Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr maalesef kırmızıları gördümmm,,,fosss çıktı bu ay benim için,,,yeni yıla inşlhhh
canın sağolsun tatlım ocağı vaar şubatı var bea:87::87:
evet canim yaa bide bisey sormaya kalksan hemen
yoksa cocukmu istiyorsunuz diyorlar ondan sonrada al basina belayi
niye olmuyor cocuk, esin kisirmi....v.s. derken insanda huzur birakmiyorlar yaa
ya sizene diyceksin olmuyor
kızlarr maalesef kırmızıları gördümmm,,,fosss çıktı bu ay benim için,,,yeni yıla inşlhhh
hah şöyle yaw..neşelenin biraz..ofiste yanlızım kimsecikler yok..çay da demledim .gelin içelim hepberaber :87::87::87:
bel ağrısından ölüyorum. bir de her malum kasılmalar,batmalar oluyor.her tenefüs kontrol ediyorum tuvalette kanamam mı var diye.hamileliğimi kimse bilmiyor,geçen seferkini 7 haftalıkken kaybetmiştim.herkese ayrı dert anlatmak olayı tekrar yaşamak demek,bu kez ne olur ne olmaz diye kimseye demedim. geçen gün kullanılan testler kaldırılıp yenileri çıkarılacakmış.nasıl kaytaracağımı şaşırdım.koca koca tomarlar sonuçta...üst rafları boyum uzun diye bana yerleştirler hep,dr da uzanmak,atlamak yasak dedi...zümredekilere dedim müdür bey beni çağırmıştı bakıp geleyim:)yalaaan! tam koridorda sorusu olan bir öğrenciye yakalandım da yırttım!
ay canım benim üzülme yahu hakkında böyle hayırlısıymış bende yarınlı birgünlü gelirim yanınıza merak etme durum onu gösteriyor ocak var şubat var mart var ayol hepsini sayarım haaaaaa hepside var işte yeterki bizlerde bir problem olmasın rabbim çok büyük çok o ne zaman dilerse ozaman olur bizim elimizde olan sadece dua edip hayırlısını istemek ahanda azsonra namaz kılacam yasin okuyacam hepiniz aklımdasınız unutma bunu tamam mı canım
sağol bitanem Allah razı olsun,,, bende sizin hamiş olmanızı kendim kadar çok istiyorumm inanki,,,dua ediyorum,,,inşlhh rabbim herkese o duyguyu yaşatsın diyee,,,sende şimdiden umutsuz olma,inşlhh sen görmezsin kırmızıları:81:
selam kızlar
dün gece iyi kaynatmışsınız valla.oku oku bitiremedim...şimdi geldim ama kimseler yok topikte...
slm hoşgeldiin :)
kızlar ben hastaneye gittim ama kan testi yaptıramadım kimliğimi unutmuşum yapmadı uyuzlar bende ecczanedn test aldım dönerken yaptım negatif çıktı hala adette olmadııım :26:
Men deldimmmmmmmmm
Aman yarabbi ne soğuk var dışarda dondummmmmm
Kad_er üzülme canım lütfen
Bi daha ki aya inşallah
Ben artık üzülmicem hem kendime söz verdim önünde sonunda gelecek nasılsa yavrum
hoşgeldinn ! farkında mısın aynı anda gidip aynı anda geliyoruz biz