- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
iyi geceler:79::80:ebru sanki sedoşumda okudu diye biliyorummm,,,
iyi geceler kızlar,kocişim huysuzlanıyoo,,,ben çıkıyorum ,
iyi geceler herkese,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler:79::80:ebru sanki sedoşumda okudu diye biliyorummm,,,
iyi geceler kızlar,kocişim huysuzlanıyoo,,,ben çıkıyorum ,
iyi geceler herkese,,,
kahverengiyse ve devamı gelmiyorsa yerleşme kanaması olabilir. hcg de rahme bebek yerleşirken salgılanır.o yüzden en az 5 gün bekle ve kan testi yaptır,çünkü bebek yokken değer sıfıra yakın,iki günde bir katlansa bile,şu aşamada çok küçük.inşallah bebeğin tutunduğu içindir o kahveler.
beyaz saydam bir renk oluyor ve eline gelirse bayağı uzayan bir akıntı.ya yumurlayacaksın bir kaç gün içinde yada bir kaç gün önce yumurtladın demek oluyor.önemli olan yumurtlamadan spermlerin depolanmış olması.akıntını takip ederken 2 parmağın arasında uzayıp uzamaması.hakkımızda hayırlısı olsun.benim sat günüm 3 ocak.merakla bekliyorum
canım öyle sık calışmayın bence erkek dinlenmesi gerekiyomuş siperm kaliteli olması için 3 güne falan bee
Ayy inşlhhh bir sorun yoktur,,,sen içini ferah tut sedacımm,,,ayy küçümanmış daha,,,4mm :))
heralde gelişimine bakılır,bizde ne kadannnn cahiliz bee,,,yiğenimize neler yapılacak bilmiyozz:))
rabbim bebişinizi size bağışlasın,herşey yolunda olur inşlhh
ama şuan yumurtluyosun canım,,,:26:
sedacıma sormak lazım
hocam ne dersin,çalışsınmı bu gece
hayıııııır gün aşırı:)) 3 gün çok,yumurta 48 saat yaşıyor.
çalışsıııın:)))) 9. ve 17. günler arası,canı ne kaa isterseiki günde bir ya da ara sıra günde bir
o kadar sık kontrol etme.unutma:doğacak olan bebek her koşulda doğar.sen bol bol su iç,ve gönlünü ferah tut.İnş canım 5 dk bir lavaboya gidiyorum kontrol için :) tşk
görüşürüz canımm,gözün aydın.annenlere selam:80::79:canlarim yarin annemler gelicek... o yüzden belki bi kac gün giremem ama girmeye calisicam...
simdilik sizi cok öpüyorum
cok uykum geldi ya bugün bayaa temizlik yaptim...
görüsürüzz insallah
21'inde yumurtan çatladıysa 23'ünde hamile olmayı nasıl bekliyorsunuz?ancak döllenme gerçekleşir,döllenen yumurtanın rahme inmesi 1 hafta 10 günü bulur,eğer regl tarihiniz geçtiyse bir test yapın.geçmediyse bekleyin.ki 3 hafta diyorsanız henüz reglinize 1 hafta var.haftaya test yapın.umarım hamilesinizdir.burada biri bana cevap verebilir insallah kalabalikmis. Ilk olarak merhaba ben ayin 21 inde doktora gittim ve bana kesen kalin yumurtan catlamis hamile olabilirsin dedi.23 unde hamile olmam lazimdi olmadim. Bende belirti olarak tabii bunlar belirtimi bilmiyorum ara ara yumurtaliklarimda sanci oluyor ve mide eksimesi oluyor ama arada ve iki gundur adet sancilarim var ama adet olmadim bu gun adet sancilari da gecti eger hamileysem 3 hafta 1 gunluk hamileyim sizce bu belirtilere sevinmeliyim?
8 inde oldu dollenme 21 inde kesenin kalin oldugunu gordu doktor yumurtan catlamis dedi...
peki reglin ne zaman olacak?
sedoşum ve papatyam da hamileeeeben geldiiiim
nasılsınız kızlar?tüm gün dışardaydım giremedim.
şimdi geçmişe başladım bir kaç sayfa ama baktım zaman geçiyor,
sohbete kıyısından köşesinden yetişeyim dedim.
Var mı bir gelişme,kaçırdığım bir şey?
o halde tekrar test yapsan?bir hafta gecikmiş.ya da kan versen?inşallah tutmuştur23 unde olmasi lazimdi.
sedoşum ve papatyam da hamileeee
o halde tekrar test yapsan?bir hafta gecikmiş.ya da kan versen?inşallah tutmuştur
allah size de hayırlı,uğurlu,sağlıklı,uzun ömürlü üçer beşer yavru nasip eder inşallahmutluluk,valla benden öyle çok dua geliyor ki size...iyi ki burası var.iyi ki bu topiği açmışsın.