canım ağrın varsa kesin yumurtluyosundur,,,benimde öyle çok kıvamlı olmasadaakıntım,sancım çok oluyo ordan anlayabiliyorum,,,bence bu gece çalışınn,,,
:79:
bu sabah çalıştık yarın sabah çalışım diyom ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ağrın varsa kesin yumurtluyosundur,,,benimde öyle çok kıvamlı olmasadaakıntım,sancım çok oluyo ordan anlayabiliyorum,,,bence bu gece çalışınn,,,
:79:
yok kız o 2 saattir başımada patates diye yalvarıyo ama yemek için pisboğazlığından yani...beni düşündüğünden değil...o ağrı kesici iç kendine eziyet etme diyo sürekli ama ben hep ya varsa şüphesinden ilaç alamıyorum işte...
ben hamile olduğumu o pütürlü akıntıdan bilmiştim, ilkinde de vardı turlik kuşuuuuuuuolabilir canım ama akıntılarım geçen hafta çok yoğundu benim bu günlerde sadece beyaz pütürlü akıntı var...
tatlım,düşünsene normalde doğa planlamış her şeyi, test mest yokken,eskiden kadınlar sadece adet gecikmesiyle biliyordu her şeyi.reglin gecikene dek masumsun,ne yersen ye,ne içersen iç.ayy benimkide ilaç al deyip durmuştu,,,hiç umursamıyolar,biz o kadar ağrıya sızıya dayanmayı göze alıyoruz,onlar hemen ilaç al diyolar,ya varsa kendi kendimi yiyip bitiririm ben,seda serbest diyo ama,bilmiyorum canım ben içememiştimm:95:
bilmiyorum ki:18::18::18:kalbi atıyordur inşallah hala:18::18 gün karından görünmedi,meğer daha kendisi 4 mm'miş,yarım cm değil,belki gelişimine falan mı bakılacak ki?
kızlar sizde yumurta akı kıvamı oluyormu hiç denk gelmedimde ben??? ama bugün kasıklarım ağrıyor yımırtladımmı acep
hayıııııır gün aşırı:)) 3 gün çok,yumurta 48 saat yaşıyor.canım öyle sık calışmayın bence erkek dinlenmesi gerekiyomuş siperm kaliteli olması için 3 güne falan bee
Ayy inşlhhh bir sorun yoktur,,,sen içini ferah tut sedacımm,,,ayy küçümanmış daha,,,4mm :))heralde gelişimine bakılır,bizde ne kadannnn cahiliz bee,,,yiğenimize neler yapılacak bilmiyozz:))
rabbim bebişinizi size bağışlasın,herşey yolunda olur inşlhhinşallah büyümüştür ayın 17'sinden beri.ben de bilmiyorum ki teyzesi,hayırlısıyla bir doğsa...
ama şuan yumurtluyosun canım,,,:26:
sedacıma sormak lazım
hocam ne dersin,çalışsınmı bu gece
ben hamile olduğumu o pütürlü akıntıdan bilmiştim, ilkinde de vardı turlik kuşuuuuuuu
tatlım,düşünsene normalde doğa planlamış her şeyi, test mest yokken,eskiden kadınlar sadece adet gecikmesiyle biliyordu her şeyi.reglin gecikene dek masumsun,ne yersen ye,ne içersen iç.
beyaz saydam bir renk oluyor ve eline gelirse bayağı uzayan bir akıntı.ya yumurlayacaksın bir kaç gün içinde yada bir kaç gün önce yumurtladın demek oluyor.önemli olan yumurtlamadan spermlerin depolanmış olması.akıntını takip ederken 2 parmağın arasında uzayıp uzamaması.hakkımızda hayırlısı olsun.benim sat günüm 3 ocak.merakla bekliyorum
ebrucum hoşgeldinnn,,,
ebruuuuuuuuu
Arkadaşlar ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu arada adetime 4 gün var akşama doğru kahverengi lekelenmeler oldu adetmi oluyorum dedim ama devamı gelmedi ayrıca adetim hiç erken veya geç olmaz acaba hamilemiyim?
iyiyim ben, seni görmek çooook güzelslm canlarim nasilsiniiizzzz:92::92:
slm canlarim nasilsiniiizzzz:92::92:
iyiyim ben, seni görmek çooook güzel
iyiyiz çok şükür,,seni sormalı bebişimm
ebru sanki sedoşumda okudu diye biliyorummm,,,
iyi geceler kızlar,kocişim huysuzlanıyoo,,,ben çıkıyorum ,
iyi geceler herkese,,,