iş yapmaya korkuyorum zaten ya bişey olursa diye
sabah çok erken kalktım çok karnım ağrıyodu tuhaf bir ağrı gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemedim doğrusu
annemlere müjdeyi versemmi vermesemmi bilemedim ya
kızlar hepınıze gunaydın dün akşam yazmıştım adetım 2 veya 3 ocakta ama kasık ağrım artınca dun test yaptım pozıtıf cıktı ,bu sabah ılk ıdrarımla yaptım tekrar pozıtıf cıktı şimdi size sorum var.....
şimdi ben bugun mu dr a gıdeyım adet gunume daha var yoksa pazartesi gitmem daha mı ıyı olur??kasıklarım çok ağrıyor hafta sonu bişe olurmu dıye korku gırdı bana..pzaretsı tam adet gunum olacak o gun gıtmek daha mı mantıklı lutfen cevap yazın fıkırlerınızı beklıyorum..
kızlar hepınıze gunaydın dün akşam yazmıştım adetım 2 veya 3 ocakta ama kasık ağrım artınca dun test yaptım pozıtıf cıktı ,bu sabah ılk ıdrarımla yaptım tekrar pozıtıf cıktı şimdi size sorum var.....
şimdi ben bugun mu dr a gıdeyım adet gunume daha var yoksa pazartesi gitmem daha mı ıyı olur??kasıklarım çok ağrıyor hafta sonu bişe olurmu dıye korku gırdı bana..pzaretsı tam adet gunum olacak o gun gıtmek daha mı mantıklı lutfen cevap yazın fıkırlerınızı beklıyorum..
doğru diyosun aslında
işallah ağzımdan kaçırmam
bn çıkıyorum kızlar daha kahvaltımı yapmadım
sonra görüşürüz
ces1234 naber canım...
iyilik canım nolsun işte evdeyim iş yapasım da yok bakınıyorum burdada kimse kalmamış...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmm
hoşgeldiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?