasim. İlk denemede ikiz gebelik oluştu 6 aylık erken doğumla kaybettim yasamadilar ikinci dondurulmuş 8 haftalık kalbi durdu kaybettim. Üçüncü hiç tutmadı. Bu 4. Deneme inşallah bu kez Rabbim sonuca kavuşturur senin hikayen nedir

Canımmmm başın sağ olsun Ben bir yıllık evliyim yaşım 30. 1 sene süresince korunmasız ilişkiden hamile kalamıyınca iş eşimin bir muayene olmasını gerektiriyor du. Çünkü ben 3 ayda 1 muayene olurdum. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Eşim semen analizi verince ileri hareketlilik %30 çıktı ve bize direkt tüp bebek dediler. Hiç vakit kaybetmeden tedavi için yer aramaya başladım İstanbul - Bursa içinde. Daha sonra gidip gelmek zor olacağından Bursa da karar kıldım ve tedavime başladım. Benden sadece amh testi alındı ve değerim 1.80 çıktı. Rezerve azlığı vardı. Nitekim 6 yumurta oluşumu oldu 4 ü embriyo olmuştu ve bölünmüşlerdi. 2 transfer edildi 3. Gün Embriyo 1.Kalite her ikiside. 2 1.kalite embriyo da dondurdum. İlk denemem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Canım darısı basına inşallahhhh Yarın bilgisayardan detaylı anlatırım şimdi mobildeyim. Ya da aklında olan soruları özelden yaz yarın cevaplayayım inşallah

Go
Gonal f ve merional kullanmaya başladım. Peki haftaya mı toplanmaya mı başlayacak

Merhabalar. Ben de 10 Aralık'ta transfer oldum umarım herkesin sonucu pozitif olur bir belirtim yok ama olumlu hissediyorum inşallah Rabbim bir ferahlık gönderir herkese ve olumsuz dusuncelerden sıyrılırız..
Aynı gün transferimiz olmuş, insallah ikimiz de pozitif sonuç alırız. Ben ilk denemede pozitif sonuç almıştım ve farklı hiç bir belirti yoktu sonra düşük oldu maalesef. Çok ilaç hormon vs kullanıyoruz, kendini dinleme insallah güzel olacak sonucumuz

Go

Gonal f ve merional kullanmaya başladım. Peki haftaya mı toplanmaya mı başlayacak
Her doktorun tedavisi kendisine has lakin 10 gün içinde toplama işlemi için çağırılıyorsun. Zaten ikinci kez muayene de milimlerine bakıp sana bu tarihte gel üstünde takı toka VS olmayacak ve deodorant parfüm sıkılmayacak deniliyor. 8 saat aç olman gerekecek. Anestezi için.

Neden agrılı ? Anestezi almadınızmı
Aldim genel anestezi ile oldum ama yumurta sayisindan midir anlamadim cok zor atlattim bi hastanede bide evde bayilmisim geceyi acilde gecirdim daha once de iki kere almistim anestezi ama bu cok etkiledi beni transferim1 ay olmasina ragmen 3 tane cetrotide 20 gun boyunca da oksapar kullanacagim ohss ye yakalanmamak icin ama bende birseyler ters gidiyor karin kasik agrim degil mide bolgem cok sert ve sis yuruyemez haldeyim

Allah yüzünü güldürsün inşallah canım bende ikizlerimi 17. Haftada kaybettim tek yumurta ikiziydi benimkiler 5 yaşında bir kızım var çok şükür 19 Aralık test günü bakalım ben pazartesi Salı yaptırmayı düşünüyorum

Merhabalar. Ben de 10 Aralık'ta transfer oldum umarım herkesin sonucu pozitif olur bir belirtim yok ama olumlu hissediyorum inşallah Rabbim bir ferahlık gönderir herkese ve olumsuz dusuncelerden sıyrılırız..
Amin canım inşallah güzel haberi alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…