- 14 Kasım 2010
- 590
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 gün ara ile birlikye olunmalı diye biliyorum
hımm anladım.ama ıkı gun ust uste calısırsak yumurtlama gunum olan 15 ne denk gelmıyo.bu ayda bos gecmesın
bence 11 12 ve 13 nde çalışın 14 nde ara verin 15 nde tekrar çalışın yada 11 13 ve 15 te çalışın birer gün ara ile
aynen sanırım boyle daha uygun.pekı 16sındada calısma yapsam mı?hanı yumurta 24 saat canlı kalabılıyomus ya ıyıce kapana sıkıstırayım onu
tesekkur ederım sedase.allah melegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
canım hala test yapmadın mı belirtilerin neler?
sagolun kızlar yaa.bıde bısey sorcam hanı hamıle kalmadan once folık asıt kullanın dıyolar ya onu doktora gıtmeden dırek eczaneden alabılıyomuyuz.alıpta kullanırsamda herhangı bı zararı olurmu?
olmaz canım ben 4 aydır kullanıyorum.sagolun kızlar yaa.bıde bısey sorcam hanı hamıle kalmadan once folık asıt kullanın dıyolar ya onu doktora gıtmeden dırek eczaneden alabılıyomuyuz.alıpta kullanırsamda herhangı bı zararı olurmu?
kızlar size birşey sorucam,ben 7 ekimde adet oldum
sonrasında 4 kasımda en sonda 5 aralıkta.
Bu durumda ben 32 günde bir mi adet oluyorum.
Yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıycam kafam karıştı çok:44:
insan engel olamıyor işte o dürtüye.hahaaa ben bi hata yaptım dayanamayıp evdeki son testi de tükettim 6 gün kala şeytan girdi aklıma gördüm oturdum tek çizgiyi.kasıklarım hep şişer benim umarım belirtidir seninki canım
valla canım biz senle aynı durumdayız benimde kafam karışıyor çünkü düzensiz senin ilki 29. günde gelmiş diğeri 32 günde gelmiş sanırım 30 gün falan oluyo senin ama emin değilim dr nevra diye bir site var ona girip ordan hesaplıyabilirsin canım