Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamzemir,devam devam,relin 9.-17. günleri arası,günaşırı:)))yarın da hazır yılbaşıııı
turlikçimm benimde başım çok ağrımıştı,çatlamıştı resmen,,patates dilimle alnına koy,belki ağrısını alır azıcık,,,başını eşarpla sar,gözlerini de kapat örtüyle,uyumaya çalışş,,,
bende ilaç alamamıştım,resmen öldüm yaa,,,:90:
kızlar ben kacar kader ok beklıycem bırlıkte yapcaaz tamammı
kızlar ben kacar kader ok beklıycem bırlıkte yapcaaz tamammı
patates dedin de canım ben burda ölüyorum ağrıdan benim kocişte tutmuş haşlanmış patates yapsana diyo!!!hem de bu saatte...amaben tavsiyeni dikkate alıp patatesleri yapıştırayım alnıma,gözleri de kapattım mı anında kayarım zaten...
patates dedin de canım ben burda ölüyorum ağrıdan benim kocişte tutmuş haşlanmış patates yapsana diyo!!!hem de bu saatte...amaben tavsiyeni dikkate alıp patatesleri yapıştırayım alnıma,gözleri de kapattım mı anında kayarım zaten...
herkese iii gecelerrr
minoset gebelikte bile kullanılıyor ayrıca regliniz gecikene yani doğa haber verene kadar her şey serbest.
Benim de 5 ocak kızlar regl günüm siz hangi gün yaparsanız bana da haber verin...
innşş yanılıyosundurr...bu ay bende bıseyler cıkar inşşş oyle umuyorum kasıgım agrıyo arada sancılanıyorum belıme vuruyo offf bılmıorum
benim 2 günden beri belim ağrıyo ve kuyruk sokumumda çok ayakta kaldığım zaman sızlama oluyo...
ama kesin yorgunluktandır benim...
eşinde alemmiş turlikçimm,hiç haşlanmış patates olur mu yaaa,,,ilahi enişte....
yap canım,inşlhh faydasını görürsün,,,
kızlar sizde yumurta akı kıvamı oluyormu hiç denk gelmedimde ben??? ama bugün kasıklarım ağrıyor yımırtladımmı acep
sedacım 1 ocaktaki randevunda neler yapılacak,yine kalp atışına mı bakılacak...:86:
belki yumurtluyonnn