özel sektör...rapor olanaksız,çocuklar sınava girecek
iş yerimde kimse bilmiyor ,çok yeni daha 3 ay dolarsa,kısmet olursa,söyleyeceğim.
göğüsler büyüdü galiba o yüzden 1 beden,kilo mu aldın diyorlar,halbuki verdim iki kilo...solgunsun diyorlar...ara öğünlerde gizli gizli sütümü içiyorum falan...
özmev belirtin varmıydı canım.benimde 21.
Kızlar bugün kan testi yaptırdım değerim 50.5 yani pozitif yani hamileyiiiimdarısı tüm dileyenlerin başına
başım dönmüyo halsiz değilim cin gibiyim hattaama sol yumurtalığım bööle çok sert.arasıra bi ağrı giriyo.sabahları midem bulanıyo ama tamamen faranjitle ilgili yine bişi yok sanırım.
sedacım sen daa iyi biliyosun ama yine de söliimbol bol vitamin al bak rengin solmuş bi de pekmez iç bööle suyun içine koyup içersen daha rahat içiliyo:86:
kızlar benim ilk denemem bu.peki erken çıkmazmı bu test.illaki günümüz geçmesimi gerek.
kan testinde gününün geçmesini beklemene gerek yok adet tarihinden 3-4 gün önce yaptırırsan çıkar... bazı idrar testleride erken sonuç veriyomuş ama hiç denemedim pekde güvenmiyorum açıkçası en kesin sonuç kanda çıkar canım inşallah hamilesindir...
canım benim alt komşumda da çıktı şeker baya gözünü korkutmuş doktorun bitanesi o da değiştirdi hemen.ama şimdi tapppttaaatlı bi oğluşu oldu.bebişe geçmiş şekerler
bişi olmaz inşallah korkma canım.marul brokoli falan da ye.doğal yoldan da almış ol hem kilo da yapmıyolar.
geçmese bile bir iki gün kalması gerek. geç döllenmeyse günün geçince çıkıyor.
sürekli aynı örneği vermek istemiyorum ama oda pco hastasıydı.bi de ablamda var haşimato tiroidi.onunda iki tane oğlu var.bu hastalıklar sadece bebeğin cinsiyetini erkek yapıyo sanırım başka bi etkisi yok
rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin herkese inşallah.
kızlar bilginiz varsa birşey daha sormak istiyorum.adetim 20 kasımdaydı.bittikten sora denemeler başladı.şimdi 9 günüm kaldı ven ben birkaç gün öncesine kadar sex yapmayı bıraktım.herzamanmı yapılması gerekti.çünkü artık yapmak istemıyorum.olmazsa olmaz napm diorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?