bendeçok istiyorum yumurtlamayı beklemeden bizde çalışmalara başladık bu ay az da olsa umudum var tabi belirtileri de gecenin bi yarısı hiç akla gelmicek şeyler canım cekio ama gecen ay da cekiodu diyorum sonra ama halsizlik mide bulantısı ama test yapıp sonucun negatif cıkmasından korkuom kan testi kesin sonuc verir mi ki:44::44:
İyi ol canımmerhaba canım iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum...sen nasılsın nasıl gidiyor???
İyi ol canım
Ben iyiym
sanki hamilelik belirtilerim var ama beynim bana oyun oynamıyorsa tabi
günaydın kızlar..hareket yok hala bende :44:
selam kızlar bende aşırı stres var ya sizdede öylemi... hele yumurtlama günümü kaçırdıktan sonra iyice canım sıkıldı... herkese çatıyorum başta kocama... bu ne böyle bu ayda hamile kalmazsam ki öyle olcak birdaha hesap falan yapmicam... yok yumurtlama günüymüş yok ateşim yükseldimi... herşeyi oluruna bırakıyorum artık
selam kızlar bende aşırı stres var ya sizdede öylemi... hele yumurtlama günümü kaçırdıktan sonra iyice canım sıkıldı... herkese çatıyorum başta kocama... bu ne böyle bu ayda hamile kalmazsam ki öyle olcak birdaha hesap falan yapmicam... yok yumurtlama günüymüş yok ateşim yükseldimi... herşeyi oluruna bırakıyorum artık
Canım her ay öyle diyoruz da adet bitiminde yine kıvranıyoruz o günler için,
Stres yapma,çok zor biliyorum ama sakin ol rutin hayatına devam et.
Yaşadığın günün keyfini çıkar,
stres yumurta kalitesini düşürüyor,bize zarar yine.
Sabah Ceyla Gölcüklü'nün beyin ölümü gerçekleşmiş haberini okudum.
İnsan hayatı ne tuhaf bir anda bitebiliyor.38 yaşında gencecik dünya güzeli bir kadın,
Ölümden ötesi yok malesef,önce bizim sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun,
Zaman bizlerden önemli değil kızlar,
bırakın bir iki ay sonra gelsin bebişlerimiz,ama sağlıkla,sıhatle alalım kucaklarmıza.
İyi ol canım
Ben iyiym
sanki hamilelik belirtilerim var ama beynim bana oyun oynamıyorsa tabi
Canım kasıklarım ve hiç ağrımayan belim ağrıyorinşallah hamilesindir canım ne gibi belirtilerin var ? bende belirti yok hiç yada ben anlamıyorum her ay göğüslerim mutlaka ağrırdı adet öncesi dokunulmazdı bu ay hiç ağrımıyor anlamadım bende aslında hamilede olsan ağrıması lazım demi bazen kasıklarımda çok hafif batma oluyor ama dikkate alıncak bişey değil karnımda şişkinlik var yani adet belirtisi vede sivilce çıktı 2 tane umutlarım azaldı yani benim inşallah sen hamilesindir canım
inşallah hamilesindir canım ne gibi belirtilerin var ? bende belirti yok hiç yada ben anlamıyorum her ay göğüslerim mutlaka ağrırdı adet öncesi dokunulmazdı bu ay hiç ağrımıyor anlamadım bende aslında hamilede olsan ağrıması lazım demi bazen kasıklarımda çok hafif batma oluyor ama dikkate alıncak bişey değil karnımda şişkinlik var yani adet belirtisi vede sivilce çıktı 2 tane umutlarım azaldı yani benim inşallah sen hamilesindir canım
Canım kasıklarım ve hiç ağrımayan belim ağrıyor
bacak ağrım da var
kimyasal gebelik yaşadım onda da bacaklarım çok ağrımıştı
mide bulantım var ama onu pek önemsemiyorum midem rahatsız zaten benim
ama eşim bunları hep ciddiye alıyo çok kaptırmış durumda
inşallah hamileyimdir yoksa çok üzülcez
Ayrıca canım benim göğüslerimde hiçbir şey yok
kimyasalda da yoktu
hep kontrol ediyorum ama yok
İnşallah ikimizde hamileyizdir
Canım kasıklarım ve hiç ağrımayan belim ağrıyor
bacak ağrım da var
kimyasal gebelik yaşadım onda da bacaklarım çok ağrımıştı
mide bulantım var ama onu pek önemsemiyorum midem rahatsız zaten benim
ama eşim bunları hep ciddiye alıyo çok kaptırmış durumda
inşallah hamileyimdir yoksa çok üzülcez
Ayrıca canım benim göğüslerimde hiçbir şey yok
kimyasalda da yoktu
hep kontrol ediyorum ama yok
İnşallah ikimizde hamileyizdir
En çok da eşlerin durumuna sıkılıyor insan,
benim eşimde işteyken bile arayıp ''ağrın yok dimi?,belin ağrımıyor dimi''
diye sordu durdu.pazar günü gebelik testi için nöbetçi eczane arıycaktı,
numaralarını aldı netten,aradım gerek kalmadı bu ay dedim.
kıyamam sesi gitti ama yinede bana destek olmaya çalıştı.
Birbirimizi teselli ettik ocak ayı için.
Herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.
Erken anne olmak hepimizin isteği ama o geleceği zamanı biliyordur herhalde.
Hayırlısıyla sizlerin güzel haberlerini alalımda biraz sevinelim.
ayyyy inşallah güzelim hamileyizdir zaman geçmek bilmiyor geçsede test yapsak elimde 1 tane test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi çıkmaz muhtemelen ama ne bileyim bazıları 5 gün önce yapıp silikte olsa çizgiyi görmüşler ondan çok meraklanıyorum ne olur ne olmaz diye kocişi tembihledim eve gelirken test al ben dayanamayıp yapabilirim dedimbacak ağrısı belirtimi onu bilmiyordum bak benimde bikaç defa bacaklarım çok ağrıdı üstüste ama hiç ona yormamıştım acaba romatizmamı var bende diyordum ayyyy hadi inşallah ya benim göğüslerim hep çok ağrır ve şişer şimdiyse hiç gerginlik yok ağrıda yok sadece sol göğsümde koltukaltıma doğru elleyince hafiften acıma var süt bezesi acıyor sadece:44:
canım daha 15 aralığa var,şimdiden kendini dinleme,streste yapma.
gelicek inşallah bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?