keçi boynuzu kürünü için kocişlerinize tadı pek kötüymüş ama idare etsinler
ben içiriyorum valla hiçde şikayet etmiyor sevdi galibaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keçi boynuzu kürünü için kocişlerinize tadı pek kötüymüş ama idare etsinler
tekirdağ saray devlet hastanesine gittim fakat istidiğim doktor doluydu mecburen diğerine gittim hiç bir bilgi vermedi istersen ilaç yazayım dedi istersem vercek folik asidi
bnde bu gün sağlık ocağına gittim folik asit yazalım dedi bnde alıyorum zaten dedim ama günde çeyrek hap alıyorum az değilmi dedim oda bu şekilde devam et dedi kayıt için ebeye gönderdi oda günde 3-4 hap almalısın dedi
ha bide sağlık ocağındaki doktor 3 haftalık gebesin dedi ebede 4 haftalık hiç birine güvenesim gelmedi açıkçası ö yüzden doğru düzgün doktora gitmem lazım
geçen yılda saçma sapan bilgiler veren doktorlar yüzünden zatürre geçimdim hemde baya ağır o yüzden hekimlere pek güvenim kalmadı birkaç doktora gitmem lazım içimin rahat etmesi için
ben kaçıyorum kızlar zil çalıcak şimdi toparlanayım hoşçakalınnnn
valla kaynanalarımızın aslan gibi oğullaı nasıl koştuysa öyle koşacak bizim sıpalar da!dünyanın kanunubenim aslan gibi oglum mu peşinden koşcak kızının ?hahaytt
Ortada buluşuruk o zaman
Hem benim kızım çok güzel olur senin oğlun bırakamaz valla gelir peşinden istanbullara sende kalırsın oralarda cadı kaynana
Yalnız ben oğlan anası olursam çok fena kaynana olurum
valla kaynanalarımızın aslan gibi oğullaı nasıl koştuysa öyle koşacak bizim sıpalar da!dünyanın kanunu
deeeceeesiiiiii,ben tenefüs ziyaretine geldim:))nasılsın?
hişşş sendin değil mi bugün yumurtlayan?
yumurtladıgımı sanmıyorum ama Allah söletti heralde sana yada ben alındım dün fitilim sondu bugun yılbaşına bumbumla girebiliriz :78::78::78:
yılbaşı ve bum bum
hani derler ya yeni yıla nasıl girersen yılın öyle devam eder...
sanırım biz de bum bum:78::78::78:
ve tüm yıl.......................:78::78::78::78:
yılbaşı ve bum bum
hani derler ya yeni yıla nasıl girersen yılın öyle devam eder...
sanırım biz de bum bum:78::78::78:
ve tüm yıl.......................:78::78::78::78:
hahaha oyle olursa yandık anacım :78: 8 gündür fitil kullanıyorum e öncesinde de regl olcam diye yaklaştırmıyodum eşim bugunu bekliyo günlerdir..kıyamam:78::78:
hahaha oyle olursa yandık anacım :78: 8 gündür fitil kullanıyorum e öncesinde de regl olcam diye yaklaştırmıyodum eşim bugunu bekliyo günlerdir..kıyamam:78::78:
Hahahaha
Biz de bum bum
Bütün sene bum bum bummmmmmmmmmmmmm