ellerine sağlık gamzemir hepsini bir araya toplamışsın iyi olmuş...inşallah herkes şifasını bulur bunlardann.ama bişey aklıma takıldı benim bildiğim soğan kürü suda kaynatılıp suyu içiliyo.yani i.saraçoğlunun sitesinde öle.bu nerden?hiç duymamıştım soğanın sumakla yendiği bi kür...
İnşallah canım,bizde öyleydik başlarda.
6 aylık evliyiz 4. denememiz bu ay.
nişanlıyken konu açıldığında bi süre korunuruz ne olucak ki istediğimiz an olur sanıyorduk:)
4 aydır bekliyoruz işte:)
Allah uzun bekleyişlerden korusun.
İnşallah aralık ayı bizlerin ayı olucak.
Sağol canım,evet duydum maranki hoca demişti sanırım emin değilim dinliyorum ama kim dedi sonradan unutuyorum canım. sumaklı soğanı hatta eşiniz de yesin diyede eklemişti burda da görünce ekledim
Slmlar herkese,ben de bebiş istiyorum artık.3 sene oldu evleneli bu ay ilk çalışmalarımızı yaptıkRegl tarihim 23 kasımdı tam 5 kez test yaptım hepsi negatifti en son testi de 22'sinde yaptım.Korkuyorum şimdi test yapmaya:26:Umarım herkes bir an önce kavuşur bebişlerine
Hadi hayırlısı hangi testi aldın ve kaçtane oluyorlar vede kaçıncı günü kullanmaya başladın canım bende düşünüyorum düzensiz de benimde..
slm canım..düzenlimiydi adetlerin?adet tarihiniz geçmeden test yapmayın çıkmayabilir diyolar hem...bence bikaçgün daha bekleyip sonra bi test daha yap...hayırlısı olur inşallah...
canım benimki medismart diye bir marka ama eczanelerde çoğunlukla bulunmuyo ben sipariş verdirdim bi eczaneye getirttiler içinde 5 tane kit var. benim adetim 28 günde veya 26 günde bir falan oluyo ama değiştiğide oluyo tabi mesela geçen ay başladık biz ilk denemelere 10. günde başladık ama maalesef kan testim negatif çıktı ve adetimi 22 sinde beklerken 17 sinde oldum onun için bu ay 7. günde ilk testi yaptım çok hafif bir siliklik var ama yinede neredeyse ikinci çizgiyle aynı belirlikte sayılır ve çalışma yaptık dün bugünde yapıcam testi bakalım nasıl çıkıcak...bence sende al bir test yararı olur mutlaka belki erken yumurtlma varsa yada geç en azından tespit etmiş olursun.
merhabalar bende 6 kasımda regl oldum biter bitmez basladık yumurtlama zamanını beklemeden :) ne me lazım dıe ....aslında hesaplarıma gore bu hafta yumurtluyor musum ...bazı forumlarda okuyorum reglm bitmeden kaldım falan seklinde acab duzensiz regl olanlar içinmidir acaba? bii de kısslar yumurtlama olmama ihtimali düzenli regl olanda yaşanmaz diii mii?
merhaba Afrasyab bende senin gibi çok umutluydum bu aydan ama olmadı benimde ilk denememdi hiç üzülme canım hayırlısı olsun belki senin içinde iyi olanı kocanın askerden döndükten sonrasıdır yada bakarsın bu ay hamile kalırsın:))
hadi hayırlısı canım inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?