bu arada salı günü özel hastaneye gitçez burdaki hastaneden 11ine randevu alabilmiştim tabiki çooook geç araştırdı araştırdım özel hastane buldum onuda çorluda yaşayan ocak nellerinden biri sayesinde buldum allah razı olsun ondan yoksa bn buralardaki hastane ve doktorları bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlerin umut dolu paylaşım alanı...
- Konu Sahibi 1 anne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyi olur bu ay oluruna bırak ondan belirtileri takip et olmazsa eğer diğer ay alırsın inşallah gerek kalmaz almana
Ya benim k.validenin yan odası hamilelerindi hep.3 gün kaldık işte 3 günde 4 bebek oldu hepisi sezeryan ben normal doğuma karar verdim onları görünce Ay ama görsen ne tatlılar bayıldım resmen içim gitiiiiiiii.Hemen doğurasım var ama kısmet bir ay daha bekleyeceğuk beraber hamile kalırız belki sibel
ya biz de dün eşimin iş arkadaşına gittik bebek görmeye..çocuk baknırken bakınırken pıt uyudu..bi de diyolar yaramaz vs..2,5 aylıktı sıpa minnacık...benim de çok pis doğurasım var beraber doğuralım.farklı cinsiyetlerde olursa kertelim hatta
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
ya biz de dün eşimin iş arkadaşına gittik bebek görmeye..çocuk baknırken bakınırken pıt uyudu..bi de diyolar yaramaz vs..2,5 aylıktı sıpa minnacık...benim de çok pis doğurasım var beraber doğuralım.farklı cinsiyetlerde olursa kertelim hatta
Süper benim kızım senin oğlun olsun
ımmm vazgeçtim senin kızın benim oğlum olsun
Ben teee eskişehirlere yollayamam kızımı özlerim sonra
benimde çok pis hamile olasım var ama nasıl doğururum onu bilmiyorum işte... acayip korkuyorum yaaa
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
selam kızlar....nasılsınız?
Slm tatlım hoşgeldin
iyiyiz sen nasılsın
selam kızlar....nasılsınız?
hoşgeldiiiiiin iyiyz sen ?
Süper benim kızım senin oğlun olsun
ımmm vazgeçtim senin kızın benim oğlum olsun
Ben teee eskişehirlere yollayamam kızımı özlerim sonra
canım kızını yollayamazsan damadı getirtirsin... benim eşimde ege tarafından ama ben onu buraya getirdimm
Slm tatlım hoşgeldin
iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldiiiiiin iyiyz sen ?
bende iyiyim şekerler...
okuldaki çılgın yeni yıl partisinden sonra yorgunluk atıyorum
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Bu cadı sibel yollamaz ki oğlunu iç güveysicanım kızını yollayamazsan damadı getirtirsin... benim eşimde ege tarafından ama ben onu buraya getirdimm
selam canım hoşgeldinnnnn
hoşbuldum canım nasılsın?
hoşbuldum canım nasılsın?
iyiyim canım saol... sen nasılsın??? nasıl gidiyor
Bu cadı sibel yollamaz ki oğlunu iç güveysi
yollamam valla
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
bende iyiyim şekerler...
okuldaki çılgın yeni yıl partisinden sonra yorgunluk atıyorum
Anaokulu öğretmeniydin dimi canım işin güzel ama bir o kadar da zor.Ben sanırım bir zaman sonra mazhar-ı osmaniyenin yolunu tutardım
papatyam ne oldu test yaptırdın mı sen canım...
ben henüz geçmişi okuyamadım da merak ettim seni ne oldu diye
dün yaptırmıştım işte 110 çıktı salı günü gitmeye karar verdik bakalım o zaman sonuç ne çıkçak
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
yollamam valla
Ortada buluşuruk o zaman
Hem benim kızım çok güzel olur senin oğlun bırakamaz valla gelir peşinden istanbullara sende kalırsın oralarda cadı kaynana
Yalnız ben oğlan anası olursam çok fena kaynana olurum
yollamam valla
amann yollama kız çocukları yollanıyorda erkek çocukları niye yollanmıyormuşş. o da evlat...
banada noluyosa alan memnun satan memnun