Canım ya bende burda okudum adetin 2. günü falan başlancak diyorda ben dün başladım, benim 4. güne denke geldi.yani göz kararı hazırladım küçük bir kaseye 2-3 yemek kaşığı bal,çörek otunu havanda ezdim göz kararı ama oda 1 yemek kaşığına denk gelir,birde tarçın ekledim karıştırdım ağzımda çok dolaştırmadan bir çay kaşığı atıp suyla yutuyorum top gibi gidiyor boğazımdan valla.eşimde bu ne, yine forum mu okudun karıştırıyorsun bişeyler diyor .adamda öğrendi artık ben böyle yapıyorum canım.. inşallah şifa olur
smyr bende anadolu yakasındayım dr. kim söylerim demiştinde yazarsan sevinirim.
testimi yaptım şimdi:) ikinci çizgide ilki gibi neredeyse çok farklı değil sanırım yumurtlamama az kaldı çalışmalar başladı bugün umarım bu ay tuttururuz:))
ınsallah aralık ayı hepımıze sevınc getırır acaba kaldımı kalmadı mı dıye dusunmekten ılac kullanamaz oldum ınanın kac gun dısım agrıdı ama bebek umuduyla ılac bıle kullanamadım takı adet olana kadar bu ayda yıkıldım baharım aralık ayına kaldı hadı hayırlısı
pardon canım ya sementa sana cevap yazmış o demiş...akıl kalmadı artıkkk
ınsallah aralık ayı hepımıze sevınc getırır acaba kaldımı kalmadı mı dıye dusunmekten ılac kullanamaz oldum ınanın kac gun dısım agrıdı ama bebek umuduyla ılac bıle kullanamadım takı adet olana kadar bu ayda yıkıldım baharım aralık ayına kaldı hadı hayırlısı
Bu ay bebişlerimiz gelse ya
aslında zorla kabul ettim bebek yapmayı ama şimdi kendime inanamıyorum
deli gibi istiyorum yahu
Allahım inşallah her isteyenin bebişi olsun
şurda listede ismi yazan herkesin inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım merhaba ben sementa:)gamzecim doktor avrupa yakasında bağcılarda ,adı Aysun çakır.küçük bir hastenede.ama doktorum çok ilglii gerçekten.istersen doktorun adını yaz internetten çıkar zaten.oky.
beni de yazın kızlar ilk denememiz bu ay.1 yıllık evliyiz.5 aralık beklenen adet tarihim
İnşallah arkadaşım,ilk başlarda insan nasıl olsa birgün olacak gözüyle bakıp
çok da paniklemiyor.Ama bir kaç ay olmayınca hem isteği hem telaşı artıyor.
başka bir şey düşünemiyor insan
İnşallah listedeki her adayımız için uğurlu gelir bu topik.
amin canım inşallahhh...benimde eşim çok rahattı daha erken falan diyodu hep.benim zorumla başladık denemelere..ama baktı 4aydır olmuyo oda tutuştu şimdi..umarım yeniyıla hepimiz içimizde meleklerimizle gireriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?