Hayırlı başlangıclar olsun İnşAllah Rabbim o güzel haberleri sanada almayı nasip etsin canım İnşAllahBenim yumurtam toplandı adet oldum yarın doktoruma gideceğim transfer tedavisine başlamak için
Amiinn inşallah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olsunHayırlı başlangıclar olsun İnşAllah Rabbim o güzel haberleri sanada almayı nasip etsin canım İnşAllah
Merhabaa bende aralık sonunda olcam inşallahKızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalımkim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
Merhaba ben de 2 gün önce tüp bebek tedavisine başladım, inşallah embriyolarım olur.Şeker ilacı niçin kullanıyorsunuzKızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalımkim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
Selam Kizlar, Benim 7 Embriyo saglikliymis. Donduruldu. Bu 3 deneme sansi demek dedi doktor. Adet olmayi bekliyorum artik. Bana Folikasit disinda birsey vermedi doktorMerhabaa bende aralık sonunda olcam inşallahLucrin vurdum ayın 20 sinde şimdi regl bekliyorumm
Canim Sen adet olduktan sonra mi sana bu ilaclar verildi? Yumurta toplanmasindan ne kadar sonra adet oldun acaba?Kızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalımkim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
Banada opu işleminden sonra ekstra ilaç vermedi bi dahaki kontrole gelene kadar folikasite devam transferden önce ilk muaynesinde gerek varsa muhakkak başlatır ilaca hayırlısı bakalımSelam Kizlar, Benim 7 Embriyo saglikliymis. Donduruldu. Bu 3 deneme sansi demek dedi doktor. Adet olmayi bekliyorum artik. Bana Folikasit disinda birsey vermedi doktor
Merhaba.. 2 Aralık da benim de transferim olacak inşallah.. Dr nuz kim?Kızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalımkim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
Benmde ilk tedavim ilk denememiz vanm 2 gün sonra transferimiz var okadar drğişik hissediyorum ki kendimi anlatamam zorlu bi sürec Rabbim hayallerimizi yaşatmayı nasip rtsin en kısa zamanda İnşAllahMerhaba herkese bende bugun Bismillah dedım ve basladım ılaclarını aldım ilk denemem olacak hem korkuyorum hemde umutluyum hepimiz ıcın hayırlısı
Hadi hayırlı haberlerle ınsallah kac yumurta toplandı kacıncı gun yumurtası transfer olacakBenmde ilk tedavim ilk denememiz vanm 2 gün sonra transferimiz var okadar drğişik hissediyorum ki kendimi anlatamam zorlu bi sürec Rabbim hayallerimizi yaşatmayı nasip rtsin en kısa zamanda İnşAllah
19 yumurta toplandı 11 i döllendi 9 tanesi 1.kalite embriyo dendi 5.gün embiriyoları hepside yarn oluvak İnşAllah transferimizHadi hayırlı haberlerle ınsallah kac yumurta toplandı kacıncı gun yumurtası transfer olacak
Masallah masallah Rabbım bana da nasşp etsin amaa benım fazla yumurta yok sagda ve solda 1 er adet yumurtam var bakalım ılaclarla gelısır mı bırde bırsey soracagım hangi ılacları kullandın19 yumurta toplandı 11 i döllendi 9 tanesi 1.kalite embriyo dendi 5.gün embiriyoları hepside yarn oluvak İnşAllah transferimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?