Kızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalım kim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayında transfer olacaklar
- Konu Sahibi Kubea008
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2020
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı başlangıclar olsun İnşAllah Rabbim o güzel haberleri sanada almayı nasip etsin canım İnşAllahBenim yumurtam toplandı adet oldum yarın doktoruma gideceğim transfer tedavisine başlamak için
- 24 Ocak 2020
- 95
- 58
- 38
- 30
Amiinn inşallah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olsunHayırlı başlangıclar olsun İnşAllah Rabbim o güzel haberleri sanada almayı nasip etsin canım İnşAllah
- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 23
- 46
Merhabaa bende aralık sonunda olcam inşallah Lucrin vurdum ayın 20 sinde şimdi regl bekliyorummKızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalım kim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 31
Merhaba ben de 2 gün önce tüp bebek tedavisine başladım, inşallah embriyolarım olur.Şeker ilacı niçin kullanıyorsunuzKızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalım kim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
- 27 Ekim 2020
- 84
- 113
- 23
- 40
Selam Kizlar, Benim 7 Embriyo saglikliymis. Donduruldu. Bu 3 deneme sansi demek dedi doktor. Adet olmayi bekliyorum artik. Bana Folikasit disinda birsey vermedi doktorMerhabaa bende aralık sonunda olcam inşallah Lucrin vurdum ayın 20 sinde şimdi regl bekliyorumm
- 27 Ekim 2020
- 84
- 113
- 23
- 40
Canim Sen adet olduktan sonra mi sana bu ilaclar verildi? Yumurta toplanmasindan ne kadar sonra adet oldun acaba?Kızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalım kim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
- 7 Ocak 2009
- 7.072
- 11.478
- 773
- 34
Banada opu işleminden sonra ekstra ilaç vermedi bi dahaki kontrole gelene kadar folikasite devam transferden önce ilk muaynesinde gerek varsa muhakkak başlatır ilaca hayırlısı bakalımSelam Kizlar, Benim 7 Embriyo saglikliymis. Donduruldu. Bu 3 deneme sansi demek dedi doktor. Adet olmayi bekliyorum artik. Bana Folikasit disinda birsey vermedi doktor
- 1 Aralık 2019
- 5.724
- 23.388
- 348
- 30
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Merhaba.. 2 Aralık da benim de transferim olacak inşallah.. Dr nuz kim?Kızlar Aralık ayında transfer olacak anne adayları gelin toplaşalım kim hangi günde olucak transfer bana 1Aralık için gün verdiler şuan Estrofem ilacı kullanıyorum ayrıyetten balık yağı folik asit şeker ilacı ve coraspirin içiyorum birde gonapeptyl iğnesini vuruluyorum sizler hangi ilaçları kullanıyosunuz
- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 31
- 22 Kasım 2020
- 38
- 42
- 3
- 25
Benmde ilk tedavim ilk denememiz vanm 2 gün sonra transferimiz var okadar drğişik hissediyorum ki kendimi anlatamam zorlu bi sürec Rabbim hayallerimizi yaşatmayı nasip rtsin en kısa zamanda İnşAllahMerhaba herkese bende bugun Bismillah dedım ve basladım ılaclarını aldım ilk denemem olacak hem korkuyorum hemde umutluyum hepimiz ıcın hayırlısı
- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 31
Hadi hayırlı haberlerle ınsallah kac yumurta toplandı kacıncı gun yumurtası transfer olacakBenmde ilk tedavim ilk denememiz vanm 2 gün sonra transferimiz var okadar drğişik hissediyorum ki kendimi anlatamam zorlu bi sürec Rabbim hayallerimizi yaşatmayı nasip rtsin en kısa zamanda İnşAllah
- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- 22 Kasım 2020
- 38
- 42
- 3
- 25
19 yumurta toplandı 11 i döllendi 9 tanesi 1.kalite embriyo dendi 5.gün embiriyoları hepside yarn oluvak İnşAllah transferimizHadi hayırlı haberlerle ınsallah kac yumurta toplandı kacıncı gun yumurtası transfer olacak
- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 31
Masallah masallah Rabbım bana da nasşp etsin amaa benım fazla yumurta yok sagda ve solda 1 er adet yumurtam var bakalım ılaclarla gelısır mı bırde bırsey soracagım hangi ılacları kullandın19 yumurta toplandı 11 i döllendi 9 tanesi 1.kalite embriyo dendi 5.gün embiriyoları hepside yarn oluvak İnşAllah transferimiz