Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlerin umut dolu paylaşım alanı...
- Konu Sahibi 1 anne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hoşgeldin
Tebrik ederim bu arada
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Merhaba canım sağollllllll l2011de gelsin bebişler inşalllahhhhhhhhhhhhhh
aminnnnn canım inşallah... bu arada kayınvaliden nasıl??? umarım daha iyidir. çalışmalar nasıl gidiyor peki senle aynı değil günlerimiz artık dimi erken olucaksın sanırım bu ay...
bu arada sağıl ocağına gittim aile doktorum 3 haftalık dedi tansiyonuma kiloma bakıp not aldılar 52 kiloymuşum geçen yıl yani evlendiğimde 47 kiloydum hatta 46.9
hadi gözün aydın
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
aminnnnn canım inşallah... bu arada kayınvaliden nasıl??? umarım daha iyidir. çalışmalar nasıl gidiyor peki senle aynı değil günlerimiz artık dimi erken olucaksın sanırım bu ay...
Evet tatlım ama hiç çalışmadık .Ovulasyon testi yaptım yumurtlama gününü kaçırdık malesef.Umutlarım şubat ayına
Kayınvalidem iyi şuan ama dün çok kötüydü 4,5 saat ameliyatta kaldı ve 3 günde 2.ameliyatı.İnşallah daha iyi olacak.Haliyle o moral bozukluğuyla biz de bum bum yapamadık.Neyse hayırlısı olsun kayınvalidem iyileşsin de varsın biraz geç gelsin benim bebiş.
Deecem benim hoşgeldinnnnnnn
bu arada sağıl ocağına gittim aile doktorum 3 haftalık dedi tansiyonuma kiloma bakıp not aldılar 52 kiloymuşum geçen yıl yani evlendiğimde 47 kiloydum hatta 46.9
3 haftalık mıı.. sen baya erken öğrendin o zaman.. ne zaman belli oldu canım adetine ne kadar vardı
evet tatlım ama hiç çalışmadık .ovulasyon testi yaptım yumurtlama gününü kaçırdık malesef.umutlarım şubat ayına
Kayınvalidem iyi şuan ama dün çok kötüydü 4,5 saat ameliyatta kaldı ve 3 günde 2.ameliyatı.inşallah daha iyi olacak.haliyle o moral bozukluğuyla biz de bum bum yapamadık.neyse hayırlısı olsun kayınvalidem iyileşsin de varsın biraz geç gelsin benim bebiş.
hoşbulduk datlusuu
Evet tatlım ama hiç çalışmadık .Ovulasyon testi yaptım yumurtlama gününü kaçırdık malesef.Umutlarım şubat ayına
Kayınvalidem iyi şuan ama dün çok kötüydü 4,5 saat ameliyatta kaldı ve 3 günde 2.ameliyatı.İnşallah daha iyi olacak.Haliyle o moral bozukluğuyla biz de bum bum yapamadık.Neyse hayırlısı olsun kayınvalidem iyileşsin de varsın biraz geç gelsin benim bebiş.
hayırlısı canım yaa sağlık olduktan sonra gerisi mühim değil olur nasıl olsa...
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
hoşbulduk datlusuu
Nabersin görüşmeyeli noldu şimdi senin kırmızılar hee bu arada ovulasyon testi çok iyi ben 14.gün yumurtluyom sanıyodum.Meğersem 16.günmüş
Nabersin görüşmeyeli noldu şimdi senin kırmızılar hee bu arada ovulasyon testi çok iyi ben 14.gün yumurtluyom sanıyodum.Meğersem 16.günmüş
canım peki sen kaç günde bir adet oluyodun??
annnaaaaam ne yogun bi gün ya yeni oturabildim sanki tüm işleri 2010da bitirmessek kendilerini imha edecekler naptınız kızlarr
hoşgeldin canımmm.... kolay gelsin sanada bende çok yoğundum bugün şimdi rahatım son iki ders ve yine deneme sınavııbende iyi alıştım derste girmeye haa
duphston içiyorum canım bitmesine 3 gün var. bittikten sonra da 10 gün içinde regl olcakmşm.benim de çok pis alasım var ondan ama yaparım ondan sora vay yumurtlamadın vay şöle böle der diye tırsyorm :18: bu ay oluruna bırakcam galiba bi takip etcem belirtilerimi fln...ama dayanamaya da bilirim zira çok fena özendirdi bu hamişler
hoşbuldum canımmm..boşver sıpalar da neler yapıyolar derslerdecanım peki sen kaç günde bir adet oluyodun??
hoşgeldin canımmm.... kolay gelsin sanada bende çok yoğundum bugün şimdi rahatım son iki ders ve yine deneme sınavııbende iyi alıştım derste girmeye haa
bu gün iş yapmayı eşim yasakladı bol bol yatıyosun dedi
ohhh daha ne istyosun yat mis gibi
bu gün iş yapmayı eşim yasakladı bol bol yatıyosun dedi
ohhh keyfini çıkar hamileliğinnn
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
duphston içiyorum canım bitmesine 3 gün var. bittikten sonra da 10 gün içinde regl olcakmşm.benim de çok pis alasım var ondan ama yaparım ondan sora vay yumurtlamadın vay şöle böle der diye tırsyorm :18: bu ay oluruna bırakcam galiba bi takip etcem belirtilerimi fln...ama dayanamaya da bilirim zira çok fena özendirdi bu hamişler
İyi olur bu ay oluruna bırak ondan belirtileri takip et olmazsa eğer diğer ay alırsın inşallah gerek kalmaz almana
Ya benim k.validenin yan odası hamilelerindi hep.3 gün kaldık işte 3 günde 4 bebek oldu hepisi sezeryan ben normal doğuma karar verdim onları görünce Ay ama görsen ne tatlılar bayıldım resmen içim gitiiiiiiii.Hemen doğurasım var ama kısmet bir ay daha bekleyeceğuk beraber hamile kalırız belki sibel
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
canım peki sen kaç günde bir adet oluyodun??
28 günde bir ama son ay 26 günde geldi canım bakalım bu ay kaçında gelecek bakalım acaba geç mi yumurtladım yoksa hep böyle mi oluyor onu takip edicem