- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
Insallahh gonlunu ferah tut. Tazemi dondrlmsmu transfer olacaksinizMerhaba kızlar benimde bugün opum oldu 9 tane yumosum cıktı bekliyorum insAllah kaliteli embriyolar olur
Taze olucam insAllah çıkar mı acaba kaliteliInsallahh gonlunu ferah tut. Tazemi dondrlmsmu transfer olacaksiniz
Hayırlı haberlerle ınsallahMerhaba kızlar benimde bugün opum oldu 9 tane yumosum cıktı bekliyorum insAllah kaliteli embriyolar olur
Cikar insallah allahin izniyle. Once inanmak gerekir. Kacinci gun embriyosu olacak acabaTaze olucam insAllah çıkar mı acaba kaliteli
Valla bugün yeni aldılar yarın haber vericez dedilerCikar insallah allahin izniyle. Once inanmak gerekir. Kacinci gun embriyosu olacak acaba
Anladim canim hayirlisi olsun insllahValla bugün yeni aldılar yarın haber vericez dediler
İnşAllah canımm hayırlı haberler ver bizedeMasallah masallah Rabbım bana da nasşp etsin amaa benım fazla yumurta yok sagda ve solda 1 er adet yumurtam var bakalım ılaclarla gelısır mı bırde bırsey soracagım hangi ılacları kullandın
Canim insallah rabbim gonlune gore versin. Transfer oncesi ne kullandin acaba. Bana bugun sadece folikasit ce coraspirin vrdi. Daha verirmi ilac acaba bilemedimİnşAllah canımm hayırlı haberler ver bizedene kullandım inofolik die vitamin omepa die balık yağı hapı şeker hapı kullandım yumurta geliştirici iğneler di ama okadar cok iğne kullandım ki ismini hatırlayamadım smdi yarına transferimiz var hayırlısı ile İnşAllah çok tuhafım hem heycsn hem korku hepsi var, dua edin kızlar lütfen hayırlı sonuclar alalım hepimiz
Yumurtalar kaliteliymis. Benim 43 yumurtanin 33 u olgun cikti. 5.gune 8 tanesi gelebildi ve donduruldu. Insallah sende guzel sonuclar alirsin canim.Merhaba kizlar, bende iki ay önce opu oldum, 31 tane yumurtam oldu, 16 tanesi döllendi ve donduruldu, bogun 9 gunum estrofemle, Allah kismet ederse gelcek haftaya transferim olucak... 3 gun embryolarim cikartilip 5 gune gitmesi beklenecek, 8 tanesi cikartilicak! Allah herkezin gönlunce versin
Veriyolar canm estrofem die bir mavı hap var prednol die bir ilaç var onu 5 gün içirdiler ama estrofemi bayadır kullanıyorum 5 gün kala yine progestan kapsül Veriyolar vajinal fitil olarak kullandım günde 3 kez sabah öğle aksam şeklinde brde sabah aksam iğne yaptım progestan iğnesi canmCanim insallah rabbim gonlune gore versin. Transfer oncesi ne kullandin acaba. Bana bugun sadece folikasit ce coraspirin vrdi. Daha verirmi ilac acaba bilemedim
Hadi hayırlısı olsun ınsallah aynı zamanlarda baslıyoruz tedavıyeMerhaba kizlarrrrrrr...
Bende transfer icin bu sabah ilk muayneye gidiyorum hadi hepimiz icin hayirlisi. Aralik ayi hepimize sans getirsin insallah ozel anne adaylariHerkesin gonlune gore olsun herseyy...
Hepimiz icin hayirlisi olsun insllahhHadi hayırlısı olsun ınsallah aynı zamanlarda baslıyoruz tedavıye
Benimde öyleKızlar merhaba ben 3 gün önce oldum transferimiyemek yerken brde ara ara sıcak basması oluyo ölçüyorum atesimi 36 cıkıyor normal aslında ama bgnde kasıklarımda ara ara ince bi ağrı oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi 2 gündürde Rabbim hepimize hayırlı sonuclar almayı nasip etsin İnşallah
Ne zaman transfer oldun kuzum senBenimde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?