Progestan coraspin estrofem vs kullandimilaç olarak ne kullanmıştın peki kanamalı oldugunda..
Benim kuzenım 8 ay boyunca kanamalı gecırdı ama dogurdu.. surekli progestan 200 mg fitil kullanıyordu sabah oglen aksam...
Herkesin tedavisi farklı tabi ama onda sebebsizdi bulamıyorlardı sebebini.. Bir ay erken dogum yaptı sonuc sımdı yegenım 6 aylık tosun gıbı
Size de çok geçmiş olsunH M Suan hamılemısınız peki
Kolay gelsin arkadaşım. Kimseye söylememn iyi olmuş bende söylemedim. Dışarıda ki etkenler daha da yıpratıyor.Ben evden çlaışıyorum bu ara... Yarın işe başlıyorum, yılsonu çok yoğun ve kimseyle paylaşmaıdğım için özel bir izin de almadım...
kafamı meşgul edecek şeyler çok fazla bende tam tersi biraz bu sürece odaklanmak istiyorum ama telefonlar mailler İzin vermiyor(
Evet hepsi bir sinav.İlahi takdirin en güzeline aşığız. Hayırlısı buymuş demek ki senin için. Şimdi daha çok isteme zamanı evet. Rabbim e daha çok yakınlaşma
Test gününde yine tekrarla bence belli de olmaz şimdiden... İsteğim kalmadı deme arkadaşım bak elinde dondurulmuş var en kötü tekrar denersin eğer sonucun negatifse... Benim 2 tane dondurulmuşum var ve doktor ikisini de transfer edecek. Tutmazsa sar başa.... O acılar, ağrılar, uğraşmalar ve maddiyat kısmı çok zorluyor biliyorsunuz.... O yüzden olumlu bak ve moralini bozma. Öperim seniSağlıkla devam etsin o önemli canım. Benim ikinci denemeydi bu sefer daha sakin karşıladım. Ama 3. Yü denemeye de isteğim kalmadı pek. Dondurulmuşlar da var 3 tane ama biraz ara verebilirim belki bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. 4 gün sonra tekrarlıycam testi. Olmadıysa bi süre ara verebilirim eşimi ikna edebilirsemTest gününde yine tekrarla bence belli de olmaz şimdiden... İsteğim kalmadı deme arkadaşım bak elinde dondurulmuş var en kötü tekrar denersin eğer sonucun negatifse... Benim 2 tane dondurulmuşum var ve doktor ikisini de transfer edecek. Tutmazsa sar başa.... O acılar, ağrılar, uğraşmalar ve maddiyat kısmı çok zorluyor biliyorsunuz.... O yüzden olumlu bak ve moralini bozma. Öperim seni
Amin canım benim çok sağolAh biz kadınlar. Herşey in en zorunu bizler çekiyoruz. Şuan bütün yediğimiz ürünler hormonlu hava desen berbat. Şuan herkes de bir dert. Ay ne güzel iki evladın var. Rabbim sizlere bağışlasın.
Hayırlısı olsun şimdiden... Sizinde mi dondurulmuş transferMerhaba kızlar, nasılsınız? Benim de bu hafta transferim olacak
Amiin hepimiz için inşallahHayırlısı olsun şimdiden... Sizinde mi dondurulmuş transfer
Umarim gonlunuzce olur hersey.Amiin hepimiz için inşallahhayır dün toplandı yumurtalarım taze transfer olacak
İnşallah güzel haberlerinizi alırız burdanAmiin hepimiz için inşallahhayır dün toplandı yumurtalarım taze transfer olacak
bizim klinik sglı olmadıgı ıcın rapor yazamıyor.. Bende baska doktorlarla ugrasmadım.. Uyku sorunu dısında herhangı bı problemım yok.. Allaha sukurAnaokulu öğretmeniyim canım. Benim işim tempolu oldugundan izin kullandım. Doktorum da çalışmama müsaade etmedi zaten izin alın dedi. Rabbim kolaylık versin umarım kendini çok yorup zorlamıyorsundur.
bendede ilkinde olmustu.. malesefProgestan coraspin estrofem vs kullandim
Yok degilim 2nciyi denicem simdi.erken doğum vs bilmiyorum da..
Embriyo gelismedi dendi yani bucut sagliksizi atar dendi her kadinda olan birseymis yani
Hepimiz kavuşuruz inşallah bu güzel duyguyaİnşallah güzel haberlerinizi alırız burdan
2ncimi tuttu sizinde?bendede ilkinde olmustu.. malesef
Evet uykusuz kalmak çok zor. Ben yoğurt yiyorum yatmadan önce. Rahat uyuyabilmek içinbizim klinik sglı olmadıgı ıcın rapor yazamıyor.. Bende baska doktorlarla ugrasmadım.. Uyku sorunu dısında herhangı bı problemım yok.. Allaha sukur
Sabahları uyanamıyorum gecelerı uykum gelmıyo.. Cidden bu beni yoruyoEki Görüntüle 2563606
evet hayatım2ncimi tuttu sizinde?
Ya valla 2nciyj yapicam ama oluruna biraktim
kadın dogumcu halam oldugu ıcın sureklı onu rahatsız edıyorumEvet uykusuz kalmak çok zor. Ben yoğurt yiyorum yatmadan önce. Rahat uyuyabilmek içinİlaçlar baş ağrısı yapıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?