- 13 Aralık 2010
- 249
- 0
kocişim kurtlar vaisini izliyorrr
bende geldimm topiğimizeee...
nasılsınız canlarr...
ayyyy iii olmaya motıve olmayı ıstıyorum ama olmuo benım kocısım ewde yok kesın sabah ızlıyceezz sen nasılsın kadercıım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocişim kurtlar vaisini izliyorrr
nasılsınız canlarr...
acep bebekmı war
evet cnm yaaa bende ayni sen gibiyim surekli uyuyorum bildigin gibi degil uykuya doyamiyorum basim cok agir geliyor tatlim...valla canım ben uykudan vakit bulabilirsem bi girip geçmişe göz atıyorum sonra da kndimi yatağa atıyorum...
kafamın içinde sanki karııncalar geziniyo,örümcekler ağ yapmış ne bilim işte böyle hissediyorum hep uykulu bi halim var...kollarımı oynatıcak gücüm yok...
hoşbuldum bebişimm,,,ne var ne yokk,,,5 ocak mı senin beklenmeyen günün,benimde 7 ocak,beraber bekleyelim,hemen test yapma,ok tatlımm
hiç sanmıyorum valla ne bilim bu aydan pek umudum yok benim...başım ağrıdan çatlıyo gidip bi ilaç alamıyorum korkudan...ya varsa diye ama yok işte eminim...o kadar hasta oldum bi ilaç alamadan atlatmaya çalıştım...bebek bebek diye diye kafayı yedim artık...bundan sonra takmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra
ayyyy iii olmaya motıve olmayı ıstıyorum ama olmuo benım kocısım ewde yok kesın sabah ızlıyceezz sen nasılsın kadercıım
yoksaaaaaaaaa? ben de umutsuzken hamile kalmıştım,umut edince olmuyorrrvalla canım ben uykudan vakit bulabilirsem bi girip geçmişe göz atıyorum sonra da kndimi yatağa atıyorum...
kafamın içinde sanki karııncalar geziniyo,örümcekler ağ yapmış ne bilim işte böyle hissediyorum hep uykulu bi halim var...kollarımı oynatıcak gücüm yok...
hoşgeldinnnnnkocişim kurtlar vaisini izliyorrr
nasılsınız canlarr...
evet cnm yaaa bende ayni sen gibiyim surekli uyuyorum bildigin gibi degil uykuya doyamiyorum basim cok agir geliyor tatlim...
iyyimm bende çok şükürr,,,ayy canım strese girme şimdiden,,,biraz daha sabredelim,inşlhh hayırlı haberlerle gelirsinnn:92:
bastan bende boledım neyse bu ay bıraz umutluyuum b9ılmıyorum iinnnşşşşş
ilk başa ben de öyleydim,bir haftadır falan daha normalim.en b aşta hormonlar ağır geliyor galiba.evet cnm yaaa bende ayni sen gibiyim surekli uyuyorum bildigin gibi degil uykuya doyamiyorum basim cok agir geliyor tatlim...
selam güzeller naber
okudum geçmişi güzel haberler var hayırlı olsun darısı başımıza inşaallah...benimde hesaplara göre yarın yumurtlama günümmüş ama benimki sapıtık olduğu için pek güvenmiyorum bakalım ilk deneme başarıyla gerçekleşti bu sabah hayırlsı diyorummm ....
yoksaaaaaaaaa? ben de umutsuzken hamile kalmıştım,umut edince olmuyorrr
innnşşş hayırlısı
hiç sanmıyorum valla ne bilim bu aydan pek umudum yok benim...başım ağrıdan çatlıyo gidip bi ilaç alamıyorum korkudan...ya varsa diye ama yok işte eminim...o kadar hasta oldum bi ilaç alamadan atlatmaya çalıştım...bebek bebek diye diye kafayı yedim artık...bundan sonra takmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra
.meryem suresini ben her gün dinliyorum,türkçesi de var,onu da takip ediyorum bir yandan.bir de inşiah suresi içimi rahatlatıyor.zaten inşirah "açılma,ferahlık" demekmiş.kızlar bı sıtede bebek için dualar buldum guzel okumak lasıım
anneannemim bi lafı vardır "uma uma döndüm sarı muma"bende o misal işte umut etmekten yoruldum ama hala umudumu yitirmedim...ama bu ay da yok öyle hissediyorum...inşallah yanılıyorumdur ama...
yoksaaaaaaaaa? ben de umutsuzken hamile kalmıştım,umut edince olmuyorrr
hoşgeldinnnnn
bastan bende boledım neyse bu ay bıraz umutluyuum b9ılmıyorum iinnnşşşşş
selam güzeller naber
okudum geçmişi güzel haberler var hayırlı olsun darısı başımıza inşaallah...benimde hesaplara göre yarın yumurtlama günümmüş ama benimki sapıtık olduğu için pek güvenmiyorum bakalım ilk deneme başarıyla gerçekleşti bu sabah hayırlsı diyorummm ....