- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
görmedim ki canım..pardon..bilmem farketmez paylaşadabiliriz ben de okuyabilirim..sen nasıl istersen?
ben 100 sen 76 tane okuyalim demistim... senin zamanin yoksa ben okurum ozaman canim fark etmezz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görmedim ki canım..pardon..bilmem farketmez paylaşadabiliriz ben de okuyabilirim..sen nasıl istersen?
tamam canım güle güle...afiyet olsunnnkızlar sağ salim pişti yemek,ben gideyim de yanına bi pilav yapayım.
Kendinize iyi bakın,görüşürüz.
tamam canım güle güle...afiyet olsunnn
Tamam tatlım ben 76yı da aldımm..yorgun da olsam rahatlatıyo beni iyi oluyo..bu gece okurum inşallah bi gelen giden olmazsa (çok andık ya gelen olabilir hahaha)
heheheh geceleri çalışmalar var şakerim ondan sessiz :78::78:heeeeeeeeeeeey hey nerde dün gece ki sessizlik nerde bu gece ki kalabalık
durun hepiniz birden cevp yazmayın:))))))))))
neyse iyi akşamlar
heeeeeeeeeeeey hey nerde dün gece ki sessizlik nerde bu gece ki kalabalık
bugün regli olmam alazımdı günelrdir garip bir bacak aprısı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs sancısı... vücut ısımda düşmedi, bugün 37. gösteriyor.. sizce varmı bende umut?
durun hepiniz birden cevp yazmayın:))))))))))
neyse iyi akşamlar
heheheh geceleri çalışmalar var şakerim ondan sessiz :78::78:
iyi akşamlarr
kiz hakkatende bizde gece gece calisma vardi26 sinda sabah iliskiye uyuya kaldigimizdan giremedik gece saat 03:00te iliskiye girdik
kiz hakkatende bizde gece gece calisma vardi26 sinda sabah iliskiye uyuya kaldigimizdan giremedik gece saat 03:00te iliskiye girdik
heeeeeeeeeeeey hey nerde dün gece ki sessizlik nerde bu gece ki kalabalık
hahahahaha :78::78::78:
ebru bu ne tembellik kız,,,hazırda beklemen lazımmdı
öyle canimdaaa ne bilim zaten hep öyle olur... cocugun olasi yokya araya hep bi engel girer iste böyle
yarin ovulasyon günüm kociste öglen saat 1bucukta ise gidicek insallah sabah o gitmeden yapabilirizz
öyle canimdaaa ne bilim zaten hep öyle olur... cocugun olasi yokya araya hep bi engel girer iste böyle
yarin ovulasyon günüm kociste öglen saat 1bucukta ise gidicek insallah sabah o gitmeden yapabilirizz
canik naber nasilsin bebegim
evet aksilikler oluyoo,,,saati filan kurunn,,,ayy ne bileyim ilşki için saat kurmak ta olmazkii,,,ödev gibiii
alemsin yaw