- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok düşüncelisin,nereden de aklına geldi!canlarim gece gece üsenmedim ve hepimizin burda ILK mesajini topladim....
belki bi güzellik olur diye ilk bu topice nasil adim attigimizi hatirlayalim diye...
unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlarrrr...
kızııııımmm ben de 25'le başladım,hamilesin işteeeee:))sonuç 110.8 çıktı tekrar test yaptırmak istedim randevu sistemini aradım 11ocağa randevu verdiler sağlık ocağıda test yapmıyomuş ama bn yinede gitçem eşimde sabret 11inde keseyide görürüz hem diyo
ama doktor 110a kem küm etti tmm hamilesin demedi kurt düşürdü içime ya
bir yandanda aman diyom o adam zaten tuhaftı burdaki kızlarda kesin diyo öf işte kafam karıştı
çok yorma kendini,bol su iç,o ağrılar suyu bol içince azalıyor.büyüyen rahminin ayak sesleri o ağrılar!iş yapmaya korkuyorum zaten ya bişey olursa diye
sabah çok erken kalktım çok karnım ağrıyodu tuhaf bir ağrı gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemedim doğrusu
sabret,keseyi görünce müjde ver.annemlere müjdeyi versemmi vermesemmi bilemedim ya
bu konuda,cess'in aşağıda yazdığını yap:)))hcg 1500'ü geçmeden görünmez.kızlar hepınıze gunaydın dün akşam yazmıştım adetım 2 veya 3 ocakta ama kasık ağrım artınca dun test yaptım pozıtıf cıktı ,bu sabah ılk ıdrarımla yaptım tekrar pozıtıf cıktı şimdi size sorum var.....
şimdi ben bugun mu dr a gıdeyım adet gunume daha var yoksa pazartesi gitmem daha mı ıyı olur??kasıklarım çok ağrıyor hafta sonu bişe olurmu dıye korku gırdı bana..pzaretsı tam adet gunum olacak o gun gıtmek daha mı mantıklı lutfen cevap yazın fıkırlerınızı beklıyorum..
Sen simdi oncelikle 2-3 kere 2 gunde bir kan testi yaptir. kan testindeki bhcg degerinin, 2 gunde bir ikiye katlanmasi gerekiyor. eger bu deger artisini yakalamissan cokguzel haber. Buna takiben eger doktora gidiceksen, reglinden 1 hafta sonra git ki gittiginde keseyi de gorebilesin. Kasiklarinin agrimasi cok normal , ben de 5+1 hamileyim, benim de agriyor, çarşamba doktora gittim, yerlesmeden dolayi agrisi olur dedi. hemen doktora gitmen sana birsey kazandirmaz cunku o da buyuk bir ihtimal kan testi ister senden, henuz regl tarihin bile olmamis ya o yuzden vajinal ultrasonla falan da gorunmez kese.
Hoşbulduk
Bitmiş durumdayım.Kayınvalidem 3 günde 2 ameliyat geçirdi biri tam 4,5saat sürdü Offff ne zordu.Neyse şuan durumu iyi ama atlattı her şeyi.Kanser yayımamış zaten radyo terapi de görmeyecek inşallah.Bu arada ben yumurtladım ama 3 gün boyunca çalışma olmadı malesef.Bu ay benim tarihimi yazmasınız da olur ocak topacına
bugün itibariyle 3 gün geciktim sanırım...test yapmak istemiyorum...her tuvalete giderken dua ediyorum, 4 gündür tedbir olsun diye pedle dolaşıyorum..allahım bu defa keseyi göreyim, kalp atışını duyayım bebeğimin. geçen ay 29 unda düşük yaptım, dış gebelikti...bu dafa sağlıkla olsun inşallah..bana dua edin nolur...
bugün itibariyle 3 gün geciktim sanırım...test yapmak istemiyorum...her tuvalete giderken dua ediyorum, 4 gündür tedbir olsun diye pedle dolaşıyorum..allahım bu defa keseyi göreyim, kalp atışını duyayım bebeğimin. geçen ay 29 unda düşük yaptım, dış gebelikti...bu dafa sağlıkla olsun inşallah..bana dua edin nolur...
hiiiç belli olmaz o,ben de yumurtlamayı kaçırmış idimüç gün yaşayabiliyen cengaver spermler varbugünü değerlendir,senin aslan yumurtan da 48 saat dayanıyor
İnaşşalh sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın kucağına da alırsın bebeğini.Dış gebelik çok kötü bir şey.Yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımı gördüm.Allah kimsenin başına vermesin
inşallah canım,sadece keseyi görmekle de kalma,bebeğini sağ salim doğurmak da nasip olsun inşallah.
kıslaaaar ben iki lokma bir şeyler yiyeyim,girebilirsem tekrar girerim.giremezsem de yeni yılınız kutlu olsun şimdiden.
yarın dr kontrolüm var.ne olur dua edin bize.
Ya sedam bi şey sorcam sana.
Teee geçen pazar akıntım oldu test yapmadım ama sonra akıntı kesildi.İnşallah bu ay 2 kere yumurtlamışımdır
Yine akıntım yoktu iki gün geldi test yaptım pozitif.Belki diyorum 2 kere yumurtladım.İşte fakirin umudu bir dilim ekmek :97:
ben çok ucuz atlattım.. 5 haftalıktı kendiliğinden düştü, ve gelişememişti zaten..dolayısıyla en hafif şekilde atlattım..28 de kan testiyle öğrendim, 29 unda düşürdüm..bir varmış bir yokmuş oldu yani..kese bile olumşmıştı..bu yüzden b,raz korkuyorum..ama beklemekte ölüm geliyor..tutamıyorum kendimi. uyusam ve uyandığımda 2 hafta geçmiş olsa gitsem bebeğimin kalp atışını duysam...
hiç belli olmaz,bir ay bir yumurtalık diğer ay diğer yumurtalık yumurta atıyor.nadiren bazen ikisi de gönderebiliyormuş diye duymuştum.boşver,bir yöne bu ay daha iyi oldu,takip edip takıntı yapmadın.belki babannesinin hatrına gelecek oğluşun,ona moral olacak.
anaaa oğluşun demişm
çok teşekkür ederim inşallahhh....hala regl olur diye korkuyorum..kasıklarım çok ağrıyor..
Hoşgeldinben geldimmmmmm
merhaba kızlaarrr hepinize sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl diliyoruuummmmmmm