Tatlım ben yollamıyorum ama o stres yapıyor.Kesin bende sorun var hem bana doktor 2 sene önce varikosel başlangıcı dedi falan diyo.Hemen olmaz bekleyelim diyorum çok sıkıntı yapıyor.Ben de gitsin de içi rahatlasın dedim.Yoksa bunalımıyla başa çıkamıyorum.Daha 28 yaşında sanırsın yaşlandım artık onlar da azlamıştır diyoNe yapacam ben bu adamla bilmiyorum.Çevresindekilerin hemen çocukları olmuş benimki de hemen ilk aydan olacak sanıyordu
deecesiiiii yerim ben seni..tamam sıkmıyorum çocuğu yaaa
göndermeyin kocalarınızı bence daha şimdiden..1 sene fln geçsin hele..biz çekiyoruz stresini onlar bari çekmesin..
sedacım bebişin hayet sağlıklı,hep de öyle olcak inşallah..kötü şeyler düşünüp çocugun da moralini bozma ya aaaaaaaaa
ayol benim koca 40 yaşında.olur mu öyle yaşlandım.erkek 80 yaşında bile baba olur.deli mi ne!Tatlım ben yollamıyorum ama o stres yapıyor.Kesin bende sorun var hem bana doktor 2 sene önce varikosel başlangıcı dedi falan diyo.Hemen olmaz bekleyelim diyorum çok sıkıntı yapıyor.Ben de gitsin de içi rahatlasın dedim.Yoksa bunalımıyla başa çıkamıyorum.Daha 28 yaşında yaşlandım artık onlar da azlamıştır diyoNe yapacam ben bu adamla bilmiyorum.Çevresindekilerin hemen çocukları olmuş benimki de hemen ilk aydan olacak sanıyordu
ayol benim koca 40 yaşında.olur mu öyle yaşlandım.erkek 80 yaşında bile baba olur.deli mi ne!
bak benimki bu konuda XXXXXXXXXL..doktora gitmez hiç bi konuda...inatçı keçi..ama ben başım ağrıyo desem dr'a koşturur ben de diyorum senin bnm canıma kastın var üzüle üzüle hık diyip gidicem
ben hayatta git dr'a diyemem kocama..zaten desem de hayattaaaaaa gitmez
Aynen o da hiçbir şey için gitmez ama bebek olayına benden çok takmış durumda.Stres yapma diyorum ama yok onun stresi bana da bulaşıyor sonra.Bak senelerdir beli ağrır doktora gitmez elisini kesmiş kemiğe kadar bant sarmış eline sadece doktora götürdüm zorla altı dikiş attılar böyle bir sürü şey doktor diyince adam nuh diyo peygamber demiyor; ama bu olay başka çocuk çocuk diye dolanıyor adam ve korunmamızı o istemişti çocuk için erken diyerek
Bambaşka biri oldu
Bence korkuyor ya benden dolayı çocuk olmazsa diye
ayol benim koca 40 yaşında.olur mu öyle yaşlandım.erkek 80 yaşında bile baba olur.deli mi ne!
Koca bebek işte.Ben de dedim aynı şeyi bana ne diyo :Ama bende varikosel var
Ay o zaman biri resmen beni boğuyor üstüne atlamak istiyorum takma kafana diye.
Sperm sayısıyla, meninin azlığı ve ya çokluğu arasında bi ilişki var mı?
hayır canım yok,meni sadece içinde spermleri barındırıyor,bizim ilişki sırasında salgıladığımız kayganlaştırıcı sıvı gibi o da.zaten 1 damlasını kullanıyorlar sayımda.
evt insan hemen hamile kalacağını sanıyo ama öyle değilmişsizin de yeniymiş daha 1 yıl olmadan geri çeviriyomuş dr'lar zaten..bizim de ilkti...onda da yumurtlamadım iyi mi
Nasıl yaaa her ay yumurtlamıyomuyuz biz yani boşunamı bekliyoruz her ay ... o zaman bazı hamilelik belirtilerini de kafamızdan uyduruyoruz psikolojik olarak öylemiii
EVET CANIM ÖYLE GÖRÜNÜYO...Nasıl yaaa her ay yumurtlamıyomuyuz biz yani boşunamı bekliyoruz her ay ... o zaman bazı hamilelik belirtilerini de kafamızdan uyduruyoruz psikolojik olarak öylemiii
senede 2-3 defa atlayabiliyor. bak misal benim pcos yüzünden 2 ayda birdi regllerim,sonra 9 ay regl olmadım.ilaçlara rağmen.9 ay yumurtlamadım yani! ve ilk hamileliğim bu 9 ay regl olmadığım dnemde olduyumurtlayacağım tutmuş,denk gelmiş...bunu yumurtalarım nadasta diye düşün. madem yumurta sayısı kadar regl olunuyor,menepoza da geç gireriz işte ben yumurtlamamı hep akıntıdan anlardım,nadiren olurdu o da
senede 2-3 defa atlayabiliyor. bak misal benim pcos yüzünden 2 ayda birdi regllerim,sonra 9 ay regl olmadım.ilaçlara rağmen.9 ay yumurtlamadım yani! ve ilk hamileliğim bu 9 ay regl olmadığım dnemde olduyumurtlayacağım tutmuş,denk gelmiş...bunu yumurtalarım nadasta diye düşün. madem yumurta sayısı kadar regl olunuyor,menepoza da geç gireriz işte ben yumurtlamamı hep akıntıdan anlardım,nadiren olurdu o da
EVET CANIM ÖYLE GÖRÜNÜYO...
peki bşi sorucam..regl oluyo olmamız kesin olarak yumurtladıgımız anlamına mı geliyo sayın annecim? yani ben şöyle düşünüyorum..yumurtluyoruz bu ya bebiş oluyo yada döllenmeyip vucuttan atılıyo..doğru muyum ?
EVET CANIM ÖYLE GÖRÜNÜYO...
peki bşi sorucam..regl oluyo olmamız kesin olarak yumurtladıgımız anlamına mı geliyo sayın annecim? yani ben şöyle düşünüyorum..yumurtluyoruz bu ya bebiş oluyo yada döllenmeyip vucuttan atılıyo..doğru muyum ?
evet canım,yumurtladıysan progesteron yükseliyor,rahim dokusu kalınlaşıyor bu sayede. yumurta döllenirse rahimdeki kalınlaşmış tabakaya gömüyor kendini bebiş, döllenmezse o tabaka dökülüyor ve kanama oluyor.yani regl kanamasının asıl amacı rahim duvarını tazelemek.vücudumuz mükemmel bir makine!
yani ben ilk regl oldugum günden beri yumurtluyorum dimibu ay yumurtlamadım o yuzden de regl olmadım dimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?