Günaydın canım :) Kaç gün kaldı testineGünaydın kızlarHayırlı cumalar
Yazarken kolay da yaşarken kısmı var bunun... Allah sabrını versin canım. İnşallah yüzün güler bu seferİlk değil arkadasim. İlk denemede ikiz gebelik oluştu 6 aylık erken doğumla kaybettim yasamadilar ikinci dondurulmuş 8 haftalık kalbi durdu kaybettim. Üçüncü hiç tutmadı. Bu 4. Deneme inşallah bu kez Rabbim sonuca kavuşturur senin hikayen nedir
Canım strese sokma kendini ve belirti arama.. Çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş. Rahat olmaya çalış canım ::)Zaman geçmiyor nedense 19 Aralık test günü günlerdir kasık agrısı göğüs hassasiyeti vardı bugun sar başa oldum Hiçbirşey yokkeşke var mı yok mu öğrenebilsem belirti aramak cok yorucu
Normalde sabırlıyımdır ama niyeyse bu sabah böyle uyandım Rabbim nasib etsin hepimize inşAllah güzel haberler almayıCanım strese sokma kendini ve belirti arama.. Çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş. Rahat olmaya çalış canım ::)
Bende de hep beyaz geldi canım herkeste lekelenme olmaz ikizlerde bi kanamam oldu ama jelle alakası yok kese yer arıyor kedine demişti doktorum.kızımda 1 damla lekelenme olmadıBi çok kişinin sonucu pozitif olanların. Crinone jel kullandıklarında transferin 5-9 gün arası falan kahverengi geri geliyomuş bende bembeyaz geri geliyo
Aynen öyle 5 satıra sığan 3 yıl var yasanmis. Allah'ım nasip etsin de unutalım inşallah tüm yaşananlarıYazarken kolay da yaşarken kısmı var bunun... Allah sabrını versin canım. İnşallah yüzün güler bu sefer
Aynen belirti aramıyorum ben de iki defa pozitif gördüm ikisinde de belirtim kalp atışından sonra başladı ama işte umutsuzluk bazen etkiliyor hemen toparlanmaya çalışıyorum. İnşallah ikimizde bu kez sona ulaşırız bulup kaybetmek çok zorAynı gün transferimiz olmuş, insallah ikimiz de pozitif sonuç alırız. Ben ilk denemede pozitif sonuç almıştım ve farklı hiç bir belirti yoktu sonra düşük oldu maalesef. Çok ilaç hormon vs kullanıyoruz, kendini dinleme insallah güzel olacak sonucumuz
Son 6 :)) Az kaldı azGünaydın canım :) Kaç gün kaldı testine
Evlat kokusu çekmişsin içine yine de çok sukur. Bana da nasip olsa inşallah unutacağım bu günleri ama zaman geçirmek çok zorAllah yüzünü güldürsün inşallah canım bende ikizlerimi 17. Haftada kaybettim tek yumurta ikiziydi benimkiler 5 yaşında bir kızım var çok şükür 19 Aralık test günü bakalım ben pazartesi Salı yaptırmayı düşünüyorum
Test günümüz aynıZaman geçmiyor nedense 19 Aralık test günü günlerdir kasık agrısı göğüs hassasiyeti vardı bugun sar başa oldum Hiçbirşey yokkeşke var mı yok mu öğrenebilsem belirti aramak cok yorucu
Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Yumurta sayın fazla ise ağrın ve hassasiyetin çok olmuştur. Bende baygınlık geçirdim. Korkma Allahın izni ile 2-3 içinde toparlıyorsun kendini. Umarım 1.kalite yumoşlarınız olurAldim genel anestezi ile oldum ama yumurta sayisindan midir anlamadim cok zor atlattim bi hastanede bide evde bayilmisim geceyi acilde gecirdim daha once de iki kere almistim anestezi ama bu cok etkiledi beni transferim1 ay olmasina ragmen 3 tane cetrotide 20 gun boyunca da oksapar kullanacagim ohss ye yakalanmamak icin ama bende birseyler ters gidiyor karin kasik agrim degil mide bolgem cok sert ve sis yuruyemez haldeyim
Allahım nasib etsin cnm cok şükür sen transfer oldun mu ?Evlat kokusu çekmişsin içine yine de çok sukur. Bana da nasip olsa inşallah unutacağım bu günleri ama zaman geçirmek çok zor
Erken yapmayı düşünüyormuşun canım aynı günüz ne güzel birlikte sayalım benim 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu.bu dan öncekiler hep 5. Gündü tutmuştu bakalım bunda ne olacakTest günümüz aynıBelirti aramıyorum valla saati saatine tutmuyor ağrılar Bizde kaldık bir muallak ta. Tevekkül edip bekliyorum
Benimde 3.gün Embriyosu ve 2 YumoşErken yapmayı düşünüyormuşun canım aynı günüz ne güzel birlikte sayalım benim 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu.bu dan öncekiler hep 5. Gündü tutmuştu bakalım bunda ne olacak
Benimde 3.gün Embriyosu ve 2 YumoşDüşünmüyorum canım test gününe saklıyorum kendimi. Sayalım tabiki Rabbim sabrımızı selamete çevirsin inşallah
İnşallah canım inşallah Allah nasib etmiş olsun tamamen aynıyız o zaman inşallah müjdeli haberler alırız
Çalışıyorum unuturum vs muhakkak bana hatırlat canım : ) Bu arada gece adet oldum doktorumu aradım bugün. Benim d vitaminim düşük. Asistanına söyledim bakalım ne diyecekler çağıracaklar mı ? Transfer için hazırlıklara yaniSon 6 :)) Az kaldı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?