iyiyim canım saol... sen nasılsın??? nasıl gidiyor
Ortada buluşuruk o zaman
Hem benim kızım çok güzel olur senin oğlun bırakamaz valla gelir peşinden istanbullara sende kalırsın oralarda cadı kaynana
Yalnız ben oğlan anası olursam çok fena kaynana olurum
Ortada buluşuruk o zaman
Hem benim kızım çok güzel olur senin oğlun bırakamaz valla gelir peşinden istanbullara sende kalırsın oralarda cadı kaynana
Yalnız ben oğlan anası olursam çok fena kaynana olurum
1er kızımız 1er oglumuz olsun en iyisi..herkes eşit özlesinn
Anaokulu öğretmeniydin dimi canım işin güzel ama bir o kadar da zor.Ben sanırım bir zaman sonra mazhar-ı osmaniyenin yolunu tutardım
Heee evet gayt normal bir durumbenim aslan gibi oglum mu peşinden koşcak kızının ?hahaytt
hehe evet mesela ben çok güzel olduğum için eşim peşimden geldi adanalara kadar
Ben iki ya da 3 tane istiyorum bi tane tekne kazıntısı olsun bi tane
Aaaaaaaaaa şimdi haber geldi görümcem doğuruyo
oooooBen iki ya da 3 tane istiyorum bi tane tekne kazıntısı olsun
Aaaaaaaaaa şimdi haber geldi görümcem doğuruyo
cadı kaynanalar sizi
işim güzel çok seviyorum doğal ve özgür hissediyorum kendimi ama dediğin gibi gerçekten zor ve yorucu ama bugün çok güzeldi çok eğlendik resmen kudurduk o kadar hoplayıp zıpladım ki sonra da acaba bişey varsa gitmişmidir diye geçti aklımdan...
amaaaaaaaaan eğlenip kurtlarımı döktüm ya içim rahatladı valla...son 3-4 gündür biraz psikolojim bozulmuştu iyi geldi...
dün yaptırmıştım işte 110 çıktı salı günü gitmeye karar verdik bakalım o zaman sonuç ne çıkçak
işim güzel çok seviyorum doğal ve özgür hissediyorum kendimi ama dediğin gibi gerçekten zor ve yorucu ama bugün çok güzeldi çok eğlendik resmen kudurduk o kadar hoplayıp zıpladım ki sonra da acaba bişey varsa gitmişmidir diye geçti aklımdan...
amaaaaaaaaan eğlenip kurtlarımı döktüm ya içim rahatladı valla...son 3-4 gündür biraz psikolojim bozulmuştu iyi geldi...
ohhh ne güzel ailenin bir sonraki bebeğide senden gelir inşallahh.. tebriklerrrr
İnşallah canım
Görümcemin bebeği bir ay erken geliyor inşallah bi sorun olmaz:18::18:
Ohhh eğlen canım ne güzellllll
Hayrola niye bozuldu psikolojin ?
ah be canım kafama takmamaya çalışıyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum...bu aya çok hazırlamıştım kendimi ama 15 gün erken adet oldum neyse sonra tekrar başa aldım 12 ocağı bekliyorum ama içimden bi ses bu ay da olmıcak diyo...olmazsa da olmaz ama ne bilim işte sıkıntı yaptı bende...
değer biraz düşük olduğu için mi tekrar yaptırcaksın canım...
hangi hastaneye gittin..
ah be canım kafama takmamaya çalışıyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum...bu aya çok hazırlamıştım kendimi ama 15 gün erken adet oldum neyse sonra tekrar başa aldım 12 ocağı bekliyorum ama içimden bi ses bu ay da olmıcak diyo...olmazsa da olmaz ama ne bilim işte sıkıntı yaptı bende...
Üzülme tatlım ben de bu ay 4 gün önceden adet oldum ben de her belirtiyi gösteriyordumBu ay da olmıcak benim adet günlerimiz aynı inşallah senin bebişin gelir bu ay.Olmıcak diye düşünürken bi bakmışsın bebiş gelmiş
Ne saadettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?