- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
3 aralık:)Ne zaman transfer oldun kuzum sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aralık:)Ne zaman transfer oldun kuzum sen
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah sanada banada3 aralık:)
İnşallah isteyen bekleyen herkeseRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah sanada banada
Hayırlı olsun. Ben de 3 Aralık'ta transfer oldum. 3. Gün embriyosu ,test tarihim 15i amaMerhabalar bende aranıza yeni katıldım 3 aralıkta transferim oldu. Heyecanla beklıyorum 6aa kalite bir embiriyo transfer edildi. 12 Aralık test tarihim ama zaman geçmiyor
Hayırlısı olsun 6.gün embiriyosu benim. Sanırım farklılık ondanHayırlı olsun. Ben de 3 Aralık'ta transfer oldum. 3. Gün embriyosu ,test tarihim 15i ama
Aminn canmİnşallah isteyen bekleyen herkese
Okadar zaman gectide sanki şu 2 hafta gecmiyorZaman geçmiyor sanki en zor kısmı beklemek.. En cok kızım a söylemek için eğer olursa tabii heycanlıyım
Aynen öyle ben hep diyorum zaten tedavi stresli ama işin kolay kısmı zor olan beklemekOkadar zaman gectide sanki şu 2 hafta gecmiyor
Eşim diyor 14 günü beklemeyelim test alalım yada kan vermeye gidelim 9.cu gün fln die ama ben durmak istiyorum 12 güne kadarAynen öyle ben hep diyorum zaten tedavi stresli ama işin kolay kısmı zor olan beklemek
Bekleyin kesinlikle bekleyin bundan önceki transferimde yaptım ben negatif çıktı üzüldüm fln gittim kan verdim pozitifEşim diyor 14 günü beklemeyelim test alalım yada kan vermeye gidelim 9.cu gün fln die ama ben durmak istiyorum 12 güne kadar
Hayırlı olsun bebişli olsun inşallahBende şurada durayım.
Merhaba kızlar..
Ekim ayında tedaviye başladım, ve perşembe günü transferimi olucam rabbimin izniyle kazasız belasız hayırlısıyla insallah
Amiin canım siz hangi aşamadasınızHayırlı olsun bebişli olsun inşallah
Ben beklıyorum cumartesi test günüm.. 1 tane 6aa kalite pgt li embiriyo transfer edildi.. İnşallah son denemem olur diyorum artık bakalım.. İlk denemeden 9 yasında bir kızım var. Buda 8 denememAmiin canım siz hangi aşamadasınız
Basladım ama pek ıc acıcı degıl benim durumum sadece 1 yumurtam var ne olacak bılmıyorum doktorum dondurarak bırıktırelım sonra transfer yapalım dedıHepimiz icin hayirlisi olsun insllahh basladinizmi sizde
Aminnn ınsallah ınsallah hayırlı haberler alırısnMerhaba kızlar. Ben de 3 Aralık'ta taze transfer oldum. Ayın 15 i test günüm. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hadi hayırlısı ınsallahKızlar merhaba ben 3 gün önce oldum transferimi yemek yerken brde ara ara sıcak basması oluyo ölçüyorum atesimi 36 cıkıyor normal aslında ama bgnde kasıklarımda ara ara ince bi ağrı oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi 2 gündürde Rabbim hepimize hayırlı sonuclar almayı nasip etsin İnşallah