Düşuk yaptiğimda cok skntı cektim hemen düsmedi vs belirsiz zamanlar kanama filan derkene..evet hayatım
bu ikinci transferimden
5 haftalık suan ama daha henuz bişey belli değil
bakalım . daha kalbini duyana kadar rahat yok
kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Hiç değilse rahatsız edebildiğin bir yakının varkadın dogumcu halam oldugu ıcın sureklı onu rahatsız edıyorum
dedıgı herseyı uyguladım ama fayda yok
benimki düşmedi mıssed abortus oldu.. Kalbi durdu kontrolde ogrenmıstımDüşuk yaptiğimda cok skntı cektim hemen düsmedi vs belirsiz zamanlar kanama filan derkene..
Insallah ikinciye ayni olmaz tutunur sikica
Ya da hayirlisi neyse o olur ne diyim
Insallah hepsini duyarsin
sizin içinde rahatsız edebilirimHiç değilse rahatsız edebildiğin bir yakının var
Himm anladim. Insallah saglikla devam eder yine..benimki düşmedi mıssed abortus oldu.. Kalbi durdu kontrolde ogrenmıstım
Ve kurtaj ile alınmalıydı..
Çok teşekkür ederimsizin içinde rahatsız edebilirim
ailede kadındogumcu ve doktor sart gercekten cok ile
benimki baya gömülüydü o yuzden kurtaj olmam şarttı. herkeste farklı oluyo işte...Himm anladim. Insallah saglikla devam eder yine..
Bana kurtaj yapcaklardi istemedim kendim dusurmeyi bekledim..
Doģrudur. Kan degeriniz kac cikti bu seferkinde?benimki baya gömülüydü o yuzden kurtaj olmam şarttı. herkeste farklı oluyo işte...
300 cıktıDoģrudur. Kan degeriniz kac cikti bu seferkinde?
Olmus baya. Insallah guzel haberler alirsiniz.300 cıktı
16 kasımda transferım oldu
Olmus baya. Insallah guzel haberler alirsiniz.
Bende 9 tanem vardi.5.gunİnşallah canım sonucta tup bebek oldugu ıcın hersye hazırlıklı olmamız lazım bunun bilincindeyim...
olmadı tekrar transfer yapacam sonuna kadar devam. Pes etmıcem..
transfer parası sizde kaç tlBende 9 tanem vardi.5.gun
7 tane kaldi.. bitene kadar aralikli devam edicez imkanlar elverdigince.
Valla ilk transfer ucreti alinmadi rahim dinlendirme yapmistim ohss den dolayi.transfer parası sizde kaç tl
Canım şanslısın bak 7 tane kalmış elinde.... İnşallah uzun sürmeden hamile kalırsınBende 9 tanem vardi.5.gun
7 tane kaldi.. bitene kadar aralikli devam edicez imkanlar elverdigince.
Cok sukur ama zaman durumlar ne gosterir bilemeyiz. Cozdürülurken bozulma ihtimalleri binde bir de olsa var.Canım şanslısın bak 7 tane kalmış elinde.... İnşallah uzun sürmeden hamile kalırsın
o yuzden 2şer tane yaptırdım benCok sukur ama zaman durumlar ne gosterir bilemeyiz. Cozdürülurken bozulma ihtimalleri binde bir de olsa var.
O yuzden Rabbim insallah can eylesin herkesinkini cok ugrastirmadan.
Bende ilki 2 taneydi. 2nciside oyle olucak aksilik olmassao yuzden 2şer tane yaptırdım ben
Sizin şuan ikiz mi peki ?o yuzden 2şer tane yaptırdım ben
galiba tekizSizin şuan ikiz mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?