ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Zaman geçmiyor nedense 19 Aralık test günü günlerdir kasık agrısı göğüs hassasiyeti vardı bugun sar başa oldum Hiçbirşey yok keşke var mı yok mu öğrenebilsem belirti aramak cok yorucu

Yazarken kolay da yaşarken kısmı var bunun... Allah sabrını versin canım. İnşallah yüzün güler bu sefer

Zaman geçmiyor nedense 19 Aralık test günü günlerdir kasık agrısı göğüs hassasiyeti vardı bugun sar başa oldum Hiçbirşey yok keşke var mı yok mu öğrenebilsem belirti aramak cok yorucu
Canım strese sokma kendini ve belirti arama.. Çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş. Rahat olmaya çalış canım ::)

Canım strese sokma kendini ve belirti arama.. Çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş. Rahat olmaya çalış canım ::)
Normalde sabırlıyımdır ama niyeyse bu sabah böyle uyandım Rabbim nasib etsin hepimize inşAllah güzel haberler almayı

Bi çok kişinin sonucu pozitif olanların. Crinone jel kullandıklarında transferin 5-9 gün arası falan kahverengi geri geliyomuş bende bembeyaz geri geliyo

Bi çok kişinin sonucu pozitif olanların. Crinone jel kullandıklarında transferin 5-9 gün arası falan kahverengi geri geliyomuş bende bembeyaz geri geliyo
Bende de hep beyaz geldi canım herkeste lekelenme olmaz ikizlerde bi kanamam oldu ama jelle alakası yok kese yer arıyor kedine demişti doktorum.kızımda 1 damla lekelenme olmadı

Aynen belirti aramıyorum ben de iki defa pozitif gördüm ikisinde de belirtim kalp atışından sonra başladı ama işte umutsuzluk bazen etkiliyor hemen toparlanmaya çalışıyorum. İnşallah ikimizde bu kez sona ulaşırız bulup kaybetmek çok zor

Evlat kokusu çekmişsin içine yine de çok sukur. Bana da nasip olsa inşallah unutacağım bu günleri ama zaman geçirmek çok zor

Test günümüz aynı Belirti aramıyorum valla saati saatine tutmuyor ağrılar Bizde kaldık bir muallak ta. Tevekkül edip bekliyorum

Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. Yumurta sayın fazla ise ağrın ve hassasiyetin çok olmuştur. Bende baygınlık geçirdim. Korkma Allahın izni ile 2-3 içinde toparlıyorsun kendini. Umarım 1.kalite yumoşlarınız olur

Test günümüz aynı Belirti aramıyorum valla saati saatine tutmuyor ağrılar Bizde kaldık bir muallak ta. Tevekkül edip bekliyorum
Erken yapmayı düşünüyormuşun canım aynı günüz ne güzel birlikte sayalım benim 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu.bu dan öncekiler hep 5. Gündü tutmuştu bakalım bunda ne olacak

Erken yapmayı düşünüyormuşun canım aynı günüz ne güzel birlikte sayalım benim 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu.bu dan öncekiler hep 5. Gündü tutmuştu bakalım bunda ne olacak
Benimde 3.gün Embriyosu ve 2 Yumoş Düşünmüyorum canım test gününe saklıyorum kendimi. Sayalım tabiki Rabbim sabrımızı selamete çevirsin inşallah

İnşallah canım inşallah Allah nasib etmiş olsun tamamen aynıyız o zaman inşallah müjdeli haberler alırız

Son 6 :)) Az kaldı az
Çalışıyorum unuturum vs muhakkak bana hatırlat canım : ) Bu arada gece adet oldum doktorumu aradım bugün. Benim d vitaminim düşük. Asistanına söyledim bakalım ne diyecekler çağıracaklar mı ? Transfer için hazırlıklara yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…