Merhaba canım benim de 3.gün 2 embriyo ve benim de ilk deneyimim. 1 Senelik evliyim. Eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük olduğu için bizimde bebişimiz olmadı. Ve tüp bebek denildi. 7 Aralıkta transfer oldum. Bugun sadece belim ve kasıklarım ağırıyor. Hemşirem e mesaj attım çok normal parol için dedi. Tabi ben içmedim ve test te yapmayı düşünmüyorum hiçArkadaşlar merhaba ,
Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 7 gunum kan verdim negativ cikti asıl günüm 14 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor ben vaz geçtim onlardan DEDI
Senin adına çok sevindimKızlar ben bekleyemedm önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı gittim kan testi verdim 75çıktı şuan pozitif çok şükür ama katlanmasını bekliycez 7.günüm bugün biraz fazla erken yaptım ben ama şöyle diyim hiç belirtim Yok sadece adet sancısı hep ağladım adet olıcam diye ama çok şükür
En önemlisi stres olmamak canım benim. Kendini rahatlat ve daima pozitif düşün. Korkma Rabbimden istiyoruz vermezse vardır Bi bildiği hakkımızda en hayırlısını bilen tek O'durMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk transferimi olucam 3. Gün 1. Kalite emriyosu ve sadece bir emriyom var çok korkuyorumbir yanim bir an önce olsun sonuc neyse razıyim diyor diğer yanım ya olmazsa çok fazla stresliyim
Amin çok teşekkür ederim..Merhaba canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. Gonal f kullandım iğne olarak omega 3 Coraspirin Folibol ve ben ek multıvıtamın aldım kendime kaliteli yumurta edebilmek için onlarda Coenzium Q10 ve L-arginin kullandım.
Arkadaşlar benim muhtemelen aralık ayı sonunda transfer işlemim yapılacak. İlk denemem ve sürekli acaba tutacak mı ? , nasıl olucak diye düşünüyorum , araştırıyorum. Ben mi bu kadar kafama taktım yoksa benim gibi çok düşünenler var mı ?
Bir de transfer öncesi neler yapıyorsunuz birbirimize anlatıp destek olalım lütfen
Kaçıncı gün embriosu? Hayırlı olsun canım gozun aydı darısı başımızaKızlar ben bekleyemedm önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı gittim kan testi verdim 75çıktı şuan pozitif çok şükür ama katlanmasını bekliycez 7.günüm bugün biraz fazla erken yaptım ben ama şöyle diyim hiç belirtim Yok sadece adet sancısı hep ağladım adet olıcam diye ama çok şükür
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Gonal f ye başlamışsındır saati saatine yap ihmal etme sakın. Folibiol da verilmiştir onu da ihmal etme. Sadece pozitif ol iğne vurulurken şifa niyetine de her fırsatta. İncir ,ceviz ,badem ye kaliteli yumurta elde edebilmek için
Transfer icin kullanicakmisin canim.Transfer olanlar umarım pozitifi görür
Kızlar şeker ilacı glifor ya da diaformin gibi haplar kullananlar varmı aranızda transfer aşamasında ve sonrasında devammı ettiniz bıraktınız mı?
Ben normalde kullanıyorum canım 2 yıldır sayesinde kilo verip adetlerim düzene girmisti. Simdi bırakılmalımı onu bilemedim. Insülın direnci icin gayet alıstıgım bir ilaç benim.Transfer icin kullanicakmisin canim.
Ben opudan once kendim kullanmistim.
Ama 10 gun sadece
Midem goturmuyor cnku.
Bende cok kullandim ama yok sarsti beni. Doktor kullanamiyorsan birak onemli degil dedi. Devam et ne olucak.Ben normalde kullanıyorum canım 2 yıldır sayesinde kilo verip adetlerim düzene girmisti. Simdi bırakılmalımı onu bilemedim. Insülın direnci icin gayet alıstıgım bir ilaç benim.
İnşallahTransfer olanlar umarım pozitifi görür
Kızlar şeker ilacı glifor ya da diaformin gibi haplar kullananlar varmı aranızda transfer aşamasında ve sonrasında devammı ettiniz bıraktınız mı?
Merhaba canım benden 3 gün sonra transfer olmuşsun senin de ilk denememiMerhabalar. Ben de 10 Aralık'ta transfer oldum umarım herkesin sonucu pozitif olur bir belirtim yok ama olumlu hissediyorum inşallah Rabbim bir ferahlık gönderir herkese ve olumsuz dusuncelerden sıyrılırız..
Dimi transfer sonrası artık danışırım doktora ne yapayım. Şuan estrofem kullanıyorum pazartesi kontrolüm var. Sende kan testi istemislermiydi canım sadece rahim kalınlığı yeterli oluyormu. Birde transfer öncesi ilaçların nelerdi neler eklenicek merak ediyorumBende cok kullandim ama yok sarsti beni. Doktor kullanamiyorsan birak onemli degil dedi. Devam et ne olucak.
Simdi zaten bi ton ilac kullaniyorum. Bide onu iicersem istigfar ederim valla :)
Ama sen alisiksan devam et faydali olue
Benm hormon testi yaptirdim.e2 fsh filan normal lh hafit pcodan yuksek. Anormal bi durum yok simdilik bakalim.Dimi transfer sonrası artık danışırım doktora ne yapayım. Şuan estrofem kullanıyorum pazartesi kontrolüm var. Sende kan testi istemislermiydi canım sadece rahim kalınlığı yeterli oluyormu. Birde transfer öncesi ilaçların nelerdi neler eklenicek merak ediyorum
Bende hormon testlerini tekrar yaptirdim benimde öyle cikti zaten bildigim bisey pek önemsemedimBenm hormon testi yaptirdim.e2 fsh filan normal lh hafit pcodan yuksek. Anormal bi durum yok simdilik bakalim.
Estrofem , progestan, prednol,coraspin,folik asit, ve transfer sonrasi oksapar igne.
Yani ek olarak. Ilki dusük olduğu icin igne ve coraspine devam olarak gidicek.
Rapor cikarttim canim cuzi miktara alabilcem 1 sene:)Bende hormon testlerini tekrar yaptirdim benimde öyle cikti zaten bildigim bisey pek önemsemedimKan sulandırıcı önlem olarak tekrar kullanılacak yani Sen raporunu yatıracaksın o zaman canım o meret ne pahalı ilaclar yine çoğalacak bende tek estrofem diye seviniyordum
Iyi yapmışsın canım son birşey daha sorayim aklımdan çıktı şöylemismiydin ilk transferin kaç embriyo olmuştu ve bu kaç olucakRapor cikarttim canim cuzi miktara alabilcem 1 sene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?