.
keşke kanda bakılsaydı, idrarda bir hafta geç bile görenler oluyor canım ya, gerçi günün geçmeden çekilen film bebeği etkilemezmiş. doğa seni uyarana kadar her şey serbestmiş yani.hayırlısuı olsun.bu arada,geçmiş olsun.
saol canım bugün 3 gibi kanda da baktırabildim değer 1 olmadı bu ay
slm canım nasılsın
mutluluk bir onceki mesajımda güzel haberlerini bekliyoruz diye yazmıstım kusura bakma ben yeni okuyabildim kırmızıları gordugunu:26: insallah onumuzdeki ay gelir bebişin...
ovulasyon testinde ben coretest i kullanıyorum,erken başladım ben biraz kullanmaya 4 aralıkta çift çizgi çıktı,öncesi ve sonrasını da değerlendirdik tabi,artık kısmet diyorum,tabi devam da etmek gerek.internetten sipariş verdim ertesi gün elime geçti.tavsiye derim ben
iki gün gecikti diymi seninki test yapıcakmısın bugun
bendeçok istiyorum yumurtlamayı beklemeden bizde çalışmalara başladık bu ay az da olsa umudum var tabi belirtileri de gecenin bi yarısı hiç akla gelmicek şeyler canım cekio ama gecen ay da cekiodu diyorum sonra ama halsizlik mide bulantısı ama test yapıp sonucun negatif cıkmasından korkuom kan testi kesin sonuc verir mi ki:44::44:
ya ordada negatif cıkar die korkuom ama bazı belirtilerde var off beklemek cok zorr yaaa
kızlar benimde geldi kırmızılarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?