ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim bende kan aldiricam cok umudum yok cunku hic belirti yok sende bozma moralini herkesde bir olmuyor bugun kan aldirmayi dusundum ama varsa pazar artisa baktiramican eger varsa o yuzden yaptirmadim bugun pazartesi kan veririm heralde
Ins vardir canim.belirtisi olup tutmayan da var bekirtisi olmayip tutan da nasıp bu isler

Hayirlisi olsun canim ama sen cok stress yapiyorsun sanirim insanin elinde degil biliyorum ama biraz kendini sakinlestirmeye calis
Valla onun icin ugrasiyorum ama çok da yapamiyorum elimde değil oyle kolay hamile kalsam belki stres yapmam

Test sonucu alindiktan sorada yüregin aģzinda olcan bu sürec boyle
Cok haklisin insan kucagina alana kadar neler yaşıyor ilk gebeligimde ogrendigim de cok sevinmistim.hah dedim.tamam oldu dogacak sonra kalp atimini duyduk ne guzel.derken sonraki kontrolumde kalp atımı durmus dediler o an varya sanki bu dünyada yasamıyordum ayagim altı kayiyor sandim her yer kalabalik ama hic bir ses duymuyordum.sadece nasil oldu nasil oldu kurtaj olmayacağım demistim esime annemlere deli gibi sonra annem.korkmus onun psikolojisi bozuldu oğlum bir konus onunla demis esime annem
Tip fakültesine gittigimiz de alttan muayene edelim.bir dediler ettiklerinde evet bebegin kalbi durmus kese bozulmus iceride kanama var acil kurtaj olman lazim dediklerinde ben o masada ağlıyordum esimi cagirdilar yanima elimi tuttu uzulme kader bu dedi sağlıksız da doğabilirdi dedi ama tabi o an hic bir olumlu dusunce yok kendimi rahatlatacak bana senim canin tehlikeye girecek almamiz lazim dediler hastaneye yattım ağlaya ağlaya eşimden kıyafet istedik hastanede kalacagim.icin eve ağlayarak gelmis nasil goturdum simdi ne olacak diye kafasi bir milyon tabi kıyafetleri bile yanlis getirmişti o dalgınlıkla hastanede de iki kere yanlis asansöre binmis çok korkmus bana bisey olacak diye doktorlar kanama var dedigi icin sabaha kadar beni bekledi dogumhanenin onunde iste boyle canim insanlar biseyler yasiyor da yasayan biliyor yakarak geçiyor onlar
Hic bu kadar detayli anlatmamistim bu olayi da burada bir an icimi dokesim geldi sizlere

Canm anliyorum seni benm de ilk denemem cok stresli ve bol aglamakli gecti.
Ama bir kere yasandi diye surekli yasancak diye birsey yok. Gecmisi gecmiste biraktim
Olursa olur olmazsada hayirlisi boyleymis derim icim acisada yansada Allahin takdir ettigi seyler hep en guzelidir bizim icin
O yuzden sil at kafandan. Şer gibi gorunende hayir vardir
Cok zor benm surecim nasil ilerlicek blmiyorum ama Rabbimden güc diliyorum kaldirabilmek icin her ne yaşayacaksam. O yuzden hasbinallah.

Kıyamam sana ya bende bir kere spontan hamile kalmıştım ona kürtaj oldugumda bunları hissetmiştim ama inan sadece sen değil eşinde çok üzülüyor çok yıpranıyordur onuda ailenide düşün kendini çok hırpalama

Evet insan kotu şeyler yaşayınca bir daha olmasin diye dua ediyor basina gelmeyince anlamiyorsun bende de olur mu hic aklina gelmiyor o an zaten oyle yaptim geride biraktim cok sukur sagligim yerinde cikolata kistlerim.var bir tek ama napim o da çoğu kişi de var artik

Reactions: H M
Aynen canim esim normalde soğukkanlidir ilk defa hungur hüngür ağladığını gormus babası korkusu da su hani hastaneye yuruyerek gittim ya orada farkli şeyler duyduk ondan dolayi nasil goturdum.neler oldu diye korkmus bir an

O kistten olan kuzenim var masallah 2nciye hamile bi skntisida yok yani masallah
Olacak olan oldumu o bu şu bahane
Yaaşatanda öldurende Allah.
Hersey bahane

O kistten olan kuzenim var masallah 2nciye hamile bi skntisida yok yani masallah
Olacak olan oldumu o bu şu bahane
Yaaşatanda öldurende Allah.
Hersey bahane
Bende 2 kere hamile kaldim ama devam etmiyor gerci benim esimde morfoloji bozuklugu da var

Bende 2 kere hamile kaldim ama devam etmiyor gerci benim esimde morfoloji bozuklugu da var
Gecen sifirla bir arkadas kaldi hamile hic dusuk yapmadi
Spermlerin hepsi sifir demek degilki morfolojinin sifir olmasi.
Bikere dollenme olmazdi olmasaydi.
Sizdede problem yoksa herkesin basina gelebilcrk birsey ya da kadinsal bi problem.

Gecen sifirla bir arkadas kaldi hamile hic dusuk yapmadi
Spermlerin hepsi sifir demek degilki morfolojinin sifir olmasi.
Bikere dollenme olmazdi olmasaydi.
Sizdede problem yoksa herkesin basina gelebilcrk birsey ya da kadinsal bi problem.
Yuzde 0 di canim esim ilac kullandi yüzde 1 oldu mikrocip yaptirdik biz bunda

Yuzde 0 di canim esim ilac kullandi yüzde 1 oldu mikrocip yaptirdik biz bunda
Sifir olsun. Sayi hiz vs probleminiz yoksa gayet kaliniyor.
Ben senelerce morfolojiyle ugrastim
1 kere 0 cikmisti ama hep genelde 2 ciktitup bebektede 2ydi..
Normal yolla kalamadim genede.
Nasip demekki

Bir yumurtalik bir tüpüm yokdu zaten bir tüpümü daha alacaklardı ve tüp bebek deniycez dedi doktor... aklimda bir sürü soru vardı bir daha hiç doğal yolla hamile kalamayacktım, ya tüp bebekte olmazsa napcam dedim doktora takdiri ilahi dedi yıkılmıştm bir an ümidim hayallerim hepsi yıkılmiştı o anki üzüntümü hala unutamıyrm
Ama rabbim nasip etti o ol deyince olmayacak ne var ki umudumu kestiğim icin Rabbimden utanıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…