- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
ces ve sedaamoralinizi bozmayın herşey yolundaaa öyle de olacak...pozitif düşünün lütfeeeeen
zaten ben var ya,siz olmasanız ne yapardım bilmem.inşallah her şey iyi olacak!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ces ve sedaamoralinizi bozmayın herşey yolundaaa öyle de olacak...pozitif düşünün lütfeeeeen
zaten ben var ya,siz olmasanız ne yapardım bilmem.inşallah her şey iyi olacak!
öyle olacakk...aptala malum olur derler kız valla içime doğuyo bişi olmıcak :128::128::128:
öyle olacakk...aptala malum olur derler kız valla içime doğuyo bişi olmıcak :128::128::128:
Aman bu sıpalar için herşey olmaya razıyım
onlar sağ salim,tez vakitte gelsinler de valla ben de her şey olurum
ben çok ağır gidiyorum.oturmak zor geliyor.bütün gün ayakta olunca akşam kısa süre oturuyorum,hep uzanık vaziyetteyim.bugün ya da yarın biter benimki de.
utanıyorum ama 76'da kaldım.barı onu 100 yapayım bugün.kıyamam ya.uzanarak okunsaydı çoktan bitmişti tövbe tövbeeee
:18::18::18:Kızlar ilk kez düdüklüde yemek yapıyorum ve acayip tırsıyorum
Devamlı fıssss sesi geliyor ocağa koyalı bi 25 dk oldu,ilk düdüğünü kaldırmıştım,
ses gelince indirdim ama ses bi süre sonra yine başladı.
normal mi???
yusuf yusuf bekliyorum böyle:18:
benim en büyük korkum.anneannem tefal hediye etti evlenirken,onu da tek başıma kullanamıyorum:))):18::18::18:Kızlar ilk kez düdüklüde yemek yapıyorum ve acayip tırsıyorum
Devamlı fıssss sesi geliyor ocağa koyalı bi 25 dk oldu,ilk düdüğünü kaldırmıştım,
ses gelince indirdim ama ses bi süre sonra yine başladı.
normal mi???
yusuf yusuf bekliyorum böyle:18:
çok yaşa emi
ben de yapamadım korkumdan düdüklüde hiç...
bi gün annemle yapıcaz ama yapamadık 1 senedir
Ben de alabilirim
benim en büyük korkum.anneannem tefal hediye etti evlenirken,onu da tek başıma kullanamıyorum:)))