- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
biliyomusunuz ben daha tek çizgiyi bile göremedim.adet tarihim çok dakik umutlanmama bile izin vermiyo:))27 gün sürüyo.son adet tarihim 25 kasım ne zamandır kesin yumurtlamam acaba.bazı yerlerde 12 bazı yerlerde 14.gün yazıyo.şanslı numaraları alabilirmiyim bayanlar:))
göğüslerimi hep kontrol ediyorumbu ay benim de öyle oldu, belki de yumurta döllenince amacı hamileliği kolaylaştırmak olan akıntı kesiliyor olabilir mi?inşallah öyledir. beyaz akıntın var mı,kasıkta,memede ve koltuk altında iğne batmaların? heyecan yaptım:)))
göğüslerimi hep kontrol ediyorum
kimyasalda da göğüslerime bişey olmadı
ama kasık ağrım ve bacak bilek ağrım var
bir de belim çok ağrıyor yaaa
bi de benim başım dönüyo midem bulanıyo
gerçi bende mide rahatsızlığı var ondandır o ama ne biliim işte her şeyi ona yoruyorum
çok var adetime ama inan kasıklarım çok ağrıyo
sanki adet olcakmışım gibi
bakıyorum hemn tatlım.hızır gibisin kıss
:) hayırlara vesile olursam ne mutlu bana))
inşallah iyi haberlerini alırız. sık sık çişe çıkıyor musun?
sen hamilesin demi sedase benimde 4 günüm var ben ateşimi ölçüyorum 36.7 nin altına düşmüyor normalde 36.4 falan sen de ateş ölçtün mü hiç bide ara ara karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor.sende de olmuşmuydu
slm kızlar iki gündür giremedim nasılsınız?
hadi iyi geceler kuzular hepinizi öpmüyorum ki hasta olmayın :79:
Tamam canım ekliyorum,inşallah bebiş yoldadır.evet canım 9 aralık ekleyebilirsin şimdi bile karnım ağrıyor ayyy inşallah bu bebeştir:26:
slm canım,hoşgeldin.
Valla ben iyi olmaya çalışıyorum.
bugün kırmızıları gördüm.
ama fazla da moralimi bozmamaya çalışıyorum.
önümüzdeki aya inşallah.
sen nasılsın?ne durumdasın?
sen hamilesin demi sedase benimde 4 günüm var ben ateşimi ölçüyorum 36.7 nin altına düşmüyor normalde 36.4 falan sen de ateş ölçtün mü hiç bide ara ara karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor.sende de olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?