- 14 Temmuz 2008
- 2.532
- 0
ben de geçen sene bu ay hamile kalmıştım hiç umudum yokken... Düşüğün ardından hemen hamile kaldım...inşallah sizde hayırlısıyla hamile kalırsınız eylül annesi olursunuz....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geçen sene bu ay hamile kalmıştım hiç umudum yokken... Düşüğün ardından hemen hamile kaldım...inşallah sizde hayırlısıyla hamile kalırsınız eylül annesi olursunuz....
inşallah topicteki tüm arkadaşlar bu muhteşem duyguyu tadarlar en yakın zamanda. bende belirti falan olmadı sadece çabuk acıkıyordum bide çok ağlıyodum. kasıklarımda falan ağrı olmadı.
tebrik ederim canım senin adına çok sevindiiim bende yarın sabah idrarda yapıcam bakalım test bende güzel haberler veririm inş.inşallah topicteki tüm arkadaşlar bu muhteşem duyguyu tadarlar en yakın zamanda. bende belirti falan olmadı sadece çabuk acıkıyordum bide çok ağlıyodum. kasıklarımda falan ağrı olmadı.
hadi hayırlısı bi güzel haber de sen verirsin umarım.dünde sormuştumda cevap alamadım.şu alttaki hızlı cevaplama alanı kaldırılmış mı.böle gıcık oluyo yazmak.
inşallah topicteki tüm arkadaşlar bu muhteşem duyguyu tadarlar en yakın zamanda. bende belirti falan olmadı sadece çabuk acıkıyordum bide çok ağlıyodum. kasıklarımda falan ağrı olmadı.
evet yeni konmuş tatlım.
of keşke 10 gün falan sürseydi şu mensturasyon bu kadar beklemek çook zor yaw
acıcık sabrımdan vereyim mi
canım senin günün geçti de beklemedemisinn test için
sendeki saır tüm üyelere yeter heralde canım
amaaa sabrının meyvesini alacaksın inşalllaaahhhh.
5 gün geçti tatlım
Kızlar bugün kan testi yaptırdım değerim 50.5 yani pozitif yani hamileyiiiim darısı tüm dileyenlerin başına
canım maşşlh iyi sabretmişsin,,,benim adetlerimde 26 gün sürüyo ,normalde hiç gecikme olmaz,pazartesi görecez bakalım,,,sende inşllhh hamişsindir canımm,,,:87: