Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
O akıntı yumurtlamadan hemen sonra bende de başladı
hatta herkese soruyordum adetten önce akıntı olur mu diye
beyaz çok sıvı bi akıntı ama çamaşırıma pek bulaşmıyo sadece vajinam ıslak bir de peçeteye geliyor
EEEE soulfly ne diyosun yani hamile miyimdir? günaydin bu arada :) Sen hamileydin de mi???
hamile o hamile
Allahım çok heyecanlandım şu an inşallah ben de hamileyimdir. Soulfly insallah seninki de saglik dolu gecer. baska ne blirtilerin var soul?
off kızlar yaa
bu eşimde öldürüyo beni
ben bu aydan umutsuz davrandıkça
üzülme var ki senin bebeğin ben hissediyorum demeye başlıyo
ee ben de umutlanıyorum tabi ki
off kızlar yaa
bu eşimde öldürüyo beni
ben bu aydan umutsuz davrandıkça
üzülme var ki senin bebeğin ben hissediyorum demeye başlıyo
ee ben de umutlanıyorum tabi ki
Umutlanmamak elde degil zaten. baksana benim daha reglime 9 gün ar ama hesaplamalara basladim bile. bir de esleri de anlamak lazim belirtiler onlarda degil bzde. onlara sadece hissetmek kaliyo. senin simdi regline ne kadar kaldi soul?
ne güzel işte senin yanında eşin...ayrıca sen hamilesinnnnnbenimki sağolsun değilsin diyodu diye diye de çıktı..akrep burcu olcamış çocuğumuz onun gibi bak ben demiştim diyo..ayy deli mi ne ... iki akreple napıcaksam artık
O zaman Allah sana sabır versin bir akrep neyse de iki akrep
Ben de kızım (aman Allah mı söyletti ne)koç burcu olsun derdim hep eşim de yok ya biriyle başa çıkamıyorum ikisi intihar sebebi diyordu
günaydın arkadaşlar siteye girmeyeli ne kadar çok sohbet olmuş oku oku bitiremedim bende hala adet olmadım gögüslerim hala şiş ve çok acıyo ve beyaz akıntım var hasta olacakmışım gibi ağrılar oluyo bakıyorum bişey yok inşallah olmam...soulfly_eu banada sen hamilesin gibi geliyor hisslerim kuvvetlidir inşallah hamilesindir
bu arada deece sen hala test yapmadın mı canım ??
canım ben gece evde test yaptım ama negatif :26:
Ay canım benim inşallah nasıl istiyorum anlatamam
Senin ne zamadı günün
Benim kimyasalda da o akıntı vardı bence o kesin hamilelik belirtisi yani akıntı çok yoğun değil ama vajinam çok ıslaktı hep adet oldum sanıp bakıyordum
sonra test yaptım pozitiff ama sonu hüsran oldu ...
İnşallah sen de hamilesindir
Ay canım benim inşallah nasıl istiyorum anlatamam
Senin ne zamadı günün
Benim kimyasalda da o akıntı vardı bence o kesin hamilelik belirtisi yani akıntı çok yoğun değil ama vajinam çok ıslaktı hep adet oldum sanıp bakıyordum
sonra test yaptım pozitiff ama sonu hüsran oldu ...
İnşallah sen de hamilesindir
Bu şarkı benden sana
Benim halaa umuduuummmm varrrrrrrrrrrrrrr.....
canım benim belli olmuyo 25 günde ve 28 günde bir oluyorum 12 aralıkta 25 gün oldu bugün 26.gün bakalım beklicem biraz daha ama sabredemiyorum..
İyi valla bana göre çok sabırlısın ben neredeyse on gün önce kan testi yaptırdım haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?