ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Progestan coraspin estrofem vs kullandim
Yok degilim 2nciyi denicem simdi.erken doğum vs bilmiyorum da..
Embriyo gelismedi dendi yani bucut sagliksizi atar dendi her kadinda olan birseymis yani

Kolay gelsin arkadaşım. Kimseye söylememn iyi olmuş bende söylemedim. Dışarıda ki etkenler daha da yıpratıyor.

İlahi takdirin en güzeline aşığız. Hayırlısı buymuş demek ki senin için. Şimdi daha çok isteme zamanı evet. Rabbim e daha çok yakınlaşma
Evet hepsi bir sinav.
Hayirlisi diyip dua etmekten baska care yok nabalim cok sukur halimize

Sağlıkla devam etsin o önemli canım. Benim ikinci denemeydi bu sefer daha sakin karşıladım. Ama 3. Yü denemeye de isteğim kalmadı pek. Dondurulmuşlar da var 3 tane ama biraz ara verebilirim belki bilmiyorum
Test gününde yine tekrarla bence belli de olmaz şimdiden... İsteğim kalmadı deme arkadaşım bak elinde dondurulmuş var en kötü tekrar denersin eğer sonucun negatifse... Benim 2 tane dondurulmuşum var ve doktor ikisini de transfer edecek. Tutmazsa sar başa.... O acılar, ağrılar, uğraşmalar ve maddiyat kısmı çok zorluyor biliyorsunuz.... O yüzden olumlu bak ve moralini bozma. Öperim seni

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. 4 gün sonra tekrarlıycam testi. Olmadıysa bi süre ara verebilirim eşimi ikna edebilirsem

Ah biz kadınlar. Herşey in en zorunu bizler çekiyoruz. Şuan bütün yediğimiz ürünler hormonlu hava desen berbat. Şuan herkes de bir dert. Ay ne güzel iki evladın var. Rabbim sizlere bağışlasın.
Amin canım benim çok sağol

Anaokulu öğretmeniyim canım. Benim işim tempolu oldugundan izin kullandım. Doktorum da çalışmama müsaade etmedi zaten izin alın dedi. Rabbim kolaylık versin umarım kendini çok yorup zorlamıyorsundur.
bizim klinik sglı olmadıgı ıcın rapor yazamıyor.. Bende baska doktorlarla ugrasmadım.. Uyku sorunu dısında herhangı bı problemım yok.. Allaha sukur
Sabahları uyanamıyorum gecelerı uykum gelmıyo.. Cidden bu beni yoruyo

Progestan coraspin estrofem vs kullandim
Yok degilim 2nciyi denicem simdi.erken doğum vs bilmiyorum da..
Embriyo gelismedi dendi yani bucut sagliksizi atar dendi her kadinda olan birseymis yani
bendede ilkinde olmustu.. malesef

Evet uykusuz kalmak çok zor. Ben yoğurt yiyorum yatmadan önce. Rahat uyuyabilmek için İlaçlar baş ağrısı yapıyor bende

Evet uykusuz kalmak çok zor. Ben yoğurt yiyorum yatmadan önce. Rahat uyuyabilmek için İlaçlar baş ağrısı yapıyor bende
kadın dogumcu halam oldugu ıcın sureklı onu rahatsız edıyorum

dedıgı herseyı uyguladım ama fayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…