slm canım,hoşgeldin.
Valla ben iyi olmaya çalışıyorum.
bugün kırmızıları gördüm.
ama fazla da moralimi bozmamaya çalışıyorum.
önümüzdeki aya inşallah.
sen nasılsın?ne durumdasın?
ekledim canım bu sayfadan görebilirsinnereye ekliyorsun canım nerden görebiliriz
canım boşver üzülme hiç bence biz stres yapıyoruz çok kafaya takıyoruz ondan olmuyo gerçi henüz 2. deneyişimiz ama olsun ocak ayında inşallah belki yeni yılda gelicektir bebeğin:)Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah canım hiç takma kafana bu ay hiç olmucakmış gibi düşün bence hiç umutlanma rahat ol o zaman eminim hamile kalıcaksın biz dün çalıştık tekrar aslında bence bitti yumurtlamam ve sanki kaçırmadık tam o günlerde çalıştık ama nedense bu ay umutlanmıyoruz fazla sanki olmucak gibi geliyor hiç bişey hissetmiyorum ama karnım acayip şiş göğüslerimde hep çok ağrırdı adet öncesi dokunulmazdı şu an hiç ağrımıyo onun haricinde bişey yok aaaa bugün bir kişi bana hamilemisin doğru söyle dedi suratıma bakıp bakıp durdu böyle oluncada insan acaba diyor
merhabaa kızlarr,
göbeğimin altı ile kasıklarımın üstü arasında kalan kısımlar sağ ve sol taraflar şiş
adetim 10 aralık..sizce bu bir belirt olabilir miiiiiiiiiii
aslında 1,1,3,4,5 aralıkta bir sürü aday var ama çoğundan ses çıkmıyor?kızlar merakta komayın bizi!
canım benimde iki üç gündür öyleydi.
ama onunlailgisi yoktur herhalde bugün adet oldum çünkü
sağ ve sol iki tarafta hala şiş,
normal zamanda hiç farketmediğim bi durum.
sen diğer belirtilerede bak.
İnşallah hamilesindir.
Adet belirtileriylede çok benziyor,inşallah sende ki şişlikler hamilelik belirtisidir
bu aykı yumurtlama donemı 11 yle 16sı arası cıkıyo hergun yapmalımıyım yoksa gun asırımı?
bu aykı yumurtlama donemı 11 yle 16sı arası cıkıyo hergun yapmalımıyım yoksa gun asırımı?
onunda başla,gün aşırı yap ki sperm kalitesi düşmesin.
çitlenbik bilmiyorum inan...
canım bence ilk 2 veya 3 gün hergün daha sonra gün aşırı çalışmanız daha garanti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?